כוח המשיכה

shiRan WP

New member
כוח המשיכה

דבר אחד לא הבנתי, איך זינה קופצת כל כך גבוה, לפעמים בלי לקחת תנופה, אני לא מבינה את זה! זה קשור לכוח המשיכה? אולי חסר קצת?

vampire1

New member
זה לא ברור לך ../images/Emo35.gif

יש להם כל מיני מקפצות שבעזרתם בדמויות קופצות, את לא רואה אותם כי מעיפים אותם בעריכה או שהם פשוט לא נכנסות בצילום בכוונה.

shiRan WP

New member
כן, ברור לי איך מבצעים את בפועל

עם העריכה וכל זה, התכוונתי לזה שזה לא כ"כ הגיוני שזינה קופצת כל כך גבוה בלי לקחת תנופה...וזה מפריע לי בסדרה... אף אחד לא שם לב לזה, ?

gabrielle

New member
לא יודעת אני במחשבה

שזאת זינה והיא יכולה לעשות הכל... ( כמעט הכל..)

Caeser

New member
אני שמתי לב...

לי זה גם מפריע כי הרי כל היופי בדמות כמו זינה זה שמראים לנו שהיא בעצם אנושית כמו כל אחד אבל אשה מאוד נחושה בדעתה בעלת יכולות אנושיות רבות. לא כמו בהרקולס שהוא חצי אל חצי בן תמותה, ולפי דעתי הרסו את ה"אנושיות" שבזינה בכך שכביכול "העניקו" לה כוחות בלתי-אנושיים כמו הסלטות שהיא עושה בסצינה שהיא נלחמה עם קליסטו וגרמה לה להיכלא במערה ההיא או היה איזה פרק שהיא היתה תקועה באיזה בקתה ובלי תנופה ובלי שום דבר (רק עם הלילילי) היא עפה לה מהבקתה כשבידה עוד נמצא בן-ערובה..זה פשוט לא הגיוני ולא אנושי!!! ואני בטוח שהיו עוד מקרים...

shiRan WP

New member
אממ..לדוגמא

יש את הקטע עם הספינה של סקרפיוס (או איך שקוראים לו..) שפוסידון הטיל עליו קללה, בקיצור אז זינה קופצת כמה מטרים טובים (הרבה מטרים טובים...) בלי לקחת תנופה לתוך ספינה שנמצאת יחסית רחוק...לדעתי זה הרס משהו בדמות, כי זינה הרי אנושית וזה מה שמיוחד בה... (אבל אני עדיין אוהבת אותה:)

gabrielle

New member
אוהו היא לקחה תנופה...

היא לקחה חתיכה תנופה בקטע של היא קפצה לספינה של סיקרופס .. תנסו להזכר היא קפצה על גזע עץ וסובבה את עצמה כמה פעמים טובים לפני שהיא קפצה... אני לא אומרת שזה אנושית אבל הסלטות של זינה זה מה שמיוחד בה ( אחד מהרבה דברים ) וזה יפה... אני אוהבת

*זינה*

New member
מה?! פחחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בבקשה תגידי לי שאת צוחקת...

LLRO

New member
ארס הוא לא אבא של זינה!!!

נראה לי שחסרים לך כמה פרקים מאוד חשובים. זינה חשבה שארס הוא אבא שלה אבל בסוף התברר שהוא לא. לפי דעתי זה היה הורס חלק גדול מהסדרה אם הוא באמת היה אבא שלה כי אז בטוח שלא יהיה בניהם כלום.

shiri_b

New member
אני לא חושבת שהיא אפילו חשבה....

היא פשוט המציאה תיאוריה שהוא אבא שלה כדי שהיא לא תצטרך להרוג את אמא שלה ולהישאר משוגעת...
אני לא חושבת שהיא אפילו האמינה בזה.

gabrielle

New member
ברור שלא לא אבא שלה

היא המציאה את זה כדי לצאת מהשיגעון שלה היא ענקית בדברים האלה

Dafi the Mighty

New member
ולחזק את טענתך...

אני לא חושבת שזינה מעולם חשבה שארס הוא אבא שלה. אפילו בסוף "הפיוריס", אחרי שהיא עשתה את ההצגה שלה, טענה שארס אבא שלה וניצחה אותו (יש כאלה שאומרים שהוא נתן לה לנצח, כאלה אומרים שהוא היה מופתע, כאלה שאומרים שהוא לא היה מסוגל לפגוע בה). הוא שאל אותה אם היא באמת חושבת שהוא אבא שלה, והיא אמרה לו שזה לא חשוב, העיקר שהפיוריס חושבות ככה. גם בסוף הפרק סיירין וזינה מדברות על זה שסיירין לא הייתה צריכה לקחת מזינה את אבא שלה- הן מדברות על איטריוס כאבא של זינה.

shiri_b

New member
היא גם לא מזכירה את זה יותר....

אח"כ שהוא למשל אומר לה שהוא יגן עליה אם היא תתן לו תינוק...זה די הגיוני שאם היא מאמינה שהוא אבא שלה (וזה הגיוני שאם הוא היה אבא שלה הוא בכלל לא היה מבקש...) היא הייתה אומרת לו משהו?! הם לא מזכירים את זה יותר...אז אני ממש ממש ממש לא מאמינה שהוא אבא שלה

אז איך תסבירו ש....

יש לה כוח על טבעי, כמו למשל בפרק שהיא רצתה לרצוח את הסיני הזה, שגבריאל ישנה במיטה שלו כדי שזינה לא תצליח להרוג אותו, אתם בטוח זוכרים. אז כשהיא היתגנבה לחדר שלו היא קפצה מיתוך המים עד לחלון שלו( שהיה גבוה) זה היה על טיבעי לחלוטין!

למעלה