כואב לי מאד וקשה לי

כואב לי מאד וקשה לי

הכתבתי כאן לפני כשבועיים על התפתחות הריון איטית , ביום רביעי האחרון עברתי תאונה התהפכתי עם הרכב והובהלתי למיון שם הועברתי למיון נשים כי החל דימום חזק עם קרישי דם לאחר המתנה של 3 שעות לא נצפה דופק והשק והעובר לא נראים טוב בכלל שוחררתי עם המלצה להפלה אם לאחר כשבוע לא יפול טבעי בינתיים הדימום החזק פסק והתקשרתי לקבוע תור להפלה כי הרגשתי שלא יצא הכל הבוקר באשפוז יום ניצפה שק ההריון עדיין ותוכן בתוך השק קיבלתי 8 כדורי ציטוטק והונחיתי לשתות בבית מנה ראשונה ולאחר 12 שעות מנה נוספת אז היום ב9 שמתי אותן מתחת ללשון והמתנתי שייתפוררו , לאחר כרבע שעה החלו רעידות והחום עלה ל39 הרגשתי רע התחילו כאבים ולחץ בבטן תחתונה לקחתי אקמול שתיתי מים וכאב לי לבלוע והרגשתי נפיחות בבטן ,בטלפון לאחות כללית היא הכינה הפנייה למיון ואמרה להמתין אם לא נרגע תוך חצי שעה אז לנסוע להיבדק , המתנתי עוד חצי שעה והרעידות עברו והחום ירד ואיתם התחילו כאבי תופת כואב לי !! השעה 12 בלילה ואני בוכה מכאבים יותר כואב מצירי הלידה ! עברתי שתי לידות ולא כאב לי ככה אני כואבת לא יכולה לתאר ובוכה בלתי נסבל לא יודעת אם לנסוע למיון הדימום חלש אבל הכאבים מטורפים אני מתחרטת שלא הלכתי לגרידה כואב לי אני מתפתלת !! ����������

איך אפשר עוד להקל? בבקשה!

סביר להניח שזאת תגובת הגוף שלך לציטוטק, אבל לא לקחת סיכון

קוראת את הפניה שלך ארבע שעות אחרי שכתבת אותה, אז לא יודעת האם רלוונטי.
אני מציעה שבן זוגך יתקשר למוקד קופת החולים שלך ויבקש הפניה למיון. סביר להניח שזאת רק התגובה של הגוף שלך לציטוטק, אבל לא לקחת סיכון!
&nbsp
אם בכל זאת נשארת בבית - מציעה מנסיוני להדליק בוילר, מים חמים מקלים את הכאב. וכמובן אופטלגין / אקמול או כל משכך כאבים שנאמר לך בפירוש שמותר לקחת עם ציטוטק (איני זוכרת).

משתתפת בצערך ומוסיפה מנסיוני האישי

משתתפת בצערך על השבועיים הקשים שעברת, ועל הימים הלא פשוטים שעוד נכונו לך. מאחלת לך מכל הלב התאוששות מהירה פיזית (סביר שהימים הקרובים ילוו בדימום שעדיין יצריך תחבושות עבות מסוג vania ודומיהן, ובחולשה פיזית). אנחנו כאן בשביל הלב, בשביל לחזק אותך בכל מה שיהיה קשה ומורכב בתקופה הקרובה.

עבורי צירי הציטוטק היו אלימים וקשים מצירי שתי הלידות הטבעיות התקינות שעברתי לפני שתי ההפלות שלי (שתיהן בציטוטק). גם בהשמטת המרכיב הנפשי של ההריון שנפסק - טכנית, גם עבורי זה היה סיוט. ואת זה אני כותבת גם בהתבוננות רטרואקטיבית, אחרי הריון נוסף ותקין שעברתי אחרי ההפלות, שגם בסופו צירי הלידה היו סופר קלילים לעומת הציטוטק.
עושה רושם שחלק (רשלן, זלזלן, זחוח, חסר אמפטיה או כל הנ"ל) מאנשי הרפואה לא טורחים לציין לאיזו קיצוניות יכול הציטוטק להביא את הגוף, וכמה שהשפעת הכדור אלימה ומיידית. הרופא (שהוא כל הנ"ל) שלח אותי בהפלה הראשונה שלי עם הכדורים הביתה ולא טרח להוסיף מידע, או להפטיר שאולי יהיו צירים, ושרצוי להיערך מראש או לא ליטול אותם כשצריך לטפל בילדים קטנים זמן קצר אחר כך
.

ושוב - שולחת לך חיזוק, סיום הסאגה בסבב הזה וללא סיבוכים, וכמובן החלמה מהירה בגוף והחלמת הנפש.

ממש תודה את צודקת לחלוטין

אף אחד לא מזהיר גם הרופאה באשפוז אמרה לי שזה לא נורא רק כאבי מחזור טיפה חזקים מהרגיל וזהו , וזה ממש לא ככה קיבלתי הלם בגוף ! מאד מכעיס,
תודה רבה עכשיו אחרי שיצא ממש שק ועוד משהו שהיה מחובר אליו הכאבים פחתו ב9 לקחתי את המנה השניה .

