כואב לי ה

כואב לי ה../images/Emo23.gif ../images/Emo7.gif

על הטרגדיה הנוראה שפקדה את משפחת איל מרמת אביב. הנה, עוד מוות מיותר שהיה יכול להימנע. ממש ישבתי ובכיתי, איך ברגע נמחקה משפחה שלמה כך סתם.

דיאנה1

New member
עצוב, מאד מפחיד, וגם העביר בי

צמרמורת. לפני מספר ימים היתה אצלנו הפסקת חשמל, באחד הימים המאד קרים. לאחר מכן שאלתי בפורום אחר מה עושים בכזה מקרה ואיך מחממים את הבית. אצלנו כל החימום מבוסס על חשמל. הציעו לי תנור גז, ועניתי שאני מאד מפחדת מהחומר המסוכן והשקוף הזה, ואני מתכוונת לעבור לכירת חשמל כשאשפץ את המטבח (יום אחד...) ולסגור את ברז הגז הראשי מחוץ לבית. ואחרי כמה ימים קורה כזה דבר... ממש מפחיד.

ממש עצוב ויותר מפחיד שאני גרה בבית

כל הבית שלי מחומם ע"י גז. זה זול פה וכל הבית מלא ברדיטורים. בחדרים של הילדים ובאמבטיה יש פתח איוורור קבוע שלא ניתן לסגירה, המחמם עצמו נמצא בחוץ, ותמיד אנחנו משאירים חלון פתוח (זה לא בדיוק חלון אני קוראת לזה צוהר...ממש סיוט) או באמבטיה או בסלון באופן קבוע. אין בבית ריח מזה אבל אמא שלי היום ממש שיגעה אותי על מה שקרה...- מפחיד !

דיאנה1

New member
הי עידית! מה קורה אצלכם? אני מתארת

לעצמי שיותר קר מאשר כאן, למרות שקשה לדמיין את זה... זה בדיוק מה שמפחיד בגז, או בתוצרי בערה שלו, שאין להם ריח ולא מרגישים אותם. אמנם לגז מוסיפים ריח באופן מלאכותי כדי שיהיה אפשר להבחין בדליפה, אבל מה שקרה שם זה שלא הגז עצמו חדר לדירה אלא תוצר בערה חלקית, חד תחמוצת הפחמן, שאין לו ריח והוא רעיל ביותר. הם הרי חשבו שיש להם שפעת. ממש מצמרר. אז טוב שאתם משאירים חלון פתוח. ואני אצטרף לאמא שלך - תזהרו

קרררר נורא

לפני שבוע היה פה מינוס חמש, זוועה. חוץ מזה עסוקים עם ארז שהוציא היום שתי שיניים עליונות ביחד, הוא עושה מאתמול כפיים עם שתי ידיים ולא יד על יד מצחיק, זוחל בכל הבית ודורש הרבה צומי. מתה כבר שתגמרי עם הבחינות...מתגעגעת לשיחות שלנו... חוץ מזה מתחילה להתכונן, עוד חודשיים מהיום יום הולדת..את בטח כבר בהכנות...יש דרישה למשהו מסוים למתנה ?

דיאנה1

New member
קחי קצת ../images/Emo42.gif . היומולדת אחרי

הבחינות אז אני בכלל לא מתכוננת אליו, קודם כל תעבור הבחינה האחרונה ואחר כך נעבור לפרוייקט היומולדת. באמת צריך ללמוד קצת ולהפסיק לגלוש. לילה טוב!

למעלה