כוח עליון

כוח עליון

אני מרגיש שאני יכול לדעת הרבה דברים על אנשים מבלי להכיר אותם ואם יש למישהו שאלה או בעיה אני מוכן לנסות לעזור לו תודה

בבקשה להרגע

חכם חנוכה יקר לפורום הזה יש קצב איטי יותר מקוצר הסבלנות שלך תבדוק בעצמך את קצב ההתיחסיות ותראה רובינו אנשים עובדים ולא יושבים מול המחשב 24 שעות ביממה אז כמו שנהוג לומר פה הרבה אהבה אור ושפע

תודה על תגובתך הרגועה

אפתח בסליחה על שהייתי זריז ומהיר בתגובתי כי אני רגיל לפורומים אחרים שם התגובות יותר מהירות ולך אישה יפה.... את אישה טובה וחכמה ואני אנסה להתרכז בך עכשיו ולגלות אם משהו מציק לך... אני מפסיק שניה לכתוב ותיכך תבוא התגובה שבה אני אומר מה הרגשתי עלייך אני לא רואה גבר לצידך ויש פה סיפור עצוב שקשור אליו אבל אני רואה אותך מתקרבת במהירות לדת... במקום בו את נמצאת הרבה אולי בעבודה כולם אוהבים אותך חוץ מאחת שפוחדת מימך או אולי מקנאה בך אם אהבת את התגובה ותרצי המשך יותר מעמיק אני לרשותך

שמחתי...

חכם חנוכה, תודה רבה על המחמאות.. זה תמיד קונה אותי להמשיך לקרוא הלאה... למה אינך רואה גבר לצידי? והרי אני נשואה כבר כמה שנים ואין לי מושג על איזה סיפור עצוב... יותר מזה אני לא רוצה לפרט בפורום אבל אפשר באופן פרטי בקשר לדת - מאז ומעולם אני קרובה. ובקשר לעבודה... יש אחת שאני יכולה לחשוד בה אבל עכשיו גרמת לי לחשוב מחשבות לא חיוביות שלא חשבתי קודם... וחבל אפשר לדעת עליך קצת יותר? שלא תחשד בעיני כשרלטן....

אז ככה

באמת שלא חשוב לי מה את חושבת עלי וזה גם לא צריך להיות חשוב אפילו לך אני בכל הפעמים שאני מסתכל על אנשים ואומר להם דברים על עברם ועתידם אני אומר את כל מה שאני רואה והם צריכים לפרש את זה כולם יודעים במוקדם או מאוחר על מה דיברתי לפעמים אפילו אותי זה מכניס לתדהמה למשל בחורה שאמרתי עליה בעבר הרבה דברים שהיו ויהיו ואכן הם קרו אמרתי בוקר אחד שאני מסתכל עליה ואני רואה שישליק קבב בשרים וכו` ואני לא מבין למה? ובאותו היום היא הכירה בחור שכאשר הביא לה את כרטיס הביקור שלו היה רשום שם כל מה שאמרתי לה שראיתי אצלה האמת כשהיא סיפרה לי והראתה לי את כרטיס הביקור אני כמעט התעלפתי אבל זה רק סיפור קטן מהרבה מקרים מוזרים שקרו לי בחיים וממש אבל ממש אין לי שום הסבר לעניין מי שרוצה מאמין ומי שלא רוצה שיהיה בריא מי אני זה באמת לא חשוב כרגע לצורך העניין אך אם את רוצה שנדבר יותר בפרטיות על דברים שקשורים אלייך שילחי אלי אימייל עם מספר הטלפון שלך ואני אחזור אלייך בלי נדר [email protected] לידיעתך ולידיעת כולם אני לא גובה תשלום על הדברים האלה ואני עושה את זה בשימחה רבה

עינת

New member
:cool:

חכם חנוכה היקר כנראה שסבלנות אינה אחת מתכונותיך... להזכירך איננו יושבים כל היום בפורום ,זה לא צאט שהכל און ליין... בכל מקרה אתה תמיד מוזמן לבקר כאן בפורום אם רק תרצה. ואולי...תפנה להנהלת הפורומים ותציע להם לנהל פורום חדש משלך? כמובן שגם כאן אם מישהו ירצה את עזרתך הוא יפנה בכיף. תודה לך. אור שפע ואהבה עינת

תודה עינת

אהבתי גם את תגובתך הרגועה וזה נותן לי הרבה חשק להישאר תודה

למעלה