כוכב אומגה... שוב

bshuval

New member
כוכב אומגה... שוב

לאחרונה נשאלנו לגבי הוראות להכנת כוכב אומגה עם 16 קרניים. ובכן, אני מכיר כוכבי אומגה עם: 12 קרניים, 24 קרניים, 30 קרניים, 48 קרניים, 60 קרניים. מה שמאפיין אותם והופך אותם לכוכבי אומגה הוא צורת הקרן עצמה. (כמובן שזה נובע ישירות מכך שכולם עשויים מאותה יחידה בסיסית) (הערה: למי שינסה להכין כוכב אומגה עם 24 קרניים מהיחידות של כוכב האומגה מ-6 יחידות לא יצליח... כוכבי האומגה הללו עשויים מיחידה בסיסית אחרת לגמרי - בסיס פצצת המים.) לגבי כוכב האומגה מדף אחד. הגרסה אליה נתנו קישור לפני כמה זמן היא, כנראה, הגירסה שהמציא ג'ון ריצ'רדסון. אני אומר כנראה, משום שלא ראיתי את ההוראות אליו (למרות שהן קיימות בספר הכנס הבריטי מאביב 1981. אך אין לי ספר זה, ולא קל להשיגו). בכל אופן התאור של הגירסה הזו תואם את הדגם הזה. היום גיליתי כי גם ואלרי ואן המציאה כוכב אומגה מדף אחד, אך אין לי מושג איך הוא נראה. אני אצטרך לשאול אותה (אם אוכל למצוא את האימייל שלה). ולבסוף, כוכב האומגה הוא דוגמה טובה לדגם שיוצא מאד מאד מאד מוצלח מרדיד (אך לא רדיד משי). בייחוד גירסת הדף היחיד של ג'ון ריצ'רדסון. היום הכנתי אחת והוא יצא פנטסטי. (וזה גם דגם שמעניין מאד לקפלו, עם כמה מהלכים טובים)

למעלה