כואב לי הלב-פשוט ככה.

כואב לי הלב-פשוט ככה.../images/Emo14.gif

יופי חברים, כל אלה שמכירים אותי בתור הפולניה אשכנזיה רוסיה מולדובנית פה יודעים שאני בנאדם נורא רגיש שלוקח הרבה דברים ללב [משתדלת להגמל מהריאות גם כן], ונורא נורא קשה לי לראות.. אבל... הפורום הזה דועך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להוא יש בלה שלומקינס בראש, לאחר יש עניינים אישיים, אחד השתחרר לא מזמן, וההוא נהיה לו כינים מהחום בראסטות
[לא שכחתי ללכלך על אף אחד נכון?] ועדיין, אף אחד לא בא לפה.. אנחנו כל כך מסכנים שמפרסמים פה.. ממש מתחת לאף שלנו תמונות של בחורות ערומות באתר פורנו מגניב אחושלוקיס [מה אני אעשה, אני אינושית].. אכן אכן תמונות קשות ומענגות לצפיה, מומלצות מאד לאלה מאיתנו שעברו את גיל הינקות וכבר לא זקוקים לציצי של אימא [או של אישה-תלוי איך מסתכלים על זה..]. אני פונה ללב שלכם, באמת.. אם תוכלו רק.. בבקצ'ה ממכם... להפגין פה נוכחות.. לספר על מה שעובר.. כי המצב אצל הכלא יבש כמו ה*** של גילה קצב מאז שהתחילו לעבוד בלשכת הנשיא כל מיני אותיות אלף ב''ית למינהן.. ואוי אני זונה, אני כל כך זונה אני יודעת, אבל זה לא ממש מזיז לי אתם יודעים, הכל בשביל הצומיייייייייייייייייייייייייייי יאללה , תרגישו קיבינימט חופשי להשתחרר!!! ~לינינג'ה~

צודקת.. ../images/Emo45.gif

חשבתי שרק אני שמתי לב לזה.. וזה לא בסדר... אם פעם היה לכם את התירוץ "עסוקים באלבום שלישי", אז עכשיו גם את זה סיימתם.. חבל, כי בקצב ההודעות שנשלחות פה הפורום ייסגר עוד מעט... ואתם הם אלה שיכולים לשנות את זהה.. אפילו הודעה אחת, פעם ב.. , קצת יחס .. כמה דקות מהזמן שלכם אתם יכולים להקדיש לזהה..

bitcho

New member
טוב

צודקת בכל זאת אין משו מעניין להגיד אז .... איימ סיטין באק אין מא אימפלה

S h A y K i

New member
צודקת../images/Emo45.gif

אז.............. ווסאפ?
עדידוש אני אוהבת אותך חחחחחחחחחחחחחחחח XDD 3>

S h A y K i

New member
לא ראיתי אותך מחוברת למסנ בכלל

גמאני התגגתי!! ^^ דבר'תי במסנ :]]

smile 6

New member
צודקת חלקית...

כי מי שצריך לפלפל את הפורום אלו אנחנו עם כל דבר שקשור ללהקה (...שוקדת על הבאת חומרים לפורום...), נכון שנוכחות שלהם תפיח קצת יותר חיים בפורום אבל אפשר להבין אותם, יש להם הרבה דברים חשובים אחרים (שגם קשורים לרוב בהוצאת האלבום) (ובטח ששום דבר לא נעשה בכוונה..) אם למישהו יש גישה לאחד מהם אז השמיעו דעתכם באוזנו (לא נראה לי שלכתוב כאן תלונות ממש יעזור...) מי ייתן ונשמע מאחד המופלאים...
*ד.א.: מי זה ה "אחר שיש לו עניינים אישיים...?" (לא שלכולם אין...) ביי ויום טוב!

מסכימה איתךך...

