כואב

I Was Hoping

New member
תודה לך!

ביום שלישי אני אעבור אולטרה סאונד בדרכי השתן, ואדווח לך. יום טוב!

I Was Hoping

New member
המשך התפתחויות מצערות

ביום חמישי התחיל לרדת לי דם בשתן. רופאת המשפחה אמרה שחייבים לגשת לבית חולים, אז נסענו. עשו לי כבר את כל הבדיקות האפשריות שם, כולל אולטרה סאונד. אכן נמצא זיהום. הרופא האחראי אמר שהכליה "זוכרת" כל זיהום, ולכן כל פעם שיש לי דלקת, נשארת "צלקת" בכליה, וזה לא בריא, כי ככה אני עלולה לאבד את הכליות שלי, חס-וחלילה. לכן, הוא חושב שאני צריכה לקחת טיפול אנטיביוטי מונע לשנים, אם לא לכל החיים, כי 5-6 זיהומים בשנה זה ממש לא בריא לכליות שלי. שאלתי אותו אם לקחת אנטיביוטיקה לתקופה כל כך ארוכה זה בריא לגוףף ולמערכת החיסונית - אז הוא ענה שעדיף לי נזק למערכת החיסונית, מאשר לכליות. מה את חושבת? האם הוא צודק? חוץ מזה, גם הוא שלח אותי לבדיקה הלא-נעימה הזאת, שמחדירים בה קטטר לכליה כדי לבדור שהשתן לא חוזר בחזרה לכליות במקום להגיע לכיס השתן. דעתך חשובה לי, אנא חווי דעתך... בתודה מראש הילה

I Was Hoping

New member
כואב

אני בת 24, סובלת מ-rec. uti כבר שמונה שנים בערך. קיבלתי בעבר טיפול מונע לחצי שנה של מקרודנטן שלא עזר, קיבלתי כחודש אחריו דלקת חריפה עם קריסטלים בשתן. מאז הדלקות חוזרות, אחת לחודשיים בערך יש זיהום שגורם לחום גבוה (40 מעלות ויותר), ישר עשרה ימים של תאריוויד, אובמין ושאר אנטיביוטיקות. אני שותה המון, שומרת על היגיינה בטירוף, שותה גם מיץ חמוציות שאני שונאת... ועכשיו, מיום שישי צד שמאל באזור הכליה כואב מאוד, ואני מרגישה את כל ה"צינורות" בדרך אל השתן שורפים מאוד. הרופאה הקבועה שלי ישר נתנה לי תאריוויד שוב ל-10 ימים. בשבוע הבא אולטרסאונד בדרכי השתן, בדיקות דם וכל השאר... לא התחלתי הפעם את האנטיביוטיקה למרות הכאבים, כי זה דיי נמאס עלי. מה לעשות כדי שהסיוט הזה ייגמר? למה אני? אני צריכה עצות כדי שזה ייגמר סופית, ולא רק להפעם הזאת, כי יבואו עוד אחריה. דרך-אגב, זה לא קשור רק ל"תסמונת ירח דבש", למרות שיחסי מין גרמו לי באופן ישיר לדלקות בעבר. אני מקבלת אותן עם ובלי יחסי מין. תודה רבה, ומצטערת אם זה ארוך מדי, אני פשוט נואשת

למעלה