שירהד1

Member
מנהל
נשמע מאוד קשה וטראומטי-

ראשית, מה שלומך עכשיו ומה המצב?
שנית- התיאור שלך- גם של התאונה וגם של ההפלה נשמעים מאוד טראומטיים.
אני חוששת שבנפש שלך שתי הטראומות הללו תתערבבנה זו בזו והכל יתעצם עוד יותר בגלל הערבוב הזה של שני הדברים ביחד.
מציעה לך, לאחר שההליך הפיזי יעבור, להתייחס גם לנפש ולטפל בה בדרך הנראית לך המתאימה לך ביותר (את מוזמנת לפנות אליי בפרטי גם בעניין זה).

אנא עדכני אותנו.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

הוקל לי מבחינת כאבים

אחרי שיצא השק ועוד חתיכה גדולה איתו השק היה שלם ממש עם מים בתוכו ומסביבו כמו שלייה לא נעים וסליחה על התיאור
אחרי שזה יצא הצירים הכואבים פסקו וכעת חולשה וחום בלבד , אני מדוכדכת התחלתי גם לשלשל הבנתי שזה חלק מהתופעות עבר עליי לילה קשה , אפילו סיוט הייתי אומרת הרגשתי כאילו יש רעידת אדמה ובפועל אלו היו הרעידות שלי , אני שולחת חיבוק חזק לכל אלה שעוברות ויעברו את התהליך הזה כנראה לי לא שיחק המזל לעבור את זה בקלות ,תודה

מקווה שהגעת לבי"ח

לצערי לא קראתי בלילה, ואני מאוד מקווה שבינתיים הגעת לבי"ח.
חשבתי עלייך הרבה בשבוע שעבר, תהיתי מה קורה איתך.

ממתינה לעדכון נוסף ממך.

תודה אני בבית

נרדמתי ב3 לפנות בוקר כאבי תופת הכאבי צירים התגברו עד שיצא ממש שק שלם מראות מבהילים ולא נעימים בכלל לפני חצי שעה שמתי את המנה השנייה עכשיו אני מרגישה רק כאבי מחזור בינתיים אמור לצאת עוד משהו ?

את בטח מותשת

לא יודעת אם צריך לצאת עוד משהו, אבל יש סיכוי להמשך הדימום + קרישי דם + רירית הרחם שמתפרקת.

מבחינת משכך כאבים, במצבים כאלה אני מעדיפה אופטלגין נוזלי. אם אין לך בבית, כדאי לבקש מבן הזוג שיקנה. לא צריך מרשם בשביל זה.

כמה כדורים את לוקחת בכל מנת ציטוטק? מנסה להבין האם חילקו לך ל-4 מנות של 2 כדורים או ל-2 מנות של 4 כדורים.
עליית חום ורעידות יכולות להופיע בכל מנה של ציטוטק, אבל חלק מהנשים דיווחו שרק המנה הראשונה יצרה אצלן תגובות חזקות של הרחם ושלא היתה תגובה משמעותית במנות הבאות.

הלוואי שהכל ייצא, הלוואי שבזה זה נגמר, הלוואי שתוכלי לנוח ולהתאושש אחרי מה שעברתי בשבועיים האחרונים.
בלי קשר להפלה, מקווה שקיבלת גם המשך מעקב רפואי ופיזיותרפי בהקשר של התאונה.

מהפה שלך לאלוקים

קיבלתי 2 מנות 4 ו4
הדימום מאד חלש כעת יש כאבים אבל פחות התחלתי לשלשל כאבי בטן חום של 37.9
חלשה מאד, ומרגישה דכדוך מקווה שהכל יצא תודה ושוב תודה

נשמע שעברת את העיקר

לא מכירה את הפרוטוקול של חלוקה לשתי מנות נפרדות. לי ניתנו בשתי הפלות נפרדות באחת מנה בהמסה, וכעבור מספר חודשים מנה וגינאלית. כמו מרעישה לא יודעת לענות לגבי המנה השניה, אבל נשמע שהשק השלם יצא ואחר כך בעיקר דימום. נדמה לי, במעורפל.
האם התבקשת להגיע לביקורת בעוד ימים אחדים? אם כן, מציעה להסדיר מראש את ההתחייבות/ החזר של קופת החולים (אלא אם את בכללית וגם בית החולים של הכללית).

כן הוזמנתי לביקורת

בעוד שבועיים בלבד , הדימום חלש כעת מרגישה חולשה וחום שעלה קצת
ל37.9 הוקל לי האמת כעת השוואה ללילה שעבר עליי אני זוכרת שגם כשנירדמתי הרגשתי כמן רעידת אדמה ולבסוף אלו היו הרעידות שלי , כמה זה קשה אין לי תמיכה בעלי לא תומך הוא בכלל בראש של ריב שרבנו מלפני שבוע ואיומים להתגרש אין לי כוח ולא אכפת לי תאמת יש לי שניים קטנים בבית ואוגרת כוחות עבורם

ממש מצטערת לשמוע שאת עוברת משבר נוסף

לפחות יש תמיכה שלו או עזרה מהמשפחה המורחבת עם הילדים?
כי נשמע שהמצב לא פשוט עבורך משום בחינה, ובטח אין לך תעצומות נפש עבורם.

אוי

עצוב לי שהוא לא מצליח להתעלות מעל לריב שהיה ולתמוך בך במצב הכל כך נוראי שבו את נמצאת.
מקווה מאוד שהערב את לא אמורה להיות המבוגר האחראי מבחינת הילדים.

האם בדקת את ההמוגלובין שלך מתישהו בשבועיים האחרונים? סביר להניח שלפחות חלק מהחולשה שאת מרגישה כרגע נגרמת בגלל הדימום המוגבר וצניחה של ההמוגלובין.

למעלה