כואב לראות חדשות

כואב לראות חדשות

אכככ איזה אכזריות יאללה בנות 3 ו 5 למה לרצוח למה? מוש חראם?
ועוד האמא התלוננה יום לפני שבעלה מאיים לרצוח את הילדות והמשטרה כרגיל התעלמה איזה אכזריות
אללה ירחמהן

עולם משוגע

אבל לא הבנתי למה הבנות היו בחזקתו? והאם הן היו בחזקת האב כדרך קבע ולרוב? או שהם בכלל גרושים?

מה שלא יהיו מחדלים כאלה ראינו ונראה, לצערי. שוטר אחד לא הזיז את ישבנו בכדי לטרוח ולדפוק על הדלת של אותו "אבא".

האמא תושבת השטחים

מה שהבנתי שהם פרודים והבנות נשארו אצל האבא אללה ילענו בן זונה ! למה לרצוח את הבנות למה ? מה זה הכפר הזה בכלל ? מה אין משפחה משהו !
אללה יעין אמהן לא קל .
יש אנשים שמחכים חיים שלמים כדי לזכות בלהביא ילד לעולם ויש אנשים שהורגים את הילדים שלהם

דאלטון

New member
האמת תפקיד השוטרים לא ברור ממש

שהם מנסים למנוע פשע ותוך כדי כך הורגים פושע או גנב השוטר הופך לשק הבטות.
וכאשר הוא לא מגיע לזירת אירוע שוב מאשימים אותו שלא טרך להגיע.

שוב מאשימים את המשטרה?!

תגיד אתה אהבל ? זה התפקיד של המשטרה ! אחריות המשטרה לשמור על שלום הציבור ועל בטחונו ולמנוע ביצוען של עבירות ולמנוע את הפשע , ועוד כמה וכמה שאם התקבלה תלונה והמשטרה התרשלה במילוי תפקידה ולא נקפה אצבע כדי להגן על ילדות חפות מפשע שנרצחו למרות שכמו תמיד הכתובת היתה על הקיר .

דאלטון

New member
למה את מתעלמת מהצד האחר שאמרתי?

למה מאשימים את השוטר שיורה באיזה גנב רכב שמנסה לדרוס ולברוח?

כי זה לא רלוונטי לדיון

כאן המשטרה התרשלה ולא פעלה למניעת הפשע וזו התנהלות לא תקינה , ולגבי האשמת השוטר ,יש הוראות ברורות לגבי שימוש בנשק ,והשוטר לא אמור לסכן חיי אדם גם אם מדובר בחשוד .
יש נהלים ברורים ואין לחרוג מהם ובמידה ושוטר לקח את החוק לידים והפעיל שיקול דעת מוטעה ברור שיואשם מה זה כאן המערב הפרוע ?

GuyN2

New member
אבל אם היה מדובר בדיווח כזב

העיקר שהיית ממהרת להאשים את המשטרה בגזענות אם היו עוצרים את האבא לחקירה

איכס אני נגעלת

לקרוא אנשים כמוך פשוט ככה לא יאומן כמה שאתם אנשים אטומים השנאה מעוורת אותכם מאחלת לך להיות בסכנה ושתתקשר למשטרה לדווח ושלא יגיעו כי יניחו שזה דיווח כזב נראה אותך אחר כך ?
האמא התלוננה והתריעה בפני סכנה שנשקפת לחיי הבנות והמשטרה התעלמה לא טיפלה בנושא לא הגיעה לבית של המשפחה התעלמות מוחלטת ! ויום למחרת מצאו את הגופות של הילדות !
זה דווח כזב תגיד לי ?

תענה עכשיו ? זה דווח כזב נרצחו כאן ילדות לעזאזל ! תענה !

GuyN2

New member
אשי נשמה לא הבנת אותי בכלל

ברור שזה לא היה דיווח כזב והמשטרה הייתה צריכה לפעול
אבל אני נתתי דוגמה היפותטית לכך שהשוטרים כן היו עוצרים אותו ולוקחים אותו לחקירה ובסוף זה היה מתברר כדיווח כזב ומדובר באבא חם ואוהב
במקרה כזה היית מאשימה את המשטרה בגזענות.. "עצרו אותו רק בגלל שהוא ערבי"
כמו שהאשמת את המשטרה בגזענות כשאזקו את הפצוע הערבי בסניף הבנק בבאר שבע

זה לא המקרה

יש כאן עניין אנושי כואב הלב בחיי אני לא מצליחה להשתחרר מהכאב הזה מאז ששמעתי על המקרה, מה אשמה ילדה בת 3 ו 5 ! חבל שהמשטרה לא לקחה את הילדות חבל
אני ואמא שלי בארוחת ערב חשבנו שהיו הרבה אנשים שהיו שמחים לאמץ ילדות כאלה אנחנו גם היינו מאמצים ילדות כאלה .

