כואב לי

ToryMaster

New member
כואב לי

אני לא רוצה לאבד אותו, אני לא מסוגלת לאבד אותו. אני לא יכולה לראות אותו כל כך כואב, וכל כך נשבר וכל כך במצוקה, ולי אין ברירה אלא לשבת מהצד ולראות את זה קורה. הדבר הכי חשוב לי בחיים, אחד האנשים הכי חשובים שיש לי, הבנאדם היחיד שבאמת הצליח לגרום לי לשמוח בחודש וחצי האחרונים, מאז הפרידה. היחידי שהצליח להסיח את דעתי, לגרום לי לשכוח, לחשוב על משהו אחר. איך אני יכולה לאבד אותו? איך אני יכולה לתת לו ליפול לי, להיאבד, להיעלם לנצח בלי אפשרות לחזור? איך? הוא הציל אותי במובן מסוים, מהבדידות בפורום, מהתחושה שזה הם נגדי. איך... איך מוותרים על כזה דבר? אין לי מילים כדי להסביר כמה כואב לי, בחיים שלי לא כאב לי ככה על בן אדם. אני יושבת פה ובוכה, בוכה בשבילו, בוכה בגללי, בגלל שאין שום דבר שאני יכולה לעשות כדי לעזור לבן אדם שכל כך משמעותי בחיים שלי. ואני לא יודעת מה לעשות. לא יודעת איך לעזור, ולא מסוגלת להניח לו ליפול לי. מה אני עושה? ויקי, עם כאב עצום בלב.

מוּסקט

New member
האמת?

לא הבנתי. מה זאת אומרת "נופל לי"? איך אדם הולך לך לאיבוד בלי אפשרות לחזור, איזו עזרה הוא צריך שאת לא יכולה לתת? על מה את צריכה בדיוק לוותר? מאוד קשה לתמוך ככה כשרק יודעים את השורה התחתונה - שקשה לך וכואב לך - אבל לא יודעים על מה ולמה. אני מרגישה שמילות עידוד ותמיכה מצידי כרגע יהיו נבובות וחסרות בסיס. מה להגיד לך? שאני מבינה שקשה? (כשאני לא מבינה כלום) או ש"הזמן יעשה את שלו" (כשאין לי מושג מה הזמן אמור לעשות?) ש"את בטוח תמצאי כבר דרך לעזור" (כשאין לי מושג איזו עזרה נדרשת?) ש"אל תניחי לו ליפול" (כשאני לא יודעת מי נופל, איך ולמה?) את שואלת "מה אני עושה"? כשממש לא ברור לי מה בכלל קורה. רק שכואב לך כאב עצום בלב... ובאמת צר לי שכואב לך
אבל אין לי מושג מה יעזור לך כרגע ואם יש באפשרותי לתת לך את העזרה הדרושה.

ToryMaster

New member
חבר טוב שלי

נופל לי לתוך הדיכאון, עמוק יותר ויותר, ומתרחק ממני, ומתרחק מהכל, וטובע. אני מדמיינת את החיים שלי בלעדיו, מה אני אעשה אם יקרה לו משהו... וכואב לי, כמו שלא כאב מעולם. אני לא מסוגלת לעזור, זו הבעיה, כי הוא רחוק, וכי הוא לא סומך עלי מספיק, וכי... כי אני לא מקצועית, והוא צריך עזרה מקצועית והוא לא רוצה.

מוּסקט

New member
טורי -

האם את זוכרת את עצמך בסיטואציה דומה? זקוקה לעזרה אבל לא רוצה אותה? האם את יכולה להתחבר אליו מהמקום הזה?

ToryMaster

New member
לא יכולה

הוא רוצה את העזרה, העזרה שאני רוצה, אבל לא מסוגלת להגיש. אני לרוב דוחה את העזרה.

למעלה