כוויות קור

I Was Hoping

New member
כוויות קור ../images/Emo186.gif

אתמול טיילתי בכפור (2 מעלות ביום) וכשחזרתי כבר היה חושך, שזה אומר 0 מעלות. הברכיים היו סגולות ויד ימין כאבה, אבל חשבתי שעוד מעט יעבור. בלילה התחיל לשרוף, ובבוקר - שתי הברכיים סגולות וכל שכבת העור בקועה שתי וערב, וגב כף יד ימין גם. לא כייף. יש פתרונות? ודרך אגב, זה נחשב לתחילת החורף פה, עוד יהיה הרבה יותר קר... אבא אמר לי למרוח חמאה או מרגרינה, אמרתי "טוב טוב" אבל האמת היא שאני פוחדת, כי שורף כל כך ואני לא רוצה שורף יותר. יש פתרונות מלטפים ומרגיעים, ולא שורפים?

על שכבת העור שנפגעה

תמרחי אלו וורה שלתוכו טיפטפת טיפה אחת לא יותר של שמן אתרי גרניום. אם אין לך גרניום אפשר לבנדר. שיעבור מהר!

I Was Hoping

New member
אאוץ' עוד כואב ../images/Emo122.gif

עשיתי את שתי הטיפים, גם בבונג וגם אלו ורה. ברור ששמתי לבנדר, הוא חבר שלי! אבל הכל שורףףףףף, אני לא יכולה לקפל את הברכיים או את כף היד. אולי כדאי לחמם את המקום? לא יודעת איך... אני צריכה לקנות בקבוק חם כזה, נראה לי. אני גם פוחדת שייצאו לי עוד... הקור כאן רק יילך ויחמיר (הצצתי בתחזית), ואני באמת מתלבשת טוב, אבל רזה מדי בשביל פה, או ישראלית מדי

לא יודעת על בבונג אבל

נסי להרתיח מים בקערה סטנדרטית ולטפטף לתוכם 5 טיפות לבנדר. לקחת בד כותנה ולהכין ממנו קומפרס חם להניח על המקום הכואב.

I Was Hoping

New member
בד כותנה = מגבת? סדין?

כי אני פוחדת שהסיבים יידבקו, מקודם רחצתי כלים (עם כפפות) וכשהורדתי את הכפפות ראיתי שהעור מתחיל לבקוע ויורד דם...

תשמעי יקירה ../images/Emo36.gif

האמת? אחרי שהתיעצתי עם עצמי ולפי התאורים שלך של העור הפגוע....עם כל הכבוד לתרופות סבתא הפעם אני מציעה לגשת לקבל טיפול קונבנציונלי ולא להסתבך. במצבים כאילו לא מזניחים ולא "משחקים" עם זה כי הסיבוכים לא נעימים,בלשון המעטה. אז בבקשה יקירתי...גשי לרופא או אפילו לחדר מיון וכמה שיותר מהר. מבטיחה?

I Was Hoping

New member
את מקסימה, כנסי רגע

ניסיתי גם משהו אחר, ממש עכשיו. אמרו לי לחמם שמן זית לחום סביר, ולעטוף את הכוויה בבד טבול בזה. הוספתי קצת פרופוליס (על דעת עצמי), עטפתי והכל סגור עכשיו. יש הרגשה של דם זורם (מבפנים, חס וחלילה מבחוץ) כאילו מחדש. את היובש דיי הצלתי אחרי ששתיתי כל היום מים חמימים, משהו כמו שתיים וחצי ליטר. זה עזר. אני משתדלת לשמור על טמפרטורה נכונה של הגוף (על הטריינינג יש סוודר חחח) ואני מאמינה שיהיה בסדר. כמובן שאם חס וחלילה לא יהיה שיפור, אני אלך לרופא. אני אמנם ילדה, אבל אחראית קצת והיסטרית הרבה כשזה קשור לבריאות שלי
תודה רבה על הדאגה ועל העזרה!

טוב

אני אשלח לך אנרגיות של ריפוי. התייעצתי על זה עם בן זוגי שהוא אירופאי במקור(אנגליה) והוא אמר שבמקרים כאילו לא מתמהמהים יותר מידי. אז נלחצתי

I Was Hoping

New member
תודה ../images/Emo23.gif

רק מלכתוב לי: "אני אשלח לך אנרגיות של ריפוי" כבר שורף טיפה פחות

Revi 22 Tal

New member
אוייי ../images/Emo10.gif נשמע כואב.. שמעתי שמריחת

אבוקדו מעולה לריכוך עור , אבל לגבי כוויות לא בטוחה..אולי שווה לנסות .

יעל :-)

New member
I Was Hoping

מדי פעם אני קוראת כאן מהצד... אין לי עצות ולא תרופות... רק רציתי לאחל לך שתרגישי טוב במהרה.
שמרי על עצמך, ילדונת

I Was Hoping

New member
יש יש יש

את מקסימה שאת שואלת! הלכתי לבית מרקחת שכל הרוקחים בו הם רופאים, מקום מדהים, ושם נתנו לי משחה אנטיביוטית בגלל שהעור היה פתוח, ואמרו לי לקנות קרם מאוד שומני עם לבנדר, הרופאה המליצה על ORIGINS אם את מכירה, זאת חברה שיש בארה"ב וגם באירופה, ויש להם קרמים מצויינים. אז יש לי קרם עבה וקרם אנטיביוטי, וגזות לחבוש, והנה משהו שלא ידעתי - אסור לשטוף במים חמים כי זה גורם לנוזל התא של הכוויה לזרום יותר, ואני כמעט הרתחתי את הרגל כי זה הרגיש נעים... אז כל הזמן למרוח למרוח למרוח, ואחרי יומיים העור נסגר והפסקתי עם המשחה האנטיביוטית ואני מורחת את הקרם השני כל הזמן. תודה תודה תודה לך על כל התמיכה

למעלה