GuyN2

New member
כואב לי הלב לא פחות ממך

אי אפשר לעכל רצח כזה בכלל

חקירה שמקירה

כשמודיעים שאבא מסוכן והיא חוששת לגורל בנותיה. הדבר הראשון לפני חקירה זה לקחת את הילדות. לא חייבים להחזיר לאמא.
מינימום טוק טוק בדלת.
נכנסת כבר לחקירה אזיקים תישאולים.

מריחה.

GuyN2

New member
לקחת את הילדות?!

את יודעת איזה טראומה זה לילדות קטנות כשבאים שוטרים הביתה ולוקחים אותם ככה סתם מההורים?!
גם במקרה כזה היית יוצאת כנגד המשטרה צועקת גזענות
דיי לצביעות

מה אתה אומר? "טראומה"

המשפטים שאתה מקליד הם צביעות אחת גדולה.

פתאום זו "טראומה" עבור הילדות לבוא ולקחת אותם "ע''י שוטרים". פתאום נעלמה לה כל התמיכה הסוציאליסטית שישנה בארץ ישראל המתקדמת,

הרשה לי לשאול אותך,

איפה נעלמה לה כל הטראומה הנוראית הזו שאתה מדבר עליה, כששוטר מג''ב אוחז בילדה בת 5 הצופה באבא שלה מקבל מכות ובעיטות ע''י 4 שוטרי מג''ב מכיוון שששאל על מה צו המעצר שלו? ועוד צועקת אמא אמא??

הצגתי את הוידיאו בעבר, יודע איזה תגובות קיבלתי? ישנה גם דחיפה לאישה שבגיל של סבתא שלי - "בסך הכל ניסו "להרגיע אותה".

ותאמין לי לא היה מדובר במקרה בו אמא מתחננת על חיי ילדה וחוששת להן.

ולסיכום- זה ההבדל

שהשימוש במילה "טראומה" משתנה בהתאם למצבי הרוח.

טראומה לקחת את הילדות מאבא שהאמא בעצמה התלוננה עליו שמסוכן לבנותיה - אבל לא טראומה לתת לילדה לחוות מחזה בו אבא שלה על הרצפה אוכל בעיטות מאנשים "זרים". אני מניחה ששוטרי מגב במקרה אותו אני הצגתי היו אנשים "מוכרים לילדות קטנות".

בא לך להיות על ידיים של מישהו, שתמשיך לזכור אותו בתור האחד שבא הביתה עם החבורה שלו והרביץ לאבא שלך? אומרים שילדים קטנים שוכחים. אני אישית יכולה להעיד על עצמי, שבהיותי בת 4 עברתי טראומה מחרידה. היום אני בשנות ה 20 לחיי, זוכרת את התמונה שראיתי, כאילו והיתה אתמול.

ואני בכלל לא מדברת על מה האבא עשה. יכול להיות שגם משחק אותה צדיק.

אבל

אם כבר קיימים רגשות כלפי ילדים קטנים באשר הם- אז רצוי שהרגשות האלה והיחס "לנוראיות" יהיה שווה בשווה במרבית המקרים.

זה הכל, המשך יום טוב!

GuyN2

New member
את לא הבנת את הנקודה שלי בכלל!

הנקודה היא לא מה היה הכי טוב לילדות או איך היה נכון לפעול
ברור שבדיעבד המשטרה הייתה צריכה להתערב בזמן ולקחת את הילדות
הנקודה שאני מנסה להציג היא שאת היית יוצאת כנגד המשטרה ולא משנה איך היא הייתה פועלת!
לא הבנתי למה הכנסת פה דברים לא קשורים כמו מגבניקים מרביצים
בשורה התחתונה - את מגנה את המשטרה יותר מאשר את האבא.
אפשר בטעות לחשוב שהמשטרה היא זו שרצחה את הילדות ולא האבא

מאיפה אתה מכיר אותי כדי לדעת איך הייתי מגיבה?

אלא אם כן ערבים בנקודה הזאת - הם אותו הדבר בשבילך.

המשטרה לא רצחה את הבנות- אך יש לה יד בכך, וגם אם זה לא ממש כזה- היא שותפה למעשה באיזו צורה זו או אחרת.

בדיקה שטחית - לא בוצעה.
אני לא אידבק למקרה הזה, אני פשוט מאוד רואה שורת מחדלים שלא שייכת אך ורק למגזר שלי בכדי שתטען שאני אגיד באחד מהימים -"גזענות!". זוהי לא גזענות זוהי רשלנות.

בחור שמתלונן למשטרה שאח של חברתו עלול לרצוח אותה- השוטר מנפנף אותו.

נשים וכותרות של "הכתובת היתה על הקיר" כבר חוצה גבולות.

המקרה של רוז פיזם שעלה לי בראש עכשיו- על אף האזהרות שהגיעו לרשויות הרווחה למיניהן מפי סבתה שחשדה שקיימת סכנה לחייה- המידע הועבר למשטרה רק חודש וחצי אחרי. זאת ועוד שלא נדבר על המלחמה שיש בין רשויות אלה והמשטרה בה כל אחד מאשים את השני "מי אחראי".

וזה בטח לא יחזיר את הנרצחים.

רק ללמוד מהמקרים. המון מקום לשיפור.

למעלה