כוח האותיות והשמות,,,

יגאלרון

New member
כוח האותיות והשמות,,,../images/Emo158.gif

חג שמח חברים חשוב לציין כאן משהו חשוב מאוד: ישנם הרבה אנשים הרוצים לקבל ייעוץ דרך קלפי הטארוט. אני מבקש לציין את הקשר בין שם האדם המבקש לקבל ייעוץ לבין השפעת האותיות שבשמו. [ולא חשוב באיזה שפה שמו נכתב] לבין האנרגיות המושפעות מתוך האותיות שבשמו לפרוש שהאותיות נותנות.[מדובר באותיות שמו של האדם לפי עץ החיים של הקבלה] שנוגעת בקלפי הטארוט דרך מסלול עץ החיים. לתשומת ליבם של כל האנשים המחליפים את "הניק" שלהם,[מבחינתי זה בסדר]שתדעו שכל שם מקבל פרוש שונה לחלוטין,כי הקריאה מתבצעת ומושפעת לפי אנרגיות האותיות שבשמו של האדם השואל ולכן בכל פעם שהאדם מחליף את שמו,הפרוש שונה. אברהם אבינו כתב ספר שנגלה באחת המערות ובעצם אין יודעים כיצד בדיוק הוא הגיע לתקופתנו,ושמו: "ספר היצירה" שטוען ואומר,כשהכוח הרוחני ברא את העולם הוא השתמש באותיות כדי לברוא את העולם ובעצם כל מעשה הבריאה נוצר מצלילי הכוח הרוחני הזה,ז'א,האותיות שנאמרו בזמן הבריאה לפי ספר בראשית. אנחנו שומעים צלילים באוזנינו וזה צליל הבריאה. כל מערכת הכוכבים והסובב אותם מושפעים מהאותיות. 22 האותיות נמצאות בשלוש מסגרות של היקום: 1-שלושת היסודות-אש,מים,אוויר,והכוכבים אורנוס,נפטון ופלוטו והם כוכבי לכת. א=אוויר מ=מיים ש=אש ברצוני לציין את אותיות א,מ,ש- אותיות חזקות מאוד בשמו של האדם ומייצגות רוחניות גבוהה מאוד וייחודיות מאוד. יש בהן נוכחות חזקה והשפעה סביבתית,דוגמא:שמואל 2-שבעת ימי השבוע ושבע כוכבים :שבתאי,צדק,מאדים,חמה,נוגה,כוכב,ולבנה. ועוד שבע חורי הגולגולת שהם:עיניים,אף,אוזניים,ופה. הן אותיות :ב,ג,ד-כ,פ,ר,ת 3-יתר האותיות שנקראות "הפשוטות" שולטות על המזלות והחודשים ו-12 האיברים החשובים ביותר בגוף ועוד חושים ותמורות שבאדם. כל זה על קצה המזלג מיכוון שרק עכשיו אני לומד את זה לעומק. ורצוי לדעת שלכל אות יש השפעה על שמנו ומשמעות בשמנו. כל אדם חייב לדעת את: "בראשית" או יותר נכון את בראשיתו- "אור השמש שמחוץ ליקום הביא את הזוגיות של היקום לידי ביטוי,וכך ביטא את הרוח באמצעות עקרונות זכריים ונקביים" שתהא לנו שנה רוחנית. יגאל רון

ירדנדן

New member
אבל, למעשה - הניק אינו שמו האמיתי

של השואל. ולכן בכל מקרה, לפי דבריך עד כמה שאני מבינה, הפריסה אינה נכונה.... כי אם נגיד שמי האמיתי - תרצה - אבל הניק שלי הוא "פלונית" - אין כל קשר בין האנרגיות של שמי האמיתי לבין הניק. או שלא הבנתי כלום?

