כוח אדם

noa n

New member
כוח אדם

שלום, האם מישהי מחברות הפורום שמעה על חברת כוח אדם חדשה בשם wise lady? התפרסמה עליה כתבה במוסף הארץ לפני חודשיים. זו חברת כוח אדם לנשים בלבד. מישהי שמעה על החברה או שמעה תגובות מנשים שפנו אליה? אשמח לדעת

אמאילי

New member
כל הכבוד ללימור הבר

לי אישית יש קונוטציה מאד שלילית למושג "חברת כח אדם" ונראה שהיא משתדלת לעשות משהו אחר ואני בעד - לפעמים שווה להשקיע קצת בשביל להרויח הרבה.

siv30

New member
כן, כל הכבוד

במקום לגבות מהמעסיקים היא גובה מהעובדים שכבר מזמן הפכו לסטטוס של עבדים. אין ספק, כל הכבוד

יונית א

New member
בשביל כבוד צריך לעבוד

לא מבינה מה ההתלהבות הגדולה. היא מצאה פירצה מנצלת אותה ואת המחיר משלמת המועמדת להשמה. וואלה, רעיון לא רע. (בשביל לימור כמובן).

missB

New member
ואילו אני חושבת

שאם בזכות זה שאני משלמת לה היא עושה מאמץ גדול מאשר חברות כ"א אחרות ומצליחה למצוא לי עבודה טובה ומתאימה - שווה לי. אין לי נסיון אישי עם החברה הזו אבל ההתנגדות העקרונית לרעיון לא מובנת לי. הרי גם למתווך דירות אנחנו משלמים לא? השאלה המהותית היחידה בעיני היא האם היא אכן מצליחה למצוא עבודה לפונים אליה ונותנת שירות טוב יותר מאשר חברות אחרות.

siv30

New member
מה ההבדל בין כסף שאת משלמת או

כסף שהמעביד משלם? כסף הוא כסף והמאמץ אמור להיות אותו מאמץ. במקרה שלה נשברים הכללים והקופון נגזר מהעובד במקום מהמעביד.

missB

New member
ההבדל הוא באינטרסים

כשאת משלמת האינטרס שלה הוא למצוא לך עבודה. כשהמעסיק משלם האינטרס הוא למצוא לו עובד וזו לא חייבת להיות את כי כמוך רשומים עוד רבים בחברה.

טל קר

New member
זה מנוגד לחוק לגבות כסף מהעובד/ת

על ההשמה שלו/ה. חבל שהמנהלת של חברת אותה חברת כ"א לא עשתה שיעורי בית לפני שהתחילה.

siv30

New member
הבעיה שהיא צברה לה הד ציבורי

חיובי ועם כל הכעס נגד הסיבוב שהיא עשתה על חשבונו של העובד, כנראה שיש עדין כאלה שתומכים במהלך שלה. במילים מעטות אני אשמח אם חברת ההשמה שלה לא תצליח כמו שהיא היתה רוצה.

למעלה