כואב מאוד...

קליבר 11

New member
כואב מאוד...

הי לכולם !!
לאחרונה כואב לי כל הזמן במקום אחר בגוף.. למשל
הברכיים ולאחר מכן כפות הרגליים קשה לי לדרוך מאוד..
וכן קצת האגן ..
אציין שייש לי תור למ. כאב רק באוגוסט ..
קשה לי מאוד לא יודע מה לעשות ..
אשמח לעזרה . תודה

bimbo15

New member
בוקר טוב קליבר, תנסה לפנות לרופא ששלח אותך

למרפאת כאב, ואולי הוא יוכל לקרב את התור.

היום בקופות החולים המצב נואש ממש מבחינת תורים. אתמול ביקשתי תור לרופא, קבעו לי לנובמבר.
המצב ממש מחריד.

איני רופאה, אבל התאור שלך מזכיר נויורופתיה. שוב, אני מזכירה לך שאיני רופאה והתרשמותי היא של אדם שסובל מאותן תופעות.
אני מאחלת לך שתצליח להשיג תור מוקדם יותר, ובנתיים קח משככים (לא להגזים).

ספר לנו מה קורה אתך ועם התור. המון בריאות והצלחה

קבל בנתיים פרח

גם לי יש להציע רק נחמה והזדהות

אפשר להשתגע מכאב לפעמים, צריך למצוא דרכים שיקלו לפחות רגעית או נקודתית או לפחות לא יחמירו. בדברים הקטנים של היומיום אני מתכוונת.

אז זכור לי שקיבלת סטרואידים, וזה אומר שיש לך דלקת? אם כן מה מציע רופא המשפחה או הרופא שהפנה אותך למרפאת כאב? תגיד לו שעד אוגוסט צריך למצוא משהו שיחזיק אותך בינתיים.

תמשיך לעדכן. בתקווה לבשורות טובות

Sigal H

New member
ערב טוב

ראשית, צר לי לקרוא שכל כך כואב לך. מחבקת מרחוק

&nbsp
כיוון שזו תופעה חדשה ומשמעותית, כדאי לדעתי לבדוק את זה בנפרד ממה שכבר יש לך. יכול להיות שזה משהו בנוסף, שאפשר או צריך לטפל בו. כיוון שהתור במרפאת הכאב רק בעוד כחודשיים, אני מציעה לגשת לרופא המשפחה ולראות מה הוא יוכל לעשות למענך בינתיים בבדיקות, תרופות וכו'. לך תדע, אולי יצא מזה משהו.
&nbsp
אגב, מסקרנות, אתה מקבל איזשהו טיפול פיזיותרפי, הידרותרפי וכו'?
&nbsp
חופן חיוכים,
סיגל

קליבר 11

New member
תגובתי אליכם..

תודה על התשובות וההכוונה ..
העניין הוא שכל הכאבים שייש לי בגוף..>>
נובעים מהפלטפוס הכ"כ קשה ובוטה שיש לי בשני הרגליים.
ואכן לאחרונה מאוד קשה לי לדרוך על הרגליים..
מצב מאוד מתסכל וכואב .
לדעתך ..>>יכול להיות שייש לי סוג של כאבים ניותרפיים .
אך
בדיוק לכך צריך הרופא זה או אחר להחליט.
הסטרואידים אותן נטלתי גרמו לי אומנם להקלה בכאבים .
אך גם לתפיסת וכאב שרירים כשבועיים בערך כך כנראה שזה לא הפיתרון .
טיפול פיזורטפי גם לא כ"כ עוזר ולגבי טיפול בבריכה הידורפית שלחתי בקשה להיקלט שם.> צריכים לחזור אליי עם תשובה .
ולגבי הקדמת התור במ.כאב גם ע"ז אני עובד .
תודה לכם סופ"ש נעים וטוב לכולנו..

Sigal H

New member
אה, חשבתי שהתכוונת

לכאבים מפושטים בכל הגוף, כלומר משהו בנפרד או בנוסף לפלטפוס. אבל אם זה המצב... טוב, להציע יותר ממה שכבר הוצע ובתהליכי ביצוע אני לא יכולה, אבל הכתף פנויה ואם תרצה, כדי לא להשתגע מהכאב, רק תגיד מה מעניין אותך ונמציא דרכים טובות להעביר את הזמן (בתיבול ממולץ של הומור שחור
).
מותר לשאול אם אתה עובד?
&nbsp
&nbsp
(מקווה שזה יצא הגיוני, עמך הסליחה אם כתבתי שטויות. ימים כאלה)

קליבר 11

New member
הי סיגל!!