והקטע זה שלא חסרים פה אנשים...(גם לא מלא פה כן?) יש פה אנשים.. פשוט אין על מה לדבר...כלא לא מעדכנים.. והשירשורים האלה נהיו משעממם רצחח

אין לנו על מה לדבר כ.כ

את ושייקי חברים וסבבה קומבי לא נוכח כאן כרגע אבל בעיקרון הוא פה הכלא מראים את פרצופם פעם בחודש וכאן זה נגמר בערך חחחחחחחחח

S h A y K i

New member
*חברות, לא חברים ../images/Emo11.gif

two girls you know anyway Or is just want us to think that he's "busy" חח סורי על האנגלית יש לי בגרות מחר XD וBTW אני ועדידס כבר נשואות + 6. XD

אוהווו אני רואה שאתן בדרך להשיג אותי

גם אני נשואה + 10 [אלף]
וכרגע עסוקה בלהיות בהריון עם ה1 אלף ואחד ניראה לי יש לי בן ואני ובעלי ואישתי לא יודעים ויודעות איך לקרוא לו.. :| מי בא לברית?
סתם נו יש לי מן הרגל מגונה כזה, להמשיך בדיחות של אחרים.

S h A y K i

New member
חחח XDD

אני נשואה רק לעדידוש
סתם יש לי גם כמה בעלים אבל הם בכלל לא יודעים שאני קיימת
[
]

ItsNotMe1

New member
ואי חשבתי מישהו מת לפי הכותרת

צודקת במה שאמרת, או במה שניסית להגיד בשפה המוזרה שלך שלא הייתי מבינה מה הפואנטה של הדברים שלך אלמלא המשפט המודגש "הפורום הזה דועך!!!!" אבל צודקת , ההודעות היחידות שנפתחות זה תגובות לפורומים חדשים שיוצאים או תגובות להודעות היומיות של תפוז אנשים, כבר בתקופה של הקומונה היה פה יותר מלא.

elekamit

New member
סבבס!

היי היי היי! שום דבר לא דועך, זה השקט שלפני סערה, אז רוצים עידכונים?, קיבלתם! שלשום סיימנו ת'מיקסים של האלבום, עכשיו נשאר רק המאסטרינג. האלבום נשמע מדהים, אין דברים כאלה. זה נשמע כמו חו"ל לגמרי. אנחנו בבדיקות כרגע עם חברות תקליטים ושונות. ברגע שיהיו חדשות ממש טובות אתם תדעו עליהם, אבל בינתיים זה הכל רק בירוקרטיות ופייפר וורקס. יש לנו 2 הופעות מחר בחיפה, בטרויה ובויסקאיה. תחזיקו מעמד עוד קצת כי האלבום הזה זו באמת הפקת ענק! לא תתאכזבו! נ.ב. מי שיבוא להופעות יוכל לראות את הקעקועים החדשים שלי

ItsNotMe1

New member
עמית, שאלה קטנה

כשאתה אומר "זה נשמע כמו חו"ל לגמרי" אתה מתכוון ברמה המקצועית או חומרים שדומים למה שעושים בחו"ל?

kombinaizer

New member
דעתי בעניין

לפורום הזה דיי נמאס מהשאלונים שלי (המעולים יש לציין), לsmile 6 שדיי חדשה פה (לפחות ככותבת) אם היית פה במשך כל התקופה של הפורום, כמו רוב האנשים פה היית רואה שטחנו משחקים, חידות, ומה לא העיקר שהפורום לא ימות לנו. אבל הגענו לתקופה שפשוט טחנו את הדברים האלה מכל חור ופשוט זה נהיה ממוצה ולא מעניין במיוחד. אני חושב שלין צודקת, ויש רק לקוות כמו שעמית אמר, שיצא הדיסק הפורום יזוז כמו שהוא היה בתחילתו
ואם כבר מדברים על הנושא, מי שרוצה שהפורום הזה יחיה, לא רק צריך להגיב פה ב"צודקת" ולגמור עניין. כמו שאני מוצא רעיונות לשרשורים ומה לא גם אתם יכולים, אתם יודעים שאני לא מגביל אתכם בשיט ו
ענייני מקובל ואפילו רצוי. אז תזיזו תתחת מה שנקרא ותתחילו לשתף פעולה, כי אם רוצים אין זו אגדה.

S h A y K i

New member
אווווו ../images/Emo13.gif

אחת החפירות היותר מרגשות שלך אור :] ו...אולי מישהו פה פשוט צריך לקחת הפסקה מלאכול המבורגרים וללמוד איך לשעשע את הפורום שלו
חחחחחחח סתם אורוש כפרעלייך XD

למעלה