Lin The Venus Girl
New member
כואב לי הלב-פשוט ככה.../images/Emo14.gif
יופי חברים, כל אלה שמכירים אותי בתור הפולניה אשכנזיה רוסיה מולדובנית פה יודעים שאני בנאדם נורא רגיש שלוקח הרבה דברים ללב [משתדלת להגמל מהריאות גם כן], ונורא נורא קשה לי לראות.. אבל... הפורום הזה דועך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להוא יש בלה שלומקינס בראש, לאחר יש עניינים אישיים, אחד השתחרר לא מזמן, וההוא נהיה לו כינים מהחום בראסטות
[לא שכחתי ללכלך על אף אחד נכון?] ועדיין, אף אחד לא בא לפה.. אנחנו כל כך מסכנים שמפרסמים פה.. ממש מתחת לאף שלנו תמונות של בחורות ערומות באתר פורנו מגניב אחושלוקיס [מה אני אעשה, אני אינושית].. אכן אכן תמונות קשות ומענגות לצפיה, מומלצות מאד לאלה מאיתנו שעברו את גיל הינקות וכבר לא זקוקים לציצי של אימא [או של אישה-תלוי איך מסתכלים על זה..]. אני פונה ללב שלכם, באמת.. אם תוכלו רק.. בבקצ'ה ממכם... להפגין פה נוכחות.. לספר על מה שעובר.. כי המצב אצל הכלא יבש כמו ה*** של גילה קצב מאז שהתחילו לעבוד בלשכת הנשיא כל מיני אותיות אלף ב''ית למינהן.. ואוי אני זונה, אני כל כך זונה אני יודעת, אבל זה לא ממש מזיז לי אתם יודעים, הכל בשביל הצומיייייייייייייייייייייייייייי יאללה , תרגישו קיבינימט חופשי להשתחרר!!! ~לינינג'ה~
יופי חברים, כל אלה שמכירים אותי בתור הפולניה אשכנזיה רוסיה מולדובנית פה יודעים שאני בנאדם נורא רגיש שלוקח הרבה דברים ללב [משתדלת להגמל מהריאות גם כן], ונורא נורא קשה לי לראות.. אבל... הפורום הזה דועך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! להוא יש בלה שלומקינס בראש, לאחר יש עניינים אישיים, אחד השתחרר לא מזמן, וההוא נהיה לו כינים מהחום בראסטות