כובע לתינוק -אולי במקרה יש למישהי

ט ר י ל י

New member
כובע לתינוק -אולי במקרה יש למישהי

הוראות? מדובר במתנה ליולדת

תודה,באמת אתר מעניין.אבל אני זקוקה

לעזרה בתירגום
זה הבוכע שאני רוצה לסרוג
ואנגלית שלי לא משהו בכלל.מי יכולה לעזור לי? זה ההוראות: row 1. ch 30, 2 sc in second chain from hook, crochet one single crochet in each stitch across, to last 2 chains. crochet the last 2 chains together. 29 sc. row 2. single crochet first 2 stitches together, crochet one single crochet in each stitch across to last stitch, 2 single crochet in last stitch ch 1, and turn 29sc. row 3. 2 single crochet in first stitch, crochet one single crochet in each stitch across to last 2 stitches, single crochet last 2 stitches together ch1, turn 29sc repeat rows 2-3 for a total of 37 rows cutting yarn, leaving a length to gather one edge and then down siding, tie off. for trimming around the hat bottom, you can do most designs of your choice. I did 2 rounds of single crochet. then fastened off.

סתם מבקרת

Active member
שורה ראשונה: לסרוג 30 עיני שרשרת,

2 חצאי עמודים בעין השרשרת השניה מהמסרגה, חצי עמוד בכל עין שרשרת עד שתי עיני שרשרת לפני הסוף, את שתי העיניים האחרונות את סורגת יחד בחצי עמוד (יש לך 29 חצאי עמודים) שורה 2: לסרוג יחד את שני חצאי העמודים הראשונים בחצי עמוד, חצי עמוד בכל חצי עמוד ובחצי העמוד האחרון 2 חצאי עמודים, העלי עין שרשרת וסובבי (יש לך 29 חצאי עמודים) שורה 3: 2 חצאי עמודים בחצי העמוד הראשון, חצי עמוד בכל חצי עמוד ואת שני חצאי העמודים האחרונים בשורה לסרוג יחד בחצי עמוד, עין שרשרת, סובבי (29 חצאי עמודים) חזרי על שורות לגובה של 37 שורותת חתכי את החוט כשאת משאירה מספיק חוט כדי לחבר קצה אחד ואח"כ את הצד. מסביב לשפת הכובע את יכולה לסרוג סיום כבחירתךץ בדוגמה נסרגו שתי שורות חצאי עמודים

למעלה