כואב לי

Raindrop23

New member
כואב לי

כואב לי, אני רוצה להפסיק להרגיש כי זה רק כואב. אני רוצה לאכול ולקנות ולא להרגיש כלום. לא יכולה יותר עם הכאב הזה והמועקה הזו ותחושת ההחמצה הזו והפספוס.
נמאס לי להרגיש ככה, פשוט נמאס. נמאס לי להרגיש שאני לא טובה מספיק ושלא רוצים אותי וזה המצב אבל אני שונאת את זה. בא לי להיות רזה כמו פעם. אם הייתי רזה ויפה כמו פעם היו רוצים אותי.
אבל זה בטח לא יקרה. ולא משנה כמה אני מקסימה ומדהימה, לא ירצו אותי. שום דבר טוב כבר לא יקרה יותר. החיים כמו שהכרתי אותם נגמרו וזהו.

always say yes

New member

תהי את תעשי מה שאת אוהבת, בשבילך לא בשביל אף אחד
תחיי בדרך שאת רוצה
תהי מספיק אמיצה להגיד לעצמך כן, אל תפחדי מכישלון ואל תפחדי להיות מגוחכת
כל עוד את מעזה לעשות מה שאת בוחרת
מי שצוחק או לא מתאים לו או לא אוהב, לא מתקבל על הלב שלך
אל תקחי דברים באופן אישי
תחייכי תמיד
מי שמתאים לו
יאהב אותך וירצה אותך :)

arieshor

New member
Raindrop

החיים שהיכרת לא נגמרו.
בטח שירצו אותך.מי שאוהב אוהבת אותך יקבלו אותך כמו שאת ואוהבים אותך.
אי אפשר להגיד בחיים זה לא יקרה.
אני בטוח שאת טובה.
את לא יכולה להגיד שום דבר טוב לא יקרה.
הטוב ביותר יגיעה עלייך את תראי.

טיפה יקרה - עוד יגיעו ימים טובים יותר !

הי מותק,
מבינה לליבך. ושולחת

ומבטיחה לך שעוד יגיעו ימים טובים יותר.
גם כשחרא, גם כשקשה, גם כשכואב נורא נורא נורא,
לא לשכוח -
זו רק תקופה וזה יעבור !
מי שלא רוצה אותך - ההפסד כולו שלו.
היי את עצמך. היי נאמנה לעצמך ולאמת שלך.
נסי ( ואני יודעת שזה מאוד מאוד קשה ) לאהוב את עצמך כפי שאת,
לקבל את הגוף שלך כמו שהוא.
גם אני הייתי פעם רזה ויפה. אני כבר לא.
ונמאס לי לרזות בשביל אחרים. ולהתייפייף בשביל אחרים.
זאת אני.
זה מה יש.
TAKE IT OR LEAVE IT
ובשביל זה אנחנו פה.

skali74

New member
אני כלכך מבינה אותך שולחת חיבוק

גם אני הייתי שם,מכאיבה לעצמי בגלל שלא רצו אותי ,כי הייתי שמנה וחשבתי שאני בסה"כ מלאה.
עכשיו אני לא הכי רזה ,אבל אין לי הפרעות אכילה ,נשארה אצלי רק הפרעת הגברים ,שגם ממנה אני מתכוונת להיפטר בשלבים:).
והכאב הוא כואב יותר,
אני זוכרת שהפסיכולוג שלי שאל אותי,אך הפסקת את ההפרעות האכילה ורזית?
אמרתי לו "ביום בהיר אחד הדחפים לא היו."האמת אבא שלי נפטר ומאז החשק לאכול דעך נעלם,הייתי אוכלת כמויות והייתי אומרת בדייטים אני מלאה:).
עכשיו יש לי דחפים עזים .שיאהבו אותי ,שידאגו לי,שירצו אותי,
והכאב שזה לא קורה,והכאב שהוא לא רוצה ולא עונה לשיחות ,זה כאב של השפלות,כאב תמידי,כלומר הכאב מלווה אותי כל היום,אני כלכך מבינה את הכאב שאת חשה ,אפילו אי אפשר לתאר אותו במילים,כי זה כאב פיזי,בבטן,בלב.הרצון לא לעשות כלום ולהיות בכאב.
אני מאחלת לך שתעשי את הצעד הראשון .את תמצאי אותי ותשתפי אותי .
אתמול הפסיכולוג שלי אמר לי( טלפונית)"את בהתקדמות,פעם היית מבטלת את עצמך בגלל הגברים ,הם מנעו ממך את החיים,היום אני רואה שאת עושה נלחמת בזה ,קוראת ספרים ,גם סיימתי ללמוד למודי תעודה למרות שהוא היה סקפטי ,בגלל שהייתי משלמת לקורסים והייתי בורחת כי הבחור לא רצה אותי ,באותו זמן,הייתי שבויה שלהם.תביני אני בת 39 ודחיות ואכזבות הן חלק בלתי נפרד מחיי,ותחושה מתמדת של כאב.דייייייייייייייייייייייואני לא יודעת אך להפסיק את זה ב100 אחוז לא יודעת,או שאני לא רוצה להגמל.את רוצה להגמל?
יש תוכנית של ד"ר פיל הוא שואל את המכורים "את רוצה להגמל"
זה הצאנס האחרון שלך תחשבי על זה
באהבה סקאלי

Raindrop23

New member
תודה סקאלי יקרה

תודה על החיבוק ותודה ששיתפת על עצמך. שולחת חיבוק בחזרה.