אשמח לקבל ולשמוע כל עצה ממך.. ואשתדל כן לבצע..>>תודה
כשאני יושב.. אז כשצריך לקום חש כאבים כאלו הרגשות לא לקום
והראש שלי נלחץ מאוד.
אוליי זה בגלל התראופות אותן אני נוטל .
שבוע טוב לכולם ולהשתמע..

Sigal H

New member
שוב שלום :)

עד שהצלחתי לחזור אליך, ויויאן כבר כתבה כל מה שהיה לי לומר (ועוד), אז סלח לי אם אין לי משהו לחדש. אם אזכר במשהו, כמובן, אכתוב לך.
&nbsp
ומה שלומך היום?
ישנה איזו הקלה? משהו התקדם?
&nbsp
&nbsp
מסתכלת על השעון. טוב, עכשיו - אני למיטה

&nbsp
וחופן חיוכים לך.

טוב לשמוע שיש כיוון לבריכה טיפולית

אני מקווה שתקבל את הטיפול המתאים לך ואני חושבת שזה יכול לעזור.
וזה טוב שאתה פונה לכל מיני כיוונים כדי לחפש מאיפה תבוא הישועה (יכול להיות שהיא תבוא במנות קטנות
). כמו שאומרים: "שלח לחמך על פני המים" אתה לא יכול לדעת מאיפה יבוא השיפור.

בינתיים, כמו שסיגל כתבה, כדי לעזור לך להעביר את הזמן עד שתקבל תשובות מהגורמים שאתה מחכה להם, אתה יכול לשחרר פה קצת ממה שאתה מרגיש, לפעמים זה עוזר. ויכול גם להתבדח או לנסות למצוא דרכים כדי להסיח את הדעת מהכאב.
הסחת הדעת לפעמים עוזרת יותר מרק לעבור את היום/שעה/דקה אלא גם מורידה קצת את מפלס החרדה שגורם להחמרה של הכאבים.

לבשורות טובות נקווה

קליבר 11

New member
ק.

הי !!!
ותודה רבה לך ..
גם סובל מהפרעות נפשיות מאוד קשות .
התרופות גורמות לי לעייפות וכבידות חזקה בגוף ..>>מתסכל מאוד .
נסיים במשהו שמח וטוב..>>כעת חלוזר מחתונה של חבר טוב .."מזל טוב "
כל טוב לילה טוב לכולנו

משמח לשמוע שהלכת לחתונה

וכמו שאומרים: "לשמחות".

כדאי למצוא את הרגעים השמחים, אפילו אם הם איים קטנים בתוך כאב ומצוקה גדולה. זה בריא לגוף וגם לנפש.
נהדר לשמוע אותך מספר גם דברים חיוביים, אנחנו נוטים לשכוח אותם מהר או פחות להתייחס אליהם.

רק אם בא לך לספר יותר על הבעיות הנפשיות. האם זה סובב סביב חרדה או דיכאון מהמצב הרפואי שלך?

טיפ קטן, שלא בא לבטל את הסבל והייאוש שאתה חווה. בתקופות קשות מאד נפשיות, כשהכל היה נראה שחור, החלטתי בסוף כל יום במיטה לכתוב לעצמי שלושה דברים טובים שקרו היום. גם אם היה לי יום נוראי, ממש הכרחתי את עצמי למצוא את השלושה דכרים האלה, פעוטים ככל שיהיו: מישהו שהיה אדיב או נדיב אלי אפילו במשהו קטן. או ירח יפה שראיתי.
זה היה "ההסכם" שלי עם עצמי, למצוא שלושה דברים חיוביים ולי זה מאד עזר.

לחיי איסוף רגעים קטנים שלאט לאט יתחברו להסתכלות על הטוב ופחות על הרע, ואני יודעת כמה זה קשה.

קליבר 11

New member
ק.

הי !!
כן.. >> צריך למצוא גם את הדברים הטובים והחיוביים..
קבעתי למחר תור דחוף לפרו" מיכאל היים היקר מומחה כף רגל
זה בהוד השרון .. עבורי זה ממש מאמץ להגיע לשם.
נראה מה יהיה לו להציע לי ..
אני סובל מבעיות והפרעות נפשיות מגיל מאוד צעיר עם המון
עבודה עצמית והשקעה בבעיה .
תודה לילה טוב

בהצלחה רבה אצל הפרופ'

אני יודעת ומתארת לי כמה זה קשה בכלל להגיע לרופא, ובטח להצליח להסביר לו את העניינים.

