כובשים אותנו מבחוץ

דם דם

New member
כובשים אותנו מבחוץ

קדימה כתומים לחומות. לאייש עמדות,למתוח קשתות,להרתיח את הזפת להעמיק את החפירים. הישרא-בלוגים באים. אחרי זרובבלה בא גם יואב. החלה עונת הנדידה ולא סיפרו לי? או שזה סתם טפטופים של קומץ בלוגרים מישרא לתפוז. מה דעתכם, חייבת להיות סיבה למעבר של הבלוגרים המובילים מישרא לתפוז לא?

יש למישהו איזו תאוריית קונספירציה?

בטח מעורבים בזה דבורית, בצלאל, המון מזומנים, שלוש פיטריות יער, עובדי תפוז השונים, והנעלי בית של בריטני ספירס.

דם דם

New member
מכירה פומבית של הנעלי בית של בריטני../images/Emo2.gif

ולא הזמינו אותנו
התפוז האלה....

TheWhiteTigris

New member
הדבר ההזוי הוא

שבניגוד לאופי רוב התפוזניקים שכאן, שהינו צנוע, ולא מתרברב (יחסית לישרא) ואפשר לראות זאת בכך שאנשים רבים מתקשים אפילו "להמליץ" על הפוסטים שלהם מטעמי חשש-למראית-שחצנות, מגיעים כתבים, ה"מפורסמים של ישרא". רגע, אולי זאת הסיבה? אולי לעורכים של תפוז נמאס מה"השקטה" שקיימת בקרב התפוזניקים ומביאים כמה "כוכבים" כדי לשנות את האוירה ואת הסביבה, כדי להופכה ליותר מוחצנת?... מה שבטוח, אני עדיין בפיגור מולם בקטע הזה. אני פשוט מתקשה ללכת לפורום הבלוגים ולפרסם שם פוסט שלי. אני מפרסם רק מעטים, שהשקעתי בהם המון, ומקווה שהם מספיק סבירים כדי לקבל התייחסות...

TheWhiteTigris

New member
אנצל את הצ'אנס כדי לחזור בי חלקית.

תפוז עלו רמה. לא רק כוכבים דרג ז' הגיעו אליהם. סוף סוף כוכב אמיתי, דרג א' - שלום אסייג!!! תפוז, במקרה הזה - שיחקתם אותה. הבהרה: אם תפוז יצליחו לגרום לשחר חסון לכתוב בלוג (ובאמת להתמיד, לא פוסט אחד או שניים), אני אנשק את הרגליים של העורכים. (הינה, זריקת עידוד לתת לתפוז מוטיבציה
)

דם דם

New member
אתה מתכוון

שישחדו טוב טוב את שחר חסון חחחח ממתי שלום אסייג הוא דרג א'. הפאנצ'ים שלו והבדיחות לא השתנו כבר יותר מעשור. כול הזמן אותו חומר "ניקול רוצה המון" "יסמין אוהבת מין" והשטויות שלו על המרוקאים וכול זה.

TheWhiteTigris

New member
היות

ואני לא מכיר אותו "זה עשור", אז אני לא ממש יכול להגיד לגביו משהו. אבל אני עדיין חושב שהוא מצחיק מאוד

m i r u s h i

New member
אוי הוא מלך.../images/Emo108.gif

שתי הופעות ובשתיהן יצאתי עם כאבי לחיים וחנק בגרון מרוב צחוק. מלך מלך מלך. אין יותר מצחיק ממנו!

אולי זה לא רק תפוז

אולי זה גם מעיד משהו על ישראבלוג. אומנם נענע10 מתכננים עיצוב חדש (ולפי מה שהבנתי, יודגש בו עניין תכני הגולשים), אבל בנתיים הקידומים של תכני הגולשים מישראבלוג נמצאים בקובייה אחת בלבד בדף הראשי ביחד עם קידומים מהפורומים. אני לא בטוח, אבל נראה שנענע לא מקדישים המון בקידום התכנים שעולים בישראבלוג, לפחות לא כמו שתפוז עושים עם הבלוגים. זה יכול להיות קצת מייאש אם אתה משקיע הרבה בבלוג שלך (אני אומר את זה באופן כללי ובלי שום התייחסות ספציפית לבלוגרים שעברו מישראבלוג לתפוז).

suki da yo

New member
זה משהו שאתה תוהה לגביו?

הרי זה ברור שזה לא במקרה. תפוז עשה מה שהוא צריך לעשות כדי להביא לכאן כוכבים. אם זה התחייבות להמלצות, כסף או סתם טובות הנאה אני לא יודעת, אבל משהו בטח יוצא להם מזה.

דם דם

New member
אם ככה

אנו עתידים לראות את כוכבי ישרא מככבים הרבה בכותרות פה. כך שאין לבלוגרים הוותיקים והחדשים לקבל חשיפה כולשהי. מזל שיש קהל קוראים קבוע אה

suki da yo

New member
תשמע

היום דבורית אמרה אצלה בבלוג שכוכבי ישרא מקבים קידומים מטורפים רק בגלל שהם חדשים, ושעם הזמן כמות הקידומים תרד לנורמל. אז נחכה ונראה. הציטוט המדוייק שלה הוא: בלוגרים חדשים בתפוז ומוכרים במקומות אחרים (יש שלושה כאלו, והם הגיעו בשבועיים האחרונים) מוצגים בתפוז בראשית דרכם, ובהמשך יקודמו כאחרים.

כלכלונת

New member
אם הנורמל הוא אפסי אז באמת שאין לי התנגדות. אבל אתם יודעים, אם הגולשים לא יקבלו אותם באהבה, יהיה להם קצת קשה להתאקלם פה

למעלה