כואב לי

efil1

New member
כואב לי../images/Emo122.gif

מה שלומכם אני מקווה שטוב כי אצלי לא כל כך. כואב לי בצד שמאל , שם שמו את המשאבה של הניפוח, הענין הוא שלא כואב כל הזמן אלא רק אחרי שהורדתי חזיה ואני מיתכופפת או נוגעת במקום. לא נראה לי שיש דלקת כי המקום לא אדום ורגיש במיוחד. ושכחתי להזכיר שהכאבים התחילו אתמול בבוקר עד אז הכל היה בסדר. ביי לכולכם וערב נעים דרך אגב מישהו יכול להסביר לי איך מוסיפים אייקונים בטקסט.

רונה 29

New member
היי לך ... מה שלומך היום ?!?../images/Emo140.gif

מקווה שהכל בסדר ושהכאבים עברו... לגבי אייקונים לטקסט עצמו... מתחת למקום שאת מקלידה את תוכן ההודעה שלך יש שורה שבה רשום : תחילת הדגשה, סיום הדגשה ,סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה - פה את לוחצת ע"מ לבחור אייקון לתוכן ההודעה שלך. מקווה שעזרתי תרגישי טוב

efil1

New member
עדיין כואב ולא מבינה למה

בכל מקרה עם זה לא יעבור תוך כמה ימים אני אלך לכירורג לבדוק מה זה וכבר יש לי תור ל-20.5 לרופא המנתח . תודה ושיהיה יום נעים .

רוייקו

New member
כאבים באיזור הפורט יכולים להמשך

חודש ואפילו חודשיים, אם כי, כדאי ליידע את המנתח או הרופא שמטפל בך. אמא שלי סבלה נורא מהפורט והציק לה יותר מחודש. כל אחד מגיב אחרת לניתוח ויש מנותחים שהפורט תמיד ממשיך להציק להם, גם שנים לאחר הניתוח.

רוייקו

New member
אמא שלי בסדר. ירדה 37 קילו ודי

מבסוטה. לצד זה מרגישה כי איבדה את חדוות האכילה ולעיתים מתפתה למתוקים כמו בוטנים מסוכרים וחלווה (אם כי בכמויות קטנות מאוד) למרות זאת, לא מוכנה לוותר על מה שהשיגה - כלומר, לוותר על הניתוח. חוץ מיזה, לא ניראה לי שהפורט ממש מציק לה. ניראה שהתרגלה. אחותי, לעומת זאת, עברה הצרה את סובחי בקליניקה הפרטית. סובחי סגר לה ואחרי 10 דקותף כשדיווחה לו שהסגור לה מדי ולא עובר לה נוזלים, פתח לה ומאז אין לה תחושה מעכבת כלשהי ולא המשיכה בירידה. סה"כ בחצי שנה 15 קילו ומבועסת. קופת חולים כללית לא מוכנה לתת לה טופס 17 לרנטגן באיכילוב, אבל לא תהיה להם ברירה כי אין כמו סגירה תחת רנטגן. זהו. שבוע טוב בינתיים רוייקו

למעלה