כואב

שמש25

New member
כואב

היום אחרי שנה וחצי שאיבדתי את אמא שלי שהיה לה גידול במעי הגס לא מפסיקה לבכות יום ראשון בכיתי בגלל משהו שמאוד כאב לי וכשהלכתי לישון ראיתי את הרוח של אמא שלי בחדר שאמרה לי אל תבכי הכל יהיה בסדר אני כאן שומרת עלייך אני מיתגעגעת אליה מאוד היא היתה הכוח שבי היתה האור לחיי, אישה נדירה כל כך שהסתירה את כיאבה תמיד תחת חיוך לא תמיד ידענו מה עובר לה בראש כואב כואב אני בוכה וכואבת כל חייה התלוו בייסורים עד למוות מיתגעגעת לחיבוקה אל קולה אל נשיקותיה אל האהבה שלה האהבתה היתה מעבר לכל דמיון אני קוראת מה שאתם כותבים ואתם כל כך נוגעים בי את מה שאתם כרגע עוברים חלק מיכם אני כבר עברתי או יותר נכון עדיין עוברת הכאב הוא אותו כאב אני כאן בשבילכם ויודעת שאתם כאן בשבילי הייתי חייבת ליפרוק את הכל עוברת ימים לא קלים ימים אפורים אשמח אם מישהו מיכם ייתן בי כוח ודרך להמשיך.

MemphisRaines

New member
../images/Emo42.gif יקרה

כתבת על אהבה על
על כוח אימך היתה לך למקור כוח והיא חסרה לך והנה פתאום נזכרת כמה נתנה לך , מה היתה עבורך זכית לעוד רגע של אור מאימך עוד קרן
עוד ניצוץ של תקווה נכון שאימך לא איתך אבל היא תמיד נצורה בליבך
והיא תמיד תאיר לך את הדרך באהבה שנתנה עד אין קץ שלך באהבה
שרון

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

שרון שלום מילותייך נתנו בי כוח אמי גם שהיא לא כאן איתי תמיד תאיר את חיי תמיד תהיה כאן תתבונן עלי מלמעלה תפרוש את כנפיה כמלאך משמיים ותיתן לי אהבה האם את חווה דבר כזה או חווית אשמח לישמוע מימך.

MemphisRaines

New member
../images/Emo42.gif ../images/Emo24.gif

נקדות המבט שלי על הסרטן היא שונה אני החלמתי מסרטן לפני כמה שנים אבל איבדתי אנשים קרובים כתוצאה ממחלת הסרטן עוד קודם לכן וזה אכן הותיר בי נקודות כואבות יש אדם מסוים שאיתי עד היום וזה כבר הרבה מאד שנים מאז שנפטר שרון

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

מצער לישמוע כנראה שהכאב לא מרפא מאיתנו עם הזמן הוא רק מכאיב יותר זה מרוקן אותנו מבפנים מחליש אותנו אני כה שמיחה שהחלמת מהמחלה הזו בטח את רואה את החיים באור אחר לגמרי חבל שקורים לנו דברים כה כואבים בחיים שנותנים אז להתעורר אל תוך מציאות אחרת ולהבין יותר את משמעות החיים. מחבקת אותך ואיתך בשביל לחזק אותך.

שרון07

New member
רוצה לתת לך את הכוח../images/Emo24.gif

כשכואב, צריך לחשוב על הדברים הטובים, תני לי לעזור לך, אמרי לי מה אוכל לעשות כדי לעזור לך.

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

מודה לך על תגובתך ועוד משהו בחיי שלא קשור לפורום אבל עצוב כנראה שבמצבים כאלה בחיים אתה חושב על האובדן שלך,חברה שלי אמרה לי שלום לפני יומיים היא אויר לנשימה בשבילי אוהבת אותה מאוד אבא שלה ניפטר לפני כמה שנים ואמא שלה לבד בבית יש בה פחד לאבד אותה לא להיות שם בשבילה אם תיצתרך אותה אני מבינה שהיא לא יכולה לחצות את חייה לשניים אולי זה אפשרי אם רק הפחד לא היה נוגע בה כל כך,היינו ארבעה חודשים כמעט ביחד את מיתעוררת בבוקר ופיתאום מגלה שדבר כה יקר נעלם לך הכל מישתנה ברגע אחד אז נכון יש כמה סוגי אובדן יש את אובדן אימי שלא תחזור יותר אובדן המוות ויש את האובדן הזה אדם שחשבתי שאנו הולכות לחיות ביחד לקשור את חיינו זו בזו מיתבוננת אל תוך הפחד שלה וכל כך מבינה אותה אבל כואב כואב לאבד ואמא שלי תמיד איתי אני יודעת את זה ברגעי הקשים בחיים היא מופיעה ומגינה עלי לא יודעת במה תוכלי לעזור לי כאבי הוא עמוק והיא שאומר שהזמן רק מרפה טועה הוא רק מכאיב יותר אני בכיאות חושים מבולבלת מאוד כאובה מאוד אשמח אם תגיבי מילים לפעמים נותנים בנו את הכוח.

שרון07

New member
שמש יקרה../images/Emo79.gif

אלו תוים עצובים שאת מנגנת כעת, אבל דעי שאת האבל, כל אבל, מכל סוג שהוא, חייבים לעבור, יש בו משהו מזכך. כרגע את חווה אבדן שהוא עכשווי יותר, משהו שקרה עכשיו, לפני יומיים כפי שציינת. והכאב, הוא שמחזיר את כל הכאבים, הכאבים שלנו, לא באים בבודדת, כשמשהו אחד כואב, הוא מזכיר לנו את כל אשר כואב לנו. לדבר עם מישהו, זה טוב, אשמח להיות לך לאוזן קשבת, לעוץ עיצות, הכנסי למסרים האישיים , שלחתי לך שם מסר אישי

שרון07

New member
שמש

יש שורה כחולה בערך במרכז העמוד ששם אמור להופיע שם המשתמש שלך ואם יש לך מסרים, יהיה כתוב שמש25 יש לך 1 מסר אישי (או יותר, אם עוד אנשים שלחו לך) לחצי שם ותראי את המסר שלי, השארתי לך שם כתובת מייל.

שמש25

New member
../images/Emo42.gif

בדקתי אבל לא ראיתי את כתובת האימייל שלך אשמח אם תכתבי לי אותו שוב ארצה לדבר איתך מחוץ לפורום.

למעלה