כוחה של האהבה

ענתי44

New member
כוחה של האהבה../images/Emo23.gif

לא אשקר ואומר שהיה לי קל להשאר עם אמא לבד כל השעות הארוכות האלו. היה קשה. ולא שלא היו לי אלטרנטיבות. בת דודתי, שאמא גידלה אותה, תבוא מחר מקצרין לעזור. היא רצתה לבוא היום במונית שפיישל אבל לא יכולתי להסכים להוצאה כזו. ואחותי רצתה לבוא, גם היא תבוא מחר לקחת את אמא מחרתיים לבית חולים להוצאת תפרים מהניתוח. ורציתי שתשאר עוד יום עם משפחתה. אז כן את רואה עובדת זרה היא פיתרון מצוין ואת לא דוחפת את האף אלא מציעה פתרון. המטפלת של אמא שמה את המזרן של אמא לאיוורור והורידה מצעים. ואני נותרתי חסרת ישע ולא הצלחתי לסדר . הדמעות של התסכול והרחמים העצמיים כבר ביצבצו אבל אז נזכרתי במצגת ששלח לי חבר טוב מהאינטרנט ובו סיפורה המדהים של אישה אמריקאית קטועת ידיים אשר מתפקדת כרעיה וכאם לכל דבר. בעזרת רגלה שהפכה ליד ימינה היא קונה מצרכים, מסדרת את הבית והמדהים מכל מחתלת את התינוק שלה. כוחה של אהבה וגם כוחה של נחישות. אז חשבתי על אמא וכמה נעים יהיה לה לשכב על המיטה המסודרת והתגלגלתי מצד לצד וסידרתי את המצעים באופן כזה שעם הרס"ר בבסיס הטירונים לא היה מוצא בו דופי, ועכשיו אמא ישנה לה בשלווה במיטה הנקייה והמסודרת ויודעת שאני אוהבת אותה " עד השמיים ובחזרה", כמו שהיא אוהבת שאני אומרת לה. לילה טוב!

למעלה