כוח הרצון והמון תקווה לבאות

כוח הרצון והמון תקווה לבאות../images/Emo70.gif

לאחר שנה מרובת לבטים באשר לכיתה קטנה, השבוע נפגשתי עם יועצת בית הספר ומחנכת הכיתה של א. והחלטנו לאפשר לו את המעבר לכיתה רגילה. יהיה עליו להשלים חומר לימודים רב במהלך החופש הגדול ואני תקווה כי יעמוד במשימות בהצלחה, כפי שהצליח להגיע ליום הזה אשר ציפה לו כל כך. אני מודה לכל אחד ואחד מכם אשר עזר לנו במהלך ההתלבטויות שלנו וגם הוא מוסר את תודתו לכם
עבור כל מי שיעמוד בהתלבטות דומה בעתיד, אני מצרפת קישור לסיפור שלו בבלוג, שם סיפרתי את הסיפור המלא, בתקווה שיוכל להועיל. תודה לכם שוב, תמר

יונה שו

New member
כיפק היי !!!!!!!!!!!!!! כל הכבוד !!

אני גאה בכולכם על ההצלחה הזו. הניסיון חשוב, האומץ של כולכם לנסות -ההורים, הנער, ביה"ס.. הוא באמת יצטרך תמיכה לאורך הדרך החדשה. ו... אני כבר מתנדבת לעזור לו בלימודים מבחינת אסטרטגיות אם ירצה, כאן או באיי סי או באימייל... כרצונכם. וחשוב לזכור - שגם אם זה יהיה קשה, וגם אם המסקנה בסוף השנה או בשנה הבאה תהיה הפוכה - הניסיון חשוב ביותר להבנה עצמית ולצמיחה. כיפק היי !!!

חדשות מציינות. מיסרי לו בשמי ש...

שהוא מוכיח בגרות, אחריות, מודעות וחריצות ושאם הוא ידבוק בתכונות אלה אני משוכנע שהוא יגיע רחוק בחיים. מאוד נעים לשמוע את החדשות.

../images/Emo24.gif לשניכם-הצלחתם לגרום

לדמעה קטנה על קמט החיוך שלי... אני בטוחה שזה הצעד הנכון והשרוולים כבר מופשלים להתחיל לעבוד...

דליה.ד

New member
בהצלחה!!!../images/Emo140.gif

המפתח להצלחה היא המוטיבציה של הילד. ואני מאמינה שתצליחו!

למעלה