כואב..

כואב..

היי לכולם , הייתי חייב לפרוק קצת אז .. קדימה לעצמי , ותגובות יתקבלו באהדה. למה זה לא יכול להסתיים יפה אף פעם ? היו לנו שנתיים וחצי נפלאות ביותר.. וכנראה שהגיע הזמן שלנו. ריבים קטנים , המון מחלוקות לגבי המון דברים.. אבל הרגשנו שאהבנו. לקראת הסוף החלטנו לקחת הפסקה.. כזו שתתן לנו לחשוב שוב ולבחון שוב את המערכת.. אמרנו לעצמנו שבטוח נחזור בסוף. אבל בסוף לא חזרנו.. נפרדנו. אני חושב שהפסקה זה בסיס טוב לגעגוע.. ואולי אם היינו חוזרים הכל היה טוב לכמה זמן.. אבל שוב הבעיות היו צפות. היא מאוד נפגעה. גם לי לא היה קל בכלל. בהתחלה קיללה וצעקה , אחרי זה ביקשה שנחזור .. אחרי זה אמרה שהכל בסדר ושהיא בסדר.. אחרי זה ביקשה שניפגש כדי שנגמור את זה יפה.. ושאמרתי שאני לא מסוגל כי ... פשוט כי כואב לי עדיין אז היא חשבה שאני מתנשא. ואז היא אמרה שלא צריך ושאני מחוק מבחינתה. בחיים לא הכרתי אותה ככה... כואב.. כואב. למדתי המון מהמערכת יחסים הזו. לטוב ולרע. אבל הסוף ... פשוט כואב.

Cobe Anan

New member
כואב לשמוע..

במיוחד בגלל שעד לא מזמן אהבתם. תמיד מפחיד אותי לחשוב מה יקרה אם עניינים לא יסתדרו גם לנו (אני במערכת יחסים כבר כמעט שנתיים). לפעמים צצות בעיות, כמו בכל מערכת, אבל תמיד מסתדרים בסוף. ותמיד עצוב לי לראות שלאחרים זה לא מסתדר בסוף. עצוב, אבל בעיקר מפחיד.

מיטללל

New member
זה באמת כואב...

אחד הדברים הכי לא נתפסים בעיניי זה איך לפעמים אנשים מתנהגים אחרי פרידה... איך באמת הגבול מאהבה לשנאה הופך להיות כ"כ דק. אני דיי בטוחה שהיא לא מתכוונת למה שהיא אומרת. אלא היא מתבטאת ככה כתוצאה מכאב/תסכול. קשה להתנתק ממישהו אחרי שנתיים וחצי, להרפות. אבל שניכם תתגברו על זה. לשניכם יהיה עוד טוב
ואני מקווה שעם הזמן, תוכלו לחזור לסוג של קשר ידידותי...

זהו..

שהיא עוד רצתה קשר ידידותי שבוע אחרי הפרידה . וניסיתי להסביר שזה קשה מידי.. אז היא קראה לזה התנשאות .. ושאני לא יחשוב שפגעתי בה . וכו וכו כל הזמן הזה אני דואג איך היא מרגישה ומה קורה איתה

מיטללל

New member
למדתי שני דברים עיקריים בנושא זה

במהלך חיי: א. (ברוב המקרים) אי אפשר לעבור אוטומטית מקשר זוגי לקשר ידידותי. ב. אי אפשר לעזור למישהו, להתגבר עליך. כלומר, אני ממש מבינה למה היא נפגעה. אבל אני מבינה גם אותך. ואני ממש לא בטוחה שליצור איתה קשא עכשיו זה מה שיעזור לשניכם. אני בטוחה שהיא מוקפת בחברים/משפחה ושוב אני אומרת, הטבע האנושי חזק יותר מהכל- היא תהיה בסדר. עם כמה שזה קשה, אני חושבת שאתה צריך לנסות להתמקד גם בעצמך. הרי גם אתה עובר תקופה לא קלה בכלל. אני מקווה ששניכם תרגישו טוב במהרה:) מיטל

מיטללל

New member
יההה. איזה חמוד

(
) ( וסוכן, אין בעד מה:) תרגיש חופשי לבוא לשפוך פה ת'לב מתי שצריך, כמה שצריך..סופ"ש מהנה! )

ChilD SouL

New member
חוץ מ-../images/Emo24.gif אין לי מה לומר...

בתור אחת שיודעת מה אתה עובר, אני יודעת ששום דבר שיגידו לא יעזור. וגם הזמן לא יעשה את שלו, אולם הוא מקל אבל הכאב לא יעבור. תיהיה חזק ותחזיק מעמד.

למעלה