מכירה את ההרגשה מקרוב

בואי נודה באמת מראה זה כרטיס ביקור חשוב אבל בואי נודה בעוד עובדה רובנו לא נראים כמו בר רפאלי
לכל אחד מאיתנו יש את ההיבטים המושכים שלו, אם מוסיפים גם את תכונות האופי שיש להן תפקיד במשיכה אז במכלול לכל אחד היופי והאור שלו
מה שבולם אותנו זה לא השומן אלא החוסר ביטחון או השנאה העצמית. כמו שמישהי אמרה לי אם את לא אוהבת את עצמך אז למה שמישהו אחר יאהב אותך

Raindrop23

New member
שרית יקרה

צודקת אבל עדיין אני מרגישה שאני חייבת לרזות ובעיקר בגלל העניין הבריאותי כי אצלי זה מעבר לאסתטיקה אבל זה גם משפיע לי לרעה על הבטחון העצמי כמו שכתבת.
ובכל זאת כשהייתי רזה אז התעניינו בי ורצו אותי. נו שוין. שיהיה.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
לעשות חביתה שוברים כמה ביצים..

הכוונה שלי כמובן לתבנית ..התבנית הזו שיש לל בראש של חיצוניות ויופי חיצוני שלצערי כך יצרו לך כנראה מילדות..העולם גם מעודד את זה הרוב חיצוניות חומריות דוגמניות זוהרות וריקנניות לרוב...
זו רק תבנית ולא חבל על הביצים ..הן סרוחות

בגרת השתנית כמו כולם..אי אפשר ללכת נגד הטבע ( גם אם משלמים הון על קוסמטיקה ניתוחים ועוד..) הגיל עושה ויעשה את שלו..

אוהבים אותך בגלל מה שאת כישרונית ונדיבה חביבה ועדינה חכמה והרשימה עוד ארוכה..

לסיכום: צאי מזהההההההההההההההההההההההההההההה!!
שברי תתבנית ...יש כמה וכמה בחורים טובים שמחכים רק לך הבחירה שלך...
ישנן בנות שמצפות...(ראי את הבקשה לאתר..הזדמנות להתחבר עם שרית הכפית )...
שבת שלום יקירה

Raindrop23

New member
תודה ירוני

המשקל אצלי זה הרבה מעבר ל"מה שהגיל עושה". זה כבר עניין של בריאות וזה גם מדכא אותי. אני צריכה לרדת במשקל דחוף ואני גם רוצה אבל קשה לי.
תודה ושבת שלום גם לך.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
סמנטיקה יקירתי

גיל . משקל עודף לא משנה(אל תתני לחוכמה שלך לפגוע בך ,לפעמים צריך לעשות פשוט לעשות ולהאמין ) ..הבחירה שלך כאותה צפרדע בכד שמנת להלחם או לטבוע..

תבחרי...

אני מציע לבחור בחיים..

"רְאֵה נָתַתִּי לְפָנֶיךָ הַיּוֹם אֶת הַחַיִּים וְאֶת הַטּוֹב, וְאֶת הַמָּוֶת וְאֶת הָרָע... הַעִידֹתִי בָכֶם הַיּוֹם אֶת הַשָּׁמַיִם וְאֶת הָאָרֶץ, הַחַיִּים וְהַמָּוֶת נָתַתִּי לְפָנֶיךָ הַבְּרָכָה וְהַקְּלָלָה וּבָחַרְתָּ בַּחַיִּים ..." בחיים לטובת עצמינו לטובת נפשנו לטובת כולנו...לא סתם לחיות , גם חיות חיות...אלא לחיות כבני אדם מלאים עם הגשמת שאיפות ומטרות עם מיצוי עצמי ..עם אהבה וחברה עם כל הטוב :)
ואת יכולה יקירה !

אני מקווה שאת מרגישה יותר טוב

את יפה וחכמה ומקסימה ומדהימה ואכפתית ומענינת
ושום דבר מאלה לא נאמר סתם

Raindrop23

New member
תודה רבה מנהלת יקרה

המון תודה על המילים הטובות, נעים לדעת שככה את חושבת עלי.
אני לא מרגישה כל כך טוב, תקופה חרא שנמשכת יותר מדי זמן

Being And Doing

New member
וואוו.. וואווו... כמה חיבוקים והזמנות!

ראיתי לקראת הסוף שכתבת שזו תקופה שנמשכת יותר מדי זמן ..
יש לך מעין אדם בעולם שאת יכולה לשפוך בפניו ? לדבר איתו ולשתף אותו באמת בכל הקשיים העוברים עלייך ?

למעלה