כוורת

• פותח הנושא ligo
  • פורסם בתאריך

ligo

New member
כוורת../images/Emo55.gif

אנחנו רוצים לקנות למאי כוורת לשים בה את הספרים והצעצועים. ראינו אחת במחיר 1140 ש"ח וזה נראה לנו קצת מוגזם- אתן יודעות איפה יש להשיג במחיר סימפטי יותר? ואפרופו ספרים- הנושא חזר ועלה בשרשור המתנות- אז אפשר לעשות איזו רשימה של ספרים מומלצים? תודה

ligo

New member
ראינו בקטלוג החדש שלהם רק כוורות

גדולות, אבל אני לא אגיד לא לטיול באיקאה (בפורום הנקה כל הזמן משבחים אותם על חדר ההנקה שיש שם, אז אני צריכה לבדוק אותו כל עוד מאי יונקת
) ומזל טוב רב לאור על הוצאת השן הראשונה! הוא נראה כזה מתוק בתמונה, אבל בטח עברתם לילות קשים איתו עד שהשן יצאה...אז כן ירבו שיניים- ללא לילות קשים

הצעה אחרת

קטונתי מלנסות לארגן לכם את הבית שאני לא מכירה, אבל קחי זאת בחשבון: אם את חושבת שעכשיו יש לה הרבה צעצועים, חכי 4 חודשים ותגלי שהבית הפך לגן משחקים אחד גדול. הרבה מהצעצועים הם גדולים ומסורבלים ולא ייכנסו במדף או מגירה רגילה. אנחנו קנינו ארגזים (כאלה גדולים שקופים עם גלגלים) שמפוזרים ברחבי הבית ואוספים אליהם בסוף כל ערב את כל הצעצועים.

בזמנו (לפני שנים) קנינו אחת כזאת

באיידי-דיזיין אבל זה היה לפני כמה שנים טובות ונראה לי שהמחיר היה דומה למה שכתבת... תבדקי אולי עכשיו יש הנחות מיוחדות... בכל מקרה, המלצה: כזכור לך בחדר החדש של תומר גם יש כוורת כזו וקנינו סלים מקש שמתאימים בול לגודל הריבוע בכוורת (באיקאה) וכך ארבעת הריבועים התחתונים מכילים סלסילות שבהן מצויים הצעצועים של תומר! סה"כ לצעצועים אני ממליצה על ארגזים מסוגים שונים שיהיה אפשר למיין ולסגור.

ligo

New member
הכוורת שלכם גדולה ויפה

חשבתי לקנות למאי משהו יותר קטן, אבל לאור ההמלצה של מיכל נראה לי שנחפש כוורת גדולה ו"נגנוב" מכם את הרעיון לארגזים בריבועים התחתונים. וכשתהיה כוורת נתחיל לקנות ספרים שהמלצתן עליהם. חותמת אישית כבר עשינו לה (כל הספרים אצלנו בבית מוחתמים- ואני הספרנית הראשית
כך החברים קוראים לי...) נשיקות לתומרון. הוא כזה חברותי הילד הזה. כל פעם שאני רואה בייבי-מוצארט אני נזכרת בו- "אאור" (=דינוזאור)

לנו יש שתי כוורות

אחת שקנינו באיקאה - גדולה ומוצלחת מאוד. אם אני זוכרת נכון, עלתה בסביבות 800 ש"ח אולי אפילו פחות והיא נמצאת בחדר העבודה שלי, והשנייה שקנינו באי.די דיזיין - קטנה בחצי ועלתה פי שתיים, אבל עשוייה מעץ איכותי יותר, נמצאת בסלון. אני ממליצה לך קצת להסתובב, ולראות דברים. יש כלמיני גדלים והפרשי מחירים וחומרים טובים יותר ופחות.

למעלה