כוחות על!

אל על2

New member
כוחות על!

אני יודע שזה נושא שנחשב לדי חנוני שכזה

אבל..
אני מת על כוחות על טבעיים בחלומות צלולים!!!
אחרי הכל מי לא היה רוצה טלפתיה או לעוף או לתקוף פושעים בעזרת כוחות??

לכן אני שואל אותכם:
ספרו לי על מקרה אחד או כמה מקרים שבו השתמשתם בכחות-על בחצלולים :)
או לחילופין..ספרו לי על כוח על טבעי (כל דבר שתרצו) להשתמש בחצלולים

Boglob

New member
אל תשים off

אני לא אוהב להשתמש הכוחות על בחלומות שלי, תמיד רציתי אבל הבנתי שיש לי מתנה בחלומות שלי, לא כמו כולם אני מתעורר (יותר נכון ישן) לעולם שבו יש חידה מסתורית ואני זה שפותר אותה! מי לא רוצה להיות שרלוק הולמס בימנו?
מידי פעם אני משתמש בכוחות על כשאני פוחד (כמו בחלום הראשון שתיקנתי את החלון בטלקינסיס כי הסנוויצ'ים עמדו להיכנס) או כשאני סתם בחלום חסר משמעות, וזה כיף אבל רוב הזמן אני לא צריך כי אני מדמיין שאני יודע אומניות לחימה מגניבות (מה יותר כיף? לירות משהו מהידיים או להילחם כמו מסטר קונג פו?), בחלום הצלול האחרון שלי קפצתי מעל בניינים עשיתי סלטות ונלחמתי עם חרב מגניבה וכיסחתי לאנשים את הצורה.
לי הרבה יותר כיף בלי כוחות על, תנסה את זה פעם.

"נושא חנני"? כוחות על זה חצי מהכיף!
עזוב את זה שלעוף זה הבייסיק של כוחות על, גם דברים אחרים זה מעולה. להזיז דברים כוח המחשבה, ליצור אש, להקפיא דברים בנגיעה, לעבור דרך קירות..
היתה תקופה שהייתי רואה הרבה סרטי אקס מן לפני השינה כדי שזה יכנס לי לחלום. שווה.

באחד החצלולים שלי מלפני הרבה מאוד זמן חלמתי שאני בכיתה שלי (אני חושב שזה היה כשעוד הייתי בבית הספר..), ואיזה ילד אחד שם הציק לי משום מה. ברגע שהבנתי שזה חלום נפטרתי ממנו, וחקרתי קצת את הסביבה. אני זוכר שנדעתי בקיר עם אצבע אחת וכפור התחיל להתפשט עליו מהנקודה בה נגעתי. בסופו של דבר כל הקיר קפא, וזה נראה כל כך אמיתי!!
בחלום אחר שיחקתי עם הזמן והזזתי אותו קדימה ואחורה על ידי הזזת המחוגים השעון. ממש ראיתי את המכוניות ברחוב מתחילות לנסוע לאחור.

אני ממליץ לנסות כל מני כוחות על. זה שווה וכיף. אחלה פוסט!

למעלה