כוחות

ayelet102

New member
כוחות

ה' יקר מודה אני לך על החיים שהענקת לי למרות הקושי והמבחנים הקשים שאני עוברת אני מרגישה מבורכת ראיתי את תוכנית וראיטי ונכנסתי למיטה ואמרתי לך תודה הסבל שאני נמצאת בו קיום הוא אכן נורא קשה לי ואני בוכה ללא הפסקה אני מרגישה שאני בחושך ולא מוצאת את האור ופונה אליך לעזרה כי יודעת אני שדרך האמונה אקבל כוח והעמוד על רגליי אני מרגישה מבורכת כי יש מקרים קשים יותר ונתתה לי זכות לבחור בחיים בוחרת אני לחיות ונחושה למצוא את הדרך חזרה אבל סליחה על כך שאני נשברת ובוכה כי הדרך לי היא לא קלה הבור הוא כה עמוק והטיפוס הוא כה קשה אבל ליפול לבור לא היה פחות כואב מאשר לנסות לצאת ממנו תודה ה' מודה לך על החיים שהענקת לי ומקווה שאני אצליח למצוא את האור אבל בקשה לי אליך אם תוכל לעזור לי להראות לי הדרך כי קשה לי ואני מפחדת כי הדרך כה חשוכה ואני פוחדת לטעות תודה

גריני

New member
למצוא את ה../images/Emo42.gif

אני מאמינה שמציאת האור היא דבר שאפשרי לכל אחד ואחת מאיתנו. זה משהו שבא מבפנים - מתוכנו, לאו דווקא מבחוץ. הדבר שעובד אצלי הוא עצם ההחלטה לשנות פאזה, לשנות מצ"ר... כשאני מסתכלת על עצמי בראי - באחד מהימים השחורים, ולפתע אומרת לעצמי משהו כמו: די נמאס לי... נמאס לי לראות הכל שחור... נמאס לי להתלונן ולבכות והכי חשוב אני בוחרת במצ"ר נעים/נחמד - עצם ההצהרה הזו, בשילוב עם איזה שיר קצבי - עוזרים לי מאוד לצאת ממצבי רוח דכאוניים. נסי, אולי זה יעבוד גם עבורך.
והמשך יום מואר ונפלא
|אור|

avital24

New member
מה בדיוק הבעיה?../images/Emo35.gif../images/Emo66.gif../images/Emo127.gif../images/Emo42.gif

אולי אם תפרטי יהיה יותר קל לעזור לך. אביטל

למעלה