ואני מחזקת את ידייך בטיפול וההשקעה כמו שאתה אומר בבעיות נפשיות. כשמתלווה לזה בעיות בריאות פיזיות הכל מתערב ועושה סמטוחה גדולה.
אבל זה יכול גם להיות חיובי. אם תימצא דרך לטפל בקושי הנפשי ביתר הצלחה זה יתן לך יותר כוחות לטפל בקושי הפיזי. ולהיפך. זה מעגל קסמים, שגם יכול להיות לטובה.

נקווה לעדכונים על התקדמות אצלך.

נ.ב. האם יש מישהו שיכול ללוות אותך לביקורים אצל רופאים וקצת "לתווך" בשבילך? או סתם להיות שם ולתמוך?
לי אין למשל, אז אל תתבאס אם התשובה היא שלילית. אבל שווה לנסות לחפש מישהו כזה בלי להתבייש ובלי להרגיש לא נעים וכאלה. זה יכול מאד לעזור.

ברכות

קליבר 11

New member
הי לכולם!!

לא איכפת לי לנסוע ולהשקיע..
רק שבעזהי"ת תהיה ותבוא לי הישועה ..
הפרופסור המליץ לי על ניתוח בכפות הרגליים הפ]נה אותי לפרו" ניסקא בביה"ח מאיר ..
מצב של הרגליים שלי לא הכי טוב אני פשוט מרגיש שאני דורך על העצם שברגל מאידך אני לא סגור ולא יודע מה אומר הניתוח מי מה איך וכ"ו..
נכון חש קצת..הרבה בילבול יחד עם ההתמודדות עם ההפרעות מהם אני סובל .
אגב מחר אני ניפגש עםהפ]סיכאטר שלי .
זהו..לבנתיים שיהיה לנו לילה טוב ואשמח לעדכן ויהי רצון שנחיה חיים נטולי כאב אמן ואמן

זה תלוי במקרה ובצוות

מתאימים את מגוון הטיפולים שיש להם לכל מקרה. בתקווה להביא את האדם למינימום כאב.

קליבר 11

New member
ק.

הי .. כן
אני מבין.. אך איזה טיפולים ? כאילו מה עושים שם ?
תודה על הפירוט

מנסים למצוא דרך לשיכוך הכאב

זה טווח עצום שתלוי במקרה, יש רופאי כאב שזו המומחיות שלהם.

אני אשלח לך לינק שאני לא בטוחה שזה אתי להעלות פה (אשאל את סיגל) אז בינתיים שולחת במסר.

שמחה לשמוע שיש לפחות אופציה על השולחן

כמובןש לפני החלטה על ניתוח כדי לברר את כל ההשלכות, מה זה אומר, מה עושים, מה החסרונות והסיכונים, ואתה הוא זה שבסופו של דבר תחליט אם אתה הולך לניתוח או לא.
לדעתי ככל שיהיה בידיך יותר מידע כך תוכל לקבל החלטה יותר נכונה.
אתה יכול להשאיר את ההצעה לניתוח (אחרי פגישה עם הרופא השני) על השולחן לאיזה זמן, לנסות לראות מה מציעים לך במרפאת כאב או האם יהיה שיפור בעקבות הידרותרפיה.

אם יש סיכוי שניתוח יפתור לך את כל הבעיה והחיים שלך יחזרו להיות נטולי כאב זה משהו שכדאי לשקול בחיוב.
אבל כככל שיש יותר מידע כך אפשר להגיע להחלטה הזו בלב שלם וידיעה של כל האופציות.

ובהצלחה עם לשתף את הפסיכיטאר בדילמות שמן הסתם יש לך. זה מצוין, יעזור לך לקבל החלטה אם ניתוח או לא ואם עכשיו או לנסות דברים אחרים קודם בצורה יותר שלמה ושלווה.

תבקש הסברים מלאים. ובנימוס אך באסרטיביות תבקש לקבל את כל המידע שכרוך בניתוח כזה. זה אגב גם מעוגן בחוק. הם מחויבים לתת את המידע הזה. גם אם אין להם סבלנות.

בהצלחה גדולה.

למעלה