כואב מאוד

תמר355

New member
כואב מאוד

רציתי לשתף...
אתמול בבוקר ההיתי על גג העולם..חיכיתי לשעה שתיים שבעלי יאסוף אותי ונלך לעשות בדיקת דופק לראשונה...
כלכך ציפיתי אחרי כלכך הרבה טיפולים (בסבב שני..אני אמא לתאומים) שלא צלחו והשגתי רק הריוניות כימיים...הפעם הבטא הייתה מאוד גבוהה ויותר מהכפילה את עצמה...ההיתי אופטימית מאוד.
כבר תיכננתי בליבי איך אני מספרת לילדים שיגיע הזמן איך הבטן שלי תופחת והמון מחשבות שעולות לבד ואי אפשר לעצור אותן...הגענו למרפאה מאושרים הטכנאית הייתה מאוד אדיבה ושמחה שהיא הולכת לבדוק דופק כי זה "הכי כיף " אמרה...כשהיא מכניסה את המטמר אני מסתכלת על פניה וכבר הייתה לי הרגשה לא טובה...היא אומרת "לצערי....אין דופק"...ההריון נראה לא תקין ..מיד קראה לרופא שיראה ואמר את אותו הדבר...הדמעות החלו לרדת לבד ולא יכולתי לעצור אותן...בכי מתפרץ מהול בכאב גדול עטף אותי...הפכתי ברגע לעצובה מאוד...בעלי חיבק אותי חזק אבל באותו רגע הרגשתי לבד....
אני צריכה לעבור גרידא....עוד לא נקבע לי תור...כלכך הרבה מחשבות אני משתגעת...רוצה להיות אחרי זה ..העובדה שבבטן שלי יש עובר ללא חיים קשה לי...רוצה שכל יגמר.
שפכתי קצת מהרהורי ליבי...

Caitriona

New member
אוי... אני לא יודעת מה לומר. רק שולחת לך חיבוק גדול

מישהי156

New member
מבינה אותך

מבינה אותך.. זה קרה לי לפני שנה.
הרגשה נוראית שיש משהו בתוכך ללא חיים ואת רק רוצה להיות אחרי.
שולחת לך הרבה כוחות.

anguly

New member
אוי אני כל כך מצטערת

הכי קשה זה לגעת בחלום ואז לאבד אותו.
&nbsp
ציינת שהיו כבר הריונות כימיים בעבר, האם עברת בירור קרישיות?

נתנאלה2

New member
אכן כואב הלב תמר, להגיע לרגע של שמחה

שהופך באחת ובהלם, לרגע עצוב ,
וזורק אותך שוב לנקודת ההתחלה .
מאוד מזדהה עם דברייך , שהרגשת לבד, זה אכן כך
שהרי העובר היה בתוכך, חשת את קליטתו, צמיחתו
חלמת וחשבת אותו,.
לאחרים הוא עדיין לא היה,
מצטערת על החויה הזו הלא קלה ובהחלט מבינה את הצורך להוציא מתוכך את העובר המת
זו הרגשה נוראית .
שיעבור בקלות .
ובהחלט מציעה שתבררי את נושא ההפלות והקרישיות.

שלגייה13

New member
הייתי שם פעמיים

עם עוברים שהיה להם דופק ואז פסק. כואב מאוד.
אישית ממליצה בחום לברר קרישיות, ובעיקר לגשת לפרופ' קופרמינץ. אני הזרקתי קלקסן לאורך ההיריון האחרון בהמלצתו, ובמינון גבוה יותר משהציע לי מומחה גדול אחר, הבן שלי כבר בן 10 חודשים. לא יכולה כמובן להבטיח שזה לא היה מצליח גם בלי, אבל בהחלט נראה לי שווה

למעלה