כואב לי!!!! שזוהי מדינתי.

gigmaster

New member
כואב לי!!!! שזוהי מדינתי.

שלום יוסי תודה שהודעת לי שקיבלתי את כספי, אך כבר ראיתי אותו בחשבון הבנק וזאת מכיוון שאני בודקת אותו יום יום ועד התקופה האחרונה לא ראיתי כלום וכמובן חייתי מכלום. אני מקווה שאת שלכם קיבלתם מתקופת המלחמה והבחירה שלכם לא לעבוד ולא לטפל בי שולמה לכם במלואה. אז תודה על ההודעה ותודה שהתפנתה מעיסוקך לא לעשות כלום ולענות לי אחרי חודש ימים. רק תגיד לי בבקשה יוסי : למי פונים שרוצים להתלונן על פניות הציבור? אני פולינה, נכה 100% וחולת סרטן בראש, ביתי אהובה מטפלת בי יום יום שעה שעה ולא יכולה לעבוד, ננטשנו ע"י מדינה שקיבלה את זעת אפינו במשך השנים והרגה אותנו בסוף. אני מידעת אותך שמילים אלו והשם שלך יכתבו בכל פורום באינטרנט ובכל אתר, הם ישלחו לכל אוזן שרק תוכל להקשיב, אבל כלום לא יקרה, הכל יהיה אותו הדבר. באבלי ובסיבלי פולינה On 9/5/06, דואר מרכזי <[email protected]> wrote: שלום הסך המגיע שולם, הודעה מפורטת תישלח ע"י סניפינו. בכבוד רב, יוסי סרי מנהל תחום פניות הציבור המוסד לביטוח לאומי -------------------------------------------------------------------------------- From: [email protected] [mailto: [email protected]] Sent: Monday, August 07, 2006 12:01 PM To: [email protected] Subject: פניות ציבור - נכות שם: פולינה סניף מטפל: קריות נושא הפניה: נכות תוכן הפניה: שלום רב, החל מחודש אפריל אני צריכה לקבל קצבת נכות במקום קצבת שארים. בנוסף לשירותים מיוחדים. התיק שלי לא טופל מתחילת המלחמה ואיני יכולה לחיות עם 1500 ש"ח בחודש, אני חולת סרטן ואין לי כסף לתרופות. למה המדינה לא מטפלת בי. בבקשה תחזרו אליי. תאריך קבלת הפניה:: 06/08/2006 11:16:00

haimra

New member
פולינה לילה טוב אני במקרה מטופל

בסניף הקריות,ואולי אני יכול לעזור לך,אבל אני צריך לדעת האם הוכרת כנכה 100% לאחר ועדות,והאם היתה לך ועדת שרותים מיוחדים,ואיך זה מאפריל עד היום לא קיבלת קצבת נכות,ושירותים מיוחדים,ההודעה שלך לא ברורה תתרכזי ותעני לי על השאלות ואשתדל לעזור לך.

למעלה