|כוכב|הישרדות פרק היום - עונה 9 פרק 15|כוכב|

|כוכב|הישרדות פרק היום - עונה 9 פרק 15|כוכב|

בשביל אלה שזו צפייה ראשונה בשבילם (כמוני
) מה דעתכם על הפרק? התאכזבתם? קרה מה שציפיתם? אותי הפרק עיצבן רצח..אחרי שהדיחו את איימי ממש התבאסתי והתעצנתי
הייתי בטוחה שאלייזה תצביע נגד סקאוט.. בעיקר אחרי מה שהיא אמרה על איימי ושהן בכו [זה היה מרגש
] וגםם כי אני מתה שסקאוט הזו תעוף כבר.. היא סתם לא עושה שומדבר חוץ מלסכסך ולחמם.. כל הדיבורים על הפרק - כאן

TA2020

New member
גם אני ציפיתי שאלייזה תצביע נגד סקאוט

אבל... הופתעתי דווקא לטובה כי הייתי בטוח שסקאוט תעוף אחרי כל מה שאיימי אמרה על אלייזה לפני ההצבעה ואחרי ששתיהן בילו זמן ביחד... אבל כנראה שהיא באמת העדיפה להצביע נגד איימי ולא נגד אלייזה... כשאיימי עפה הרגשתי כאילו זרקו את המלכה מהממלכה שלה וזה באמת זעזע משהו במשחק! אני דווקא אוהב את סקאוט. היא נראית ממש חמודה ואחת שעוזרת לשבט לתפקד אז למה שיעיפו אותה?! אני מקווה שטווילה וסקאוט יגיעו לסוף אבל לא נראה לי כי שונאים אותן.

בטוח שזה פרק 15?

15 זה לא בד"כ האיחוד? בכ"מ אני זוכר את הפרק הזה... עיצבן אותי שאלייזה משחקת אותה כולה אוהבת את איימי ואח"כ מצביעה נגדה... היא כזאת סתומה, כאילו היא לא ידעה שסקאוט וטווילה בחיים לא יבגדו אחת בשניה, אז מי נשאר לה, כריס? היא יכלה להקים ברית קים-ג'ולי-איימי ולפחות להגיע לפיינל 3. הטעות הייתה לבטוח בטווילה הנחשה הזאת

Hadas 87

New member
שאלה בקשר לג'ולי וג'ף פרובסט-

מישהו יודע האם הקשר שלהם התחיל לפני הישרדות או אחריה? כשהיא ציירה את הלב הזה עם השם שלו בתוכו הוא ממש הסמיק והובך, זה בגלל שבאותה תקופה הם כבר היו ביחד או שהיא סתם פשוט היתה דלוקה עליו?

היא רק הייתה דלוקה עליו

לדבריו, אחרי שנגמרה הסדרה הוא שלח לה מייל וככה זה התחיל. (היה כתוב שהיה לו רומנים עם כמה בנות מהשרדות (אחרי שהן הופיעו), וג'ולי הראשונה שהוא מצהיר שהוא מאוהב בה.

punky brewster

New member
איך את יודעת?

אני ממש סקרנית לדעת מה הולך שם שאנחנו לא יודעים הם עדיין ביחד? ועם מי עוד הוא ניהל רומן שהשתתפה בתוכנית? כמה שאלות..

היה פה קישור לכתבה ב ynet

אני בטוחה שאם תציצי כמה דפים אחורה תמצאי. הם הרסו אותי מסקרנות, כי לא רשום מי הבנות, רק שהיו עוד בנות. אני חושבת שזה ממש לא בסדר לכתוב משפט כזה בלי "הוכחות"
לפי הכתבה, הם עדיין ביחד.

D e l i l a h

New member
וואי באמת?

היום בידיוק תהיתי מה עלה בגורלם איזה מוזר הוא גדול ממנה ב20 שנה בערך לא?

o r e l i

New member
אני גם הייתי בהלם...

אחריי שאימיי ואלייזה אמרוו שהם כמו אחיות אניי בכיתיי חח.. הייתי בטוחה שהם ישארוו ביחד..כי גם איימיי טובהה מגיע לה להישאר במשחק.. ובמקוםם זה אלייזהה השאירה את טווילה שהיאא כל הזמן מעצבנת אותה ומתנהגת אלייה מגעייל.. וסקאוט לא עושה כ-ל-ו-ם!! היא מבוגרתת אז היא לא עושה שום אתגר ..היא רק יושבתת ומתכננת את מי לסלק..

למעלה