כוכב הצפון -שבוע 6

שיר m

Well-known member
יותר מדי שקרים... וכולם עם כוונות טובות...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא כולם
דניאל משקרת לנועה מתוך כוונה רעה להרוס לה את הקיירה כשחקנית
יולי ונועה משקרות לדניאל בקשר לגודל הץפקיד בסדרה אומנם מכלתחילה היא לא בתכוונה אבל האילוצים של איריס ודניאל מכריחים אותן לשקר אחחרת הסדרה תצא גרועה וזה יותר חשוב להביא לקהל סדרה טובה ...
גיל משקר מתוך הכוונות הכי רעות להרוס את המלון ומשקר לשון ולאלה על מצבם הכלכלי.
אךלו לא שקרים עם כוונות טובות.....

השקרים היחידים עם כוונות טובות הן למאיה אהוד שיקר לה לגבי הקשר עם יולי כדי "להגן" עליה למרות שלמאיה הגיע לדעת הכל
בן ושון מסתירים ממאיה אאת זהות המחזר לממרות שעכשיו אני לא בטוח אם שון עושה את זה בשביל בן או "בשבילו" כלומר מספר לעצמו סיפורים שהוא מחזר אחרי מאיה בשביל בן אבל בעצם עעושה את זה בשביל עצמו......

שיר m

Well-known member
אני רוצה להאמין שכן
דניאל רוצה להצליח בזכות עצמה, ולא להיות הצל של אחותה הגדולה... אז אפשר להבין את התגובות שלה למרות שאין ספק שהיא מגעילה לכל הסובבים אותה.
&nbsp
יולי ונועה עם כוונות טובות. כמו שאמרת, הן לא רוצות לפגוע בדניאל אבל אין להן ברירה... (למרות שיולי בטח יכלה לחשוב על פיתרון אחר)
&nbsp
גיל הכי שקרן, אבל אני רוצה להאמין שהוא פשוט מנסה להגן על המשפחה שלו. זה שהוא עושה את זה בצורה גרועה זה משהו אחר

&nbsp
ובקשר למה שאמרת, אני חושבת ששון עדיין חושב שהוא עוזר לבן...

Roei152

Well-known member
מנהל
שון עושה את זה בשביל בן אבל גם בשבילו
עובדה שבן ממעצבן עליו כל פעם שהוא פונה אליו.. אם לשון לא היו רגשות למאיה הוא היה זורק לו את המתנה בפרצוף