הכהניזם, אפילו על זה רוכב. רק הפעם יצאתם מה זה דבילים.
אחת המתמודדות העונה על הזכות לייצג אותנו בתחרות היוקרתית היא "שומו שמיים" ערביה, וולארי מחאתי.
מאוד מוכשרת. אני שומע שהרשת גועשת. ערביה תייצג אותנו ועוד "תוסיף חט על פשע" ותשיר גם בערבית.
גועל נפש. אפשר את התרבות והספורט לנתק מלאומנות? אם מחר מכבי תל אביב בכדורסל תחתים ערבי? אפרו אמריקאי בסדר, ערבי לא?
אחר כך אנחנו זועקים על אנטישמיות בעולם. אם זו לא צביעות, מה כן.
עכשיו אתן עוד זווית פרקטית לתחרות.
את השלב הראשון עברו גם חובשי כיפה.
למה אני מציין זאת? אני חילוני ואין לי דבר וחצי דבר נגד חובשי כיפה, כל עוד הם לא נכנסים לי לתחתונים.
בעונת 2019 אם זכרוני לא מטעה אותי, התמודדה בתחרות להקת "מוגבלים" בשם "שלווה"
להקה מצויינת ומרגשת בהתחשב במוגבלות חבריה.
היה להם סיכוי מצויין לנצח את התחרות ולעלות על הבמה היוקרתית בתל אביב, כי נטע ניצחה שנה לפני.
"שלווה" ביקשו לפרוש שניה לפני הגמר. הם טענו שלפי תקנון הארוויזיון, בהנחה שעולים לגמר, חזרה גנרלית מתקיימת בליל שבת. אלה החוקים.
בהנחה שחובש כיפה או זמרת שומרת שבת יזכו, מה יהיה?
האם שומרי שבת שבתחרות יפרשו רגע לפני?
אז אנחנו מתנפלים על ערביה שבמהלך המלחמה הופיעה בבתי חולים והרימה את המורל לחיילים פצועים?
עצם העובדה שהיא ערביה, היא פסולה?
לשיטתכם לנסרין קדרי למשל, אין מה לגשת לתחרות?
כמה דפוקים אתם יכולים להיות.
ערבית תחת דגל ישראל, מפריע לכם?
תזכירו לי מתי בפעם האחרונה נציג ישראל שר בעברית?
אז אנגלית כן מייצגת אתכם?
מפגרים!!!
על עפכם וחמתחם, בהצלחה וואלרי
אחת המתמודדות העונה על הזכות לייצג אותנו בתחרות היוקרתית היא "שומו שמיים" ערביה, וולארי מחאתי.
מאוד מוכשרת. אני שומע שהרשת גועשת. ערביה תייצג אותנו ועוד "תוסיף חט על פשע" ותשיר גם בערבית.
גועל נפש. אפשר את התרבות והספורט לנתק מלאומנות? אם מחר מכבי תל אביב בכדורסל תחתים ערבי? אפרו אמריקאי בסדר, ערבי לא?
אחר כך אנחנו זועקים על אנטישמיות בעולם. אם זו לא צביעות, מה כן.
עכשיו אתן עוד זווית פרקטית לתחרות.
את השלב הראשון עברו גם חובשי כיפה.
למה אני מציין זאת? אני חילוני ואין לי דבר וחצי דבר נגד חובשי כיפה, כל עוד הם לא נכנסים לי לתחתונים.
בעונת 2019 אם זכרוני לא מטעה אותי, התמודדה בתחרות להקת "מוגבלים" בשם "שלווה"
להקה מצויינת ומרגשת בהתחשב במוגבלות חבריה.
היה להם סיכוי מצויין לנצח את התחרות ולעלות על הבמה היוקרתית בתל אביב, כי נטע ניצחה שנה לפני.
"שלווה" ביקשו לפרוש שניה לפני הגמר. הם טענו שלפי תקנון הארוויזיון, בהנחה שעולים לגמר, חזרה גנרלית מתקיימת בליל שבת. אלה החוקים.
בהנחה שחובש כיפה או זמרת שומרת שבת יזכו, מה יהיה?
האם שומרי שבת שבתחרות יפרשו רגע לפני?
אז אנחנו מתנפלים על ערביה שבמהלך המלחמה הופיעה בבתי חולים והרימה את המורל לחיילים פצועים?
עצם העובדה שהיא ערביה, היא פסולה?
לשיטתכם לנסרין קדרי למשל, אין מה לגשת לתחרות?
כמה דפוקים אתם יכולים להיות.
ערבית תחת דגל ישראל, מפריע לכם?
תזכירו לי מתי בפעם האחרונה נציג ישראל שר בעברית?
אז אנגלית כן מייצגת אתכם?
מפגרים!!!
על עפכם וחמתחם, בהצלחה וואלרי