כוח עבודה בבית חולים

כוח עבודה בבית חולים

קראתי על הביקוש לעובדים בבתי חולים. איך אני מכניס עובד זר לבית חולים? כבר פניתי לכמה סוכנויות של כוח אדם שלקחו פרטים ולא העבירו תשובה. העובד מוכן לעבוד בסיעוד ואפילו בנקיון, ואין תשובה. למי פונים?

maruan

New member
עם כול הכבוד לך ולעובד הזר שלך ....

למה יש אבטלה בישראל כי העובדים הזרים כבשו את כול מקומות העבודה אז לישראלים כבר אין איפה לעבוד זה חבל מאוד פעם הפלסטינים כובשים את העבודה ופעם הפלפינים ופעם התילנדים וכו... אניח חושב עם כול הכבוד לך במקום שתדאג לעובד זר שיעבוד כאן וישתקע כאן בארץ תחפש ותמצא עבודה לאנשים שנולדו כאן ואין להם איפה לעבוד וממה להתפרנס חבל מאוד אני לא יודע לאן האנשים כאן מובילים את המדינה אבל אני מצטער שיש פה עובדים זרים שבמקומם צברים יכולים לעשות את אותה העבודה ובמחיר זהה ואפילו יותר טוב ותחשוב על זה ואיך שאומרים לא בריא להיות חולה. בכבוד רב מרואן\צד"ל

Novokat

New member
כותב שטויות

כתבו פה שישראלים לא רוצים לעבוד ובתי החולים משוועים לכוח אדם. שאלה לעניין

maruan

New member
ל-novokat אני לא בא לשכנע אותך במה

שאני רואה ומבין אני יודע שהישראלים מעדיפים לשבת בבית ולא לעבוד אבל אם לא היו עובדים זרים כאן אז הם היו חייבים לעבוד ומאלצים אותם לשכות העבודה והרווחה לעבוד בתמורה לכסף שירוויחו מאבטחת הכנסה ומדמי האבטלה זאתמרת אתה רוצה דמה אבטחת הכנסה אז תעבוד בקהילה או תעזור לנכים או תעבוד בביטחון כמו במשא"ז ובאבטחת קניונים ובתי קפה וחנויות לזה אני מתכוון שלא צריך עובדים זרים צריך להעסיק את המובטלים שכאן שמונים 250 עד 300 אלף מובטלים אני שונא אבטלה ומיתון אני שונא שהשקל ערכו יורד והדולר והמע"מ מרקעים שחקים אני רוצה עבודת לאזרחי המדינה וזהו ושתהיה להם פרנסה מכובדת ולא יחיו אנשים מתחת לקוי העוני אני רוצה חיים טובים לאזרחי המדינה ואתה חייב להבין מה אני מתכוון. בכבוד רב מרואן

זהבה נ

New member
למה שישראלים יסכימו לעבוד בתנאים

לא מכובדים אצל קבלני משנה ועם תנאי עבודה מחפירים? הייההגיוני אם היו נותנים לישראלים תנאי עבודה הוגנים אז היו הרבה פחות מובטלים ומחוסרי עבודה.

לויודע כלום

עובד זר ניתן להכניס לתחום בית חולים או מוסד סיעודי או בית אבות בתנאי שיש אישור על שם המעסיק. כמובן בהסכמת המחלקה או בית אבות או אחר. חל איסור על העובד הזר לגבי טיפול סיעודי במקומות רבים. הוא יכול לשמור על הלקוח, להזעיק צוות רפואי, לעזור בהאחלה לא יותר. ב. הצרה הגדולה ביותר שלנו שישראלים לא מוכנים לעבוד בעבודות סיעודיות עם גיל הזהב או אחרים. גם עבור שכר גבוה. בזמנו סירבו גם לשתוף כלים במסעדות. נכון להיום זה השתנה. לגבי סיעוד לדעתי זו אוטופיה. לכן טוב שמאשרים הבאת עובדי סיעוד.

מדובר

בעובד זר בעל רשיון עבודה "כללי", כלומר אינו תלוי במעסיק. הוא כבר היה בבית אבות ונפלט בטענה שאינו יודע מספיק עברית. אני משער שגם בתי-חולים דורשים יידע בעברית. פנינו לחב´ כוח אדם והם הציעו לו עבודה בליווי - שעתיים ביום, וגם זה כרגע אין להם. חיפשתי באתר bambili ורוב המודעות שם הן של מחפשים, לא של דרושים. איפה אפשר למצוא מקום שיסכים להעסיקו כמטפל או אפילו כעובד נקיון?

לויודע כלום

בסיעוד יכול לעבוד רק משהוא שיש לו ויזה ב-1 אם יודע אנגלית אין בעייה למצוא מקום עבודה. כיצד יש ויזה כללית ללא עבודה???

לויודע כלום

ישנן כ-200 חברות כח אדם העוסקות במישור הסיעודי. מתפלאת שלא מצליח/ה למצוא עבודה עבורו. אני מניחה שהשפה זו הבעייה. למיטב ידיעתי לא ניתן להמיר ויזה זו באחרת. לשאול במשרד הפנים על החלפת הוויזה, לא עולה כסף. חומר למחשבה. אולי תרשום כאן טל או פקס למי ניתן לפנות? אולי משהוא מהגולשים בפורום יכול להעזר? בהצלחה.

למעלה