אני עדיין לא מצליחה להבין את ההגיון
"להתחדש = ללכת למקום פופולרי"? אני כנראה מפספסת כאן משהו, כי לי זה נשמע אוקסימורוני למדי. מה חדשני בלהיות פופולרי או מיינסטרימי? ומה בדיוק אמור מתי כספי לעשות כדי להיות פופולרי - להישמע כמו עידן רייכל? האלבום הנוכחי אולי לא מכיל להיטים, אבל הוא בהחלט פונה לקהל המעריצים הנאמן של כספי, הוא מכיל בלדות נעימות לאוזן, הוא נשמע טוב... אני לא מצליחה לדמיין את מתי הופך לפופולרי פתאום אצל הנוער, נגיד, והופך להיות עידן רייכל החדש, או הראל מיואל, או היהודים. אני הבנתי את הכוונה ב"להתחדש" בכך שמתי יצור משהו שיהיה ב-2005 כמו ש"מאוחרי הצלילים" היה ב-73'. אגב, יוני רכטר שהזכרתי בהודעתי הקודמת, אכן חידש באלבומו האחרון, והיו שם דברים מאד שונים מהיצירה הרגילה שלו (ודווקא פחות פופולריים ומיינסטרימים), ולא ראיתי שזה שינה משהו מבחינת הפופולריות שלו - מי שאהב את רכטר המשיך לאהוב, לא ראיתי המוני מעריצים חדשים מצטרפים ב"וואלה, רכטר הזה, איך לא גילינו אותו עד עכשיו?!". לגבי העובדה שלפעמים אמן מבקש יותר כסף ממה שחברת התקליטים מוכנה לתת - נו, ברור, זה קורה באופן שיגרתי (ולא רק בתחום המוזיקה). אני מסכימה עם הנקודה הזו, אבל לא מבינה בדיוק איך היא מתקשרת לדיון.