דליה08

New member
מה שאני מבינה

ראשית שמו של האדם הוא חלק מהמהות שלו. הפריסה נעשית על ידי האדם, אך ההבהרה שניתנת לו ניתנת מול כינוי או לעיתים סתם למישהו לא מזוהה. השואל צריך לדעת כי לשם שלו יש משמעות שיכול לתת הרבה מידע לכיוון הפריסה. לפעמים ישתמש הקורא גם במשמעות השם, לא תמיד. מה שעוד נראה לי, שהקורא לא יכול להתחבר לכל כך הרבה כינויים. אם קראתי למישהו על פי שם מסוים שנכנס, אחרי כמה ימים נכנס אותו שואל בשם אחר ופורס פריסה דומה, אך בודאי התוצאה לא תהיה דומה, יש בלבול וזה עשוי ליצור רושם אצל השואל.. "הנה שאלתי פעמיים את אותה שאלה וכל פעם ישנה תשובה אחרת"...??!! אני מקווה שהבנתי נכון את מאמרו של יגאל. כי אותיות בקבלה או מול הנומרולוגיה מהוות משקל מול תאריך לידה של השואל. זה מעניין... המאמר עצמו נהדר ומביא לנו את חשיבות משמעות השם שניתן לנו, כשיעור בחיים או בכלל. אשמח אם תרחיב יותר לגבי האותיות עצמן כי אני מבינה שמעבר לאותיות א.מ.ש. שהן חזקות מאוד הרי לכל אות יש תפקיד בעולם היצירה הזה.

חג שמח יגאל

מה שאתה כותב נשמע על פניו מענין.אך לפי מה שאני מבינה דבריך סותרים פורום זה.רציתי לידע אותך ש.... 1)בפורום זה קורים דברים מדהימים מבכינת הפרושים 2)על מנת להגן על עצמינו אנו חיבים לשנות שמנו. כנראה מי שמנהל את היקום מבין בחשיבות הצורך בשינוי שמנו ולכן הוא בא לקרתינו. שיהיה לך חג מימונה שמח....

יגאלרון

New member
סותר או לא סותר,,,../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

שלום לכל החברים,אוהב אתכם התחברות האדם ל-ניק שלו היא המהות של האדם במדויק ובאם האדם משנה את "ניקו" הוא מקבל פרוש שונה ולא ממוקד,זאת בחירתו וזו הצלחתו. צדקה דליה08 בהבנתה שהקורא אינו יכול להתחבר לכל כך הרבה כינויים,כי אז התשובה תהיה שונה ומבלבלת. אני לא חושב שיש סתירה בדברי מול פורום שואלים בקלפים,נהפוך הוא: אני מחזק את רצינות פורום זה ,ולעניות דעתי אין שום צורך להסתיר "ניק" בהחלפתו לאורך השאלות,רצוי להשתמש ב-ניק אחד לאורך כל השאלות המתבקשות וזה מחזק את הבנתה של דליה08. אני ממליץ על ספרו של נפתלי פרום,בשם: "כוח האותיות והשמות" את פריסת שם האדם אנחנו מחלקים לפי שתי קבוצות: א-השם הפרטי הוא מהותו האישית והיכולות הקיימים בו. שם המשפחה מרמז על הרקע ממנו לוקח האדם את מהותו וכוחו כשהבית והסביבה הראשונית נתנה לו. ב-יש הפרדה בין אותיות התנועה שקיימות בשם האדם,שהם:א,ה,ו,י לבין שאר האותיות בשם האדם [העיצורים ] אותיות א,ה,ו,י מסמלות את המהות הפנימית שלא רואים על פני השטח ויש להן השפעה חזקה מאוד על התת מודע של האדם. ושאר האותיות מראות את המהות החיצונית אני מאוד ממליץ לקרוא את הספר של נפתלי פרום. אני חושב ומרגיש את פורום שואלים את הקלפים "בעצמותיי" וחשוב שאנשים ידעו לא לפחד להשתמש בניק קבוע ,כי כך הם יקבלו תשובות ממוקדות בלבד. רצוי לדעת את דיוק התשובה המתקבלת מול השם הנבחר של השואל ולא המתחלף. ההסתרה והפחד מהגילוי גורמים ליסודות שבאדם להרחיק את התובנה מול התשובות המתקבלות בהנחיית קלפי הטארוט. בתקווה גלויה יגאל רון.

