כוויות

שיריה

New member
כוויות

במיוחד בכף הרגל מדריכה על רצפה חמה. כואף... למישו יש רעיון ?

ה מוזה

New member
../images/Emo101.gif רעיון

אממ, לא ללכת יחפה על מדרכה חמה?
אספתי לך את מיטב העצות של הגולשים נסי אחת מהן - מרחו חלבון ביצה - מיד אחרי הכויה לשטוף עם מים קרים. אחרי כן אם זו כויה לא קשה שלא דורשת רופא - למרוח ג'ל אלוורה פעם בכמה שעות, אפשר גם לערב בשמן לבנדר. - למרוח שכבה דקה של דבש - מומלץ למרוח על המקום כשתי כפות לבן ולהמתין בתוך כרבע שעה יעבור הכאב דבש מנקה את האזור ותורם להפחתת הכאב כמו שהמליצו - והכי טוב זה לערבב מעט קרם גוף עדין עם שמן לבנדר מצויין להחלמת המקום. דבש= אנטיביוטיקה של הטבע. וקחי תרופת סבתא הכי טובה ---->
שלא יכאף לך

שיריה

New member
אני בטוחה

שהדבש יהיה מצוין גם לנמלים... אני אנסה חלבון ואני כבר יגיד איך היה

שיריה

New member
../images/Emo51.gif

מרחתי חלבון לכמה דקות ועיסיתי קצת ואחר כך מרחתי קרם גוף בלי שמן לבנדר (כי אין לנו) זה הרגיע (אני לפחות יכולה עכשו ללכת בלי לעשות פרצופים מעונים) והחיבוק הכי עזר...

ה מוזה

New member
עיסית עם החלבון ?

אני חושבת שאמורים למרוח ולתת לזה להספג ככה הכי חשוב שאת יכולה ללכת ככה זה בתרופות סבתא אף פעם לא יודעים מה בדיוק עזר התרופה,האמונה או החיבוק

שיריה

New member
וואו

4 הודעות ממך על אותו דף.... כיף לראות את השם שלך. מוז, עסיתי עם החלבון כי ממש נהנתי מהגועל. היום זה לא כואפ בכלל דוקטור, אפשר לזרוק שוב את הנעליים, כשאני אהיה בת 60 אני מבטיחה לחזור ולנעול אותם. לבנתיים אני נהנית להרגיש קרובה לטבע ובין לבין אני גם מתחשלת.

תרופת סבתא בדוקה

למרוח יוגורט על הכויה ,גם מרגיע וגם מרפא ומחדש את העור ללא צלקות וסימנים מיותרים,למרוח לאחר שמיתייבש להחליף במריחה חדשה לאחר שמנקים את הישנה בעדינות אפשר בעזרת מעט מים.. מבדיקה גם כויות קשות מאוד נירפאו ולא ניראה זכר לאחר זמן מה...

למעלה