אם זה יפה עלייך תחבשי כובע קסקט לדעתי זה מהזה מגניבבבב תראי איך שזה יפה עלייך האופנה תחזור.. אני לא מבינה, מי פה קובע את האופנה?? אנחנו, לא? כל מה שיפה , אופנתי...!!!!! נ.ב - גם אני רוצה לקנות
זה דבר מדהים... יש אנשים שזה מאאאד מתאים להם. לדעתי זה מאד אופנתי ... אתם בטח לא ראיתם את זה על עצמכם...בדרך כלל זה ממש יפה... כל הסטייליסטים חובשים כאלו. האמת - כל אחד יכתיב לעצמו את האופנה. אין מה לעשות. כל אחד והטעם שלו.
אבל זה היה ממש חולני אם כולם לא היו חובשים קסקט רק בגלל שזה יצא מהאופנה (כביכול). אם זה מבחיל אותך אז סבבה. אבל כל מי שחושב/ת שקסקט זה מגעיל רק בגלל שמישהו אחר אמר שזה אווט אז זו טעות. כל דבר שהוא אווט עלול לחזור אם רק מישהו יופיע עם זה ברבים וזה מהמם עליו בכל אופן אני לא נמנעת מלחבוש כובעים שכאלה. אני בעצמי מחליטה מה אין ומה אווט. מה שלדעתי יפה שבא לי ללבוש זה אין לדעתי.
זה באמת כובע מגניב, יש כאלה שזה ממש מתאים להם וזה פצצה עלי בכל מקרה זה נראה נוראי:\ בפאנקי פיש זה ממש זול!משו כמו 25 ש"ח נראה לי.. בהפנינג נראה לי 40..לא ממש זוכרת, כשקניתי לאחותי ליומולדת זה היה בט"ו בשבט ככה..אז זה היה ממש באופנה אז תחשבי שבאמת מיצו תעניין הכובע..