כוכב הצפון שבוע 3

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 12 הארגז

איזה פרק טוב לפתוח איתו שבוע לאחר שכונה ... פרק בו הרוע של דניאל מתחיל להתגלות.. שון סופסוף עלה עליה!!!!!! התמונהה שדניאל מנסה לבנות סביבה כמתוקה ,יפה וחמודה נהרסת אט אט וגם נועה מקבלת את התשלום סוף סוף!! ומתקבלת לסדרה...
מנגד איך עידו יכול לחשוד בבן ?? הוא הכי מתוק שם..
. לגבי מאיה ואביה אם חשבתי בהתחלה שהסדרה הזאת האיא הגרסה הישראלית לטלנובלה ויולוטה הארגטינאית. היום אני בטוח ב100 אחו שזו הגרסה הישראלית.... מערכת היחסים בין מאיה לאביה יותר חריפה.. בכל זזאת ישראלים!!!1!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 13 הבלשים

פרק מעולה!!!! איך שדניאל צעקה על ליאור ... מסכנה ליאור , אבל האיום של דניאל לא יעזור כי עכשיו יש את מאיה , שהיא לא שופטת ומנסה להתנהג כאילו הכל שייך לה... פרק טוב .... סליחה אני קצת גמור מעייפות....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 14 החברות

סוף סוף אנחנו רואים התערערות באהבה של שון לדניאל... שהיא חיבקה אותו,חבר אוהב היה מחבק ומנשק כמחוות תודה .שון אפילו לא חייך אלא נראה מבואס.... לעומת הקטע של מאיה ובן היה חברי ומתוק.. איך שבן ומאיה מתנהגים אחד לשניה .. אני רק מקווה שברגע ששון יתחיל להכנס יותר עמוק לקשר עם מאיה הקשר בין בן ומאיה לא יההרס עד כדי כך שהם ינתקו את היידדידות... חוץ מזה הסדרה הזאת כייפית ווקלילה מעבירה לי את הזמן.....

יש לך השערה...
איך הגיע הפסל מהארון בקבלה לארגז אצל מאיה ?
הייתי בטוחה שפרק אחרי יחשפו לנו מי עשה זאת... או שפספסתי משהו ?
את הארגז הזה, עם חפצים ישנים של סבא שלה, היא הוציאה עוד לפני זה מהתא שנמצא מאחוריה בדלפק...
ואכן זאת סדרה כייפית וקלילה, לא מזיקה בכלל מה שנקרא... אמנון וולף שחקן טוב , בא לי שיגיעו סצנות מותחות ומעניינות יותר בהשתתפותו וגם בהקשר ישיר עם מאיה.

אגב, נעים להכיר, רועי
אני קוראת סמויה פה מהזמן האחרון, אחרי שראיתי שפרסמת את הפורום שלך באחד הדפים בפייסבוק.
תמיד נהנית לקרוא את מה שאתה כותב ואת הסיקורים שלך לסדרות עתידיות

Roei152

Well-known member
מנהל
שוב נעים להכיר
זה יופי שאת סוף סוף נחשפת לגולשים... ואני מאוד שמח על כך ברוכה הבאה !!! אילו סדרות את אוהבת לראות??
התשובה פשוטה הפסל הגיע לארגז של מאיה כיוון שבפרקאהוד ביקש ממאיב לסדר את הארון והיא סדרה אותו גיל או אלון נלחצו ושמו את הפסל שם לפני כן אז זו הסבה ללמההה הגיע הפסל לארון

בכיף !
למרות שאני כבר לא נערה אני עדיין אוהבת מאוד לצפות בחלק מהסדרות שמיועדות, לכאורה, לילדים ובני נוער.
למה אני מדגישה את ה"לכאורה" ? כי יש מספיק מבוגרים יותר, בני 20+ , שגם אוהבים. אני מניחה שגם אתה יודע שיש מספיק כאלה...

אוהבת מאוד, כאמור, את גאליס, החממה, השמיניה רק בעונות 1-3 עם דניאל הגאון! , כוכב הצפון רואה באמת בשביל הקלילות (גם לזה אנחנו זקוקים לפעמים...) , את אליפים גם ממש אהבתי אבל בעיקר בעונות 1-2 , השלישית הייתה הרבה פחות מוצלחת , על פי רוב הדעות , בעיקר בגלל שלא היה יותר את העלילה המרכזית מול הדלידים. אהבתי מאוד את בני ערובה כאשר שודרה , מתים לרגע המצויינת ! אני מאוד אוהבת מתח.
אני יודעת שזה לא רלוונטי לכאן אבל מחו"ל אני צופה רק בשתי סדרות - שקרניות קטנות והיפה והחיה.

לגבי עניין הפסל - כנראה שפספסתי את הסצנה הזאת בה הוא אמר לה לסדר את הארון הזה.
אני אלך לצפות שוב ...

Roei152

Well-known member
מנהל
גם אני שייך לקבוצה הזאת של בני ה20+ שאוהבים סדרות נוער....

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 15 המפגש

משהו שחסר לי בכוכב הצפון זה ריבוי המסיבות שהיה ביומני החופש. ביומני החופש היו מסיבות רבות , וכאן למרות שיש דיבורים רבים על מסיבות עדין אין מסיבות... כאן יש

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 15 המפגש

סוף סוף מאיה מתוווודה בפני מישהו מהישוב שהיא מאוהבת בשון, רק חבל שזה בן ,שבסה"כ הוא מתוק כלפיה...
מאיה גם מתמודדת לבדה עם אביה שאט אט מתאהב במישהי אחרת שהיא לא אמה....
שמתם לב למשהו מעניין? יש הקבלה בין מאיה לדניאל שתיהן מתמודדות עם משפחה מפורקת רק שדניאל כועסת על אביה שלא נותן לה מספיק תשומת לב ודי בצדק... ואילו מאיה אימא שלה נפטרה ובכל זאת היא חיובית ובעלת אנרגיות...

שיר m

Well-known member
התחלתי לראות...
נחמד מאוד. מקווה להדביק את הפער מהר...

Roei152

Well-known member
מנהל
ספרי ספרי קצת חויות!!!
איך הפרקים?? איך הדמיות?? איך הסיפורים?

שיר m

Well-known member
אממ
לא יודעת, זה נחמד כזה. אני עוד צריכה לגבש דעה:)

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 16 המאמנת

מוטיב חווזר בפרק היה ניתוק הטלפון :מאיה ניתקה לשון את הטלפון ,יובל ניתק לגל את הטלפון ודניאל ניתקה לליאור ....
כרגיל אני לא מופתע מההפתעהה שבסוף הפרק שגיל הוא הבוס... -השאלה היא למה הוא רוצה את ההפסל?
הכעס של בן על שון לא מוצדק - שון לא עשה שום דבר שגרם למאיה להתאהב בו... מאיה התאהבה בשון מבלי להכיר את הסביבה , הוא היה הבחור הראשון שפגשה אז היא התאהבה בו.. שון לא אשם בכך.. רק מתיהוא יבין שגם הוא מאוהב????

למעלה