blackcat2

New member
../images/Emo9.gifכאן טמון ההבדל שבין

נומרולוגיה וטארוט. הנומרולוגיה מעניקה מידע כללי על האדם מבחינת יכולותיו אישיותו וכדומה. ואילו הטארוט מעניקים תמונת מצב לגבי נסיבות חייו הנוכחיות ומעניקים לו תמיכה והמלצה על מנת שיעשה עבורו את הבחירה הנבונה. הטארוט בעיני, על כן, מעניקים סיוע נקודתי על בעיה נתונה. מקווה שהבהרתי עצמי ואשמח לשמוע את דעתכם.

היי יגאל

כעת הבנתי אותך יותר טוב ואני בהחלט מסכימה עם דבריך. מאחלת לך המשך יום טוב דרך עגב איך נקרא בדיוק התחום שאתה מעמיק בו?האם זה קבלה? נשמע מאוד מענין.

דליה08

New member
היי../images/Emo54.gif../images/Emo108.gif (רציתי שחור לבן)

הנה נגמר החג..תודה לאל שבוע טוב וחג מימונה שמייייח לכולם... אין צורך להיות מובכים מהתשובה, היא אישית לאדם עצמו גם אם יכנה את עצמו בעשרות שמות, עדיין הוא זה שפורס עם האנרגיות והמבוכה שלו. מתחת לכל המסכות נמצאת נשמה אחת ויחידה, האדם עצמו. פשוט,, (ונוציא נומרולוגיה) מול הפריסה לעיתים (לא תמיד) השם יכול להיות לעזר, לא רק לקורא, אלה השואל עצמו יקבל תשובה שמתאימה לו באופן אחר.. מכל מקום אני מבינה את מבוכת השואלים.אך צריך להתגבר על זה כחלק מלקבל את עצמינו עם כל מה שאנו סוחבים איתנו... במקרים ממש מביכים תמיד ניתן לפנות במסר אישי לאחד החברים בפורום..

blackcat2

New member
אני גם חושבת כמוך../images/Emo80.gif

שללא קשר לעשרות הכינויים שיבחר האדם התשובה שיקבל בפריסה תהיה דומה במידת מה. מה שכן, פריסה חוזרת ונשנית על אותה השאלה עלולה לגרום לבלבול ולסערת רגשות מיותרת ועל כן מומלץ להימנע ולהסתפק בפריסות ספורות, להבין את המסר וליישם את המלצות הפריסה. חג שמח. מקווה שאתם נהנים מהשפע בחג הזה. בדיוק חזרתי מחגיגת מימונה והיה ט-ע-י-ם.

צ ל י ל 8

New member
בוקר טוב לכולם ../images/Emo23.gif

יגאל - אהבתי את המאמר שלך, האם אוכל לשים אותו במאמרים בפורום? מלבד זאת, אני מסכימה בהחלט עם מה שנכתב במאמר ומה שנכתב ע"י האחרים. שינוי הניק בכל פעם מחדש, משנה את האנרגיות, וחוץ מזה זה מבלבל אותנו הקוראים (וכבר קרו מקרים...). הבעיה היא שיש שואלים שפריסה אחת אינה עונה להם מספיק על מה שהם רצו לדעת, ומרוב בושה (או סתם כדי שלא יזהו אותם שוב), הם פותחים ניק חדש ושואלים את אותו דבר. אבל - מה מצחיק, זה שגם בפריסה הבאה הם מקבלים בעצם את אותה תשובה. אז אנא, הימנעו מיתר כינויים. וכמו שדליה כתבה, תמיד אפשר לפנות במסר אישי ולהסביר מי את/ה ולמה את/ה שואל/ת שוב. המשך שבוע נהדר

למעלה