כואב....

agness_666

New member
כואב....

יש לי היום יומולדת. חשבתי לחגוג... במקום זה, סבתא שלי בבית חולים, החברים שלי לא זוכרים, וההורים שלי לוחצים לחגוג. אני לא מזלזלת, מעריכה את האהבה שלהם והכל, אבל... בגיל 28 אני רוצה לחגוג עם חברים. ולהפגש עם אבא שלי ביומולדת זה עונש, לא פרס. אבל הוא מציג את זה כאילו שאני חייבת לו... אשכרה, במקום להנות, יומולדת נהיה עניין של מחוייבויות, נימוס, במקום להיות אדון לסדר היום שלי, פתאום... ולא בא לי ליזום מסיבה. בא לי שיארגנו בשבילי. שיזכרו, בלי שאצתרך להזכיר. האם אני מבקשת יותר מדי?

joeblack

New member
../images/Emo49.gif

נכון, לא בדיוק מסיבה, אבל בכל זאת - מכל הלב. לפעמים צריך קצת "לרמוז"לחברים, כדי שיזכרו יותר טוב... אבל ביומולדת (וגם בכל יום שהוא) את (צריכה) להיות אדון לעצמך! אם את לא רוצה להגיע למסיבה משפחתית (אני מכיר את הסיטואציה, לפעמים זה מעיק מאוד)- תגידי להם: פעם אחרת.אל תבטלי את המסיבה,כי היא קצת גם בשבילם (la familia, אחרי הכל), אבל תבהירי להם שאת קובעת מתי נוח לך. ובכל זאת, איך חגגת? לפחות פינקת את עצמך במתנה? ושוב
מכל ה

lance-knight

New member
מזל טוב, אגנס ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

את מבקשת פחות מדי. העולם הזה הוא עולם מאוד אגואיסטי. אין הרבה אנשים שרוצים לעשות משהו נחמד לזולת. רובם חושבים רק על עצמם. אז לא פלא שצריך להזכיר מתי יום הולדת שלך. וזה די ברור שאת רוצה לחגוג עם חברים. כי נראה לי באיזשהו שלב מהחיים הם מבינים אותנו יותר מאשר ההורים והמשפחה (למי שיש חברים כמובן). בכל מקרה happy birthday to you

דאיינה

New member
לאגנס-- "מזל-טוב" ../images/Emo48.gif ולחיים

חיים ארוכים ומאושרים, והרבה בריאות:
עד-- 120

sparrow5

New member
מזל טוב ליום הולדתך ../images/Emo49.gif ../images/Emo48.gif

ומשהו קטן... אם בא לך לחגוג יום הולדת עם החברים - אז למה לא לארגן משהו קטן ? (וגם אם זה לא יצא בתאריך המדויק - לא נורא) אני בטוחה שבסופו של דבר תהני באותה מידה ולא משנה מי ארגן את זה. זה מזכיר לי נשים שכועסות על הבעל שלהן שהוא לא מביא להן פרחים אבל לא טורחות לבקש ממנו פרחים בטענה שאם הן יבקשו את זה - אז זה כבר לא שווה. אבל... אם הן לא יבקשו - אז מאיפה לו לדעת ??? המון המון מזל טוב sparrow5

agness_666

New member
תודה רבה לכולם ../images/Emo24.gif ../images/Emo16.gif ../images/Emo23.gif

לא בטוח שאני אחגוג היום (בכל זאת, צריך ללכת לבית חולים וכאלה - רק שתהיה לי בריאה הסבתא החמודה שלי) אבל, לפחות יש צדיק אחד בסדום שהתקשר אליי ועשה לי מצברוח טוב. ובכל מקרה כנראה שאת החגיגה (??) אני אדחה לסופשבוע הבא או משהו, כשיהיה לכולם זמן. והמחוייבויות? כן אני אמלא אותן. אין טעם לפגוע סתם באנשים, אני אקח נשימה ארוכה, אפגש עם אבא שלי, אדבר איתו שיחת חולין מנומסת, ואתפלל שיעבור עוד הרבה זמן עד הפעם הבאה. ces´t la vie.... אוהבת את כולכם (לאביר - התגעגעתי
) ושוב תודה.

lance-knight

New member
agness

גם אני התגעגתי
אז הנה חזרתי
ומה דעתך לגבי הצעה שחברי הפורום יוכלו להפגש?

agness_666

New member
ג ד ווווווווווווווווווווול!!! ../images/Emo45.gif

אני אשמח, נראה לי שיהיה אחלה אנשים כל כך מקסימים כמו שיש פה זה מצרך נדיר וברכה מהשמיים. I´m in

lance-knight

New member
agness

אני מבין שיש פה עוד אנשים שהיו מעוניינים להפגש. אז אולי נארגן פגישה? נקבע מקום וזמן עם כל מי שמעונין. what do you say?

agness_666

New member
אני אשמח לבוא למפגש אבל...

אין לי שום כוונה לארגן כרגע. לצערי, בסוף כולם דפקו לי ברז ביומולדת, (וזו לא פעם ראשונה..) חוץ מהמשפחה שלי באמת שלא קבלתי התייחסות (אין כמו אמא?) כך שלא נראה לי שיש לי כשרון רב בתחום. חוצמזה, אני מתחילה עבודה חדשה עוד 5 דקות, והתחלתי גם ללמוד vc++ בקורס. how is your life? מקוה שהכל טוב. שיהיה לכולם אחלה יום. אגנס

lance-knight

New member
agness

באמת מאוד חבל על יום ההולדת האבוד. אך הפעם יצא לך חיזוק מצד המשפחה-זה נחמד. כך לפחות את יודעת שאפשר לסמוך על המשפחה (טוב, אני לא יודע כל הנסיבות, זה מה שנראה לי). אז בסוף התחלת ללמוד במקום לנסוע לחו"ל? מה זאת אומרת עבודה חדשה-זה באותו מקום או שבכלל עברת למקום אחר? בכל מקרה שיהיה לך
נ. ב. אבל עקרונית, אם הפגישה הייתה כבר מאורגנת היית באה?

agness_666

New member
בטח שהייתי באה.

אני מתה לפגוש אותכם. העבודה שהתחלתי היא בחברה חדשה, והאמת, אני לא רוצה להתלהב יותר מדי, אבל יש לי בוס מה זה חמוד. ממש נקרעתי מצחוק היום. פשוט בנאדם מקסים. נטול פוזה, מקצוען, חוש הומור מטורף ולפי מה שכל מי שמכיר אותו (תחקרתי קצת..) יש לו לב זהב. אחרי כל החרא שאכלתי בשנתיים האחרונות מכל מיני בוסים ולקוחות פסיכופטיים, אני מקווה שהגעתי למנוחה ולנחלה. ברור לי שאני אמשיך לטחון שעות (ככה זה במחשבים), אבל אני מקווה שבניגוד למקום האחרון שהייתי בו, שלפחות יגידו לי תודה שנשארתי עד 1 בלילה, ולא יתקעו איזה משפט כמו אז מה, ממילא את חייבת לנו... מבחינה מקצועית - קטן עלי, נכנסתי לעניינים בצ´יק. התחלתי ללמוד בסיוון vc++, בינתיים היה לנו שיעור ראשון, והיה אחלה. זה משהו שכבר שנים חלמתי ללמוד, ואתמול ישבתי ועשיתי שיעורי בית עד איזה 3 בלילה מרוב התלהבות. זהו נשמה, תודה על העידוד, והלוואי שיצא משהו מהמפגש הזה. אני בעד. מקווה שגם אתה. ביי אגנס

lance-knight

New member
agness

בטח שאני בעד. ואני מנסה לארגן משהו. אז מקווה שכולנו נתראה בקרוב. דרך אגב, אם כבר מדברים על המפגש-אז צריך לארגן את זה במקום כזה שלכולם יהיה נוח להגיע מבחינת אזור המגורים. מאיזה אזור את בארץ?

lance-knight

New member
agness,ועוד משהו.

שמח בשבילך שמצאת מקום טוב ואת אוהבת לעבוד שם. זה דבר מאוד נחמד כאשר את הולכת לעבודה עם שמחה. דרך אגב-יש משהו עם הבוס?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
../images/Emo37.gif לילדת היומולדת ../images/Emo27.gif

אני לא חושבת שיש גיל שזה מפסיק פתאום, הרצון שיחגגו לי, ויעשו לי, במיוחד אם החסר מצטבר לו במשך השנים... ונשמע שאת שם בשביל כולם, ואפילו ביום האחד המיוחד שלך, את נקראת לדגל, במקום שיהיו שם עבורך. אבל את יודעת מה, את יכולה תמיד להחליט, אוקיי, עכשיו אני בשביל עצמי, ולאט לאט אחרים יצטרפו, להיות שם בשבילך. ובנתיים, למה שלא תדאגי לך, לרצונות שלך, לחגיגה שלך. אני מרימה לכבוד זה
ומקווה שיהיה לך יומולדת נפלא.

agness_666

New member
צודקים

אני אפגש הערב עם החברים שלי (מי שיכול להגיע), ו... מקווה שיהיה בסדר. זה דבילי, אני יודעת, אבל אולי אני פשוט צריכה הרבה אנשים סביבי בשביל להרגיש טוב, ונלחצת סתם, אבל... כל מי שתאר פה למטה את סופי השבוע הארוכים לבד, פשוט תאר את המצב שלי. איכשהו, זה יוצא ככה, למרות שאני מאוד משתדלת להלחם בזה, ליזום והכל, זה לא שהחברים שלי יוצאים הרבה, כולם נקרעים מעבודה ולימודים, אבל אני, מה שלא יהיה, חייבת לעשות משהו בסופשבוע, אחרת אני מטפסת על הקירות, ומרגישה שהכל בזבל. קצת ילדותי, נכון, אבל כמה שאני לא אהיה עייפה, בשביל לבלות תמיד יש לי כוח. זהו, אני אלך להתארגן, והיום אני ארים כוסית לחיי כולנו, שיהיה לכולכם רק טוב, סהר, ימבה תודה, אין לכם מושג כמה שמילה שלכם יכולה לעזור, וכמה שהפורום הזה מציל אותי. באהבה, אגנס

למעלה