כוכבי הוליווד בישראל?

Buffy1

New member
כוכבי הוליווד בישראל?

לפי הכתבה הזאת, משרד החוץ מתכנן משלחת כוכבי הוליווד יהודים לביקור הזדהות עם ישראל. יש כוונה להזמין את הבמאים: וודי אלן, סטיבן שפילברג והאחים כהן. השחקנים: גולדי הון, גווינת פאלטרו, מייקל דאגלס, וינונה ריידר, אדם סנדלר, בן סטילר, נטלי פורטמן, וג´ף גולדבלום; כוכבי הסדרה "חברים" דיוויד שווימר וליסה קודרו; והקומיקאי ג´רי סיינפלד. המשלחת אמורה להיות של יהודים, אבל ממתי גווינת´ פאלטרו יהודייה? ומייקל דאגלס? ו-וינונה ריידר? אז זאת כנראה משלחת של לא רק יהודים, אלא שחקנים שבאים להזדהות עם ישראל.

Mandyִ

New member
חחחח אני לא מאמינה!

הרגע קראתי את זה בוואלה! ובדיוק באתי לספר לכם על זה ולשים קישור..חחחחח חבל שלא מביאים את ג´ניפר לופז! אבל כוכבי חברים גם טוב...

מיצי007

New member
ממי שמנית...

הם כולם יהודיים. כווווולם. ומזה פה כוכבי חברים "בסדר" לעומת ג´ניפר לופז?ג´ניפר לופז היא כלום לעומתם!

מיצי007

New member
נו באמת...

את קוראת לג´ניפר לופז שחקנית? אם נכנסו לזה,היא גם לא זמרת. היא פשוט עוד כוכבת נוצצת.היא לא משהו פנומנלי,היא די "סתם עוד אחת". אין בה משהו מיוחד,משהו שגורם לך להגיד כזה "וואו". בסדר,אני מודה שאהבתי את הסרט איתה "רומן לא חוקי" וגם את הסרט "סלינה" איכשהו חיבבתי,אבל חוצמזה שגם באלו היא לא הייתה משהו לא היה משהו כזה משהו משהו שהיא עשתה. עכשיו יוצא לה סרט חדש עם אהובי רייף פיינס "יפה במנהטן"(בתרגום עברי מזעזע) שאולי אמור איכשהו להיות בסדר.... נראה כבר, לטעמי היא יותר בית חרושת לשמועות על חייה הפרטיים יותר מאשר שחקנית.

ובכן:

גווינת´ לא יהודיה. אביה יהודי, ולפי ההלכה היא אינה יהודיה. חוץ מזה, וינונה לא אמורה להיות בכלא עכשיו, במקום להתרוצץ בארצנו הקדושה?

pinoki

New member
חחח ../images/Emo6.gif אני לא מאמינה שמישהו יגיע

ואם כן אז כל הכבוד לכל היוזמים וכל מי שקשור לאירוע. כי אם יצליחו להביא לכן את כל השחקנים הגדולים האלה אז פשוט חבל"ז. אבל את האמת לא נראה לי שזה יקרה.... נחיה ונראה... יש תאריך משוער?

מיצי007

New member
חחח../images/Emo13.gif

גם אני לא את האמת,ואני חושבת שהמארגנים כאן חיים באשליות.... אני מרביצה לעצמי בראש על כך שפספסתי את הביקור של רומן פולנסקי ואחד האנשים הסקסיים ביקום-אדריאן ברודי! גוד!!!! 20 דקות מהבית שלי מאיפה שהוא שהה ואני פספסתי את זה,למה תשאלו? כי היה לי מבחן....אלוהים!!! *חובטת בראשה והולכת לדפוק אותו טוב טוב בקיר*

Peta W

New member
כל כוכבי חברים?

כשכתבם כוכבי חברים התכוונתם לכולם?? כי אם התכוונתם רק לשניים שכתבתם אז אני רק אומרת שהם לא כוכבים!!! וזה לא דעה אישית אני שאין שום כוכב מועדף בחברים, כי זה לא סרט עם שחקן ראשי מישני ועוד ... טוב עכשיו אני אפסיק להתלונן ושוב אשאל כל כוכבי חברים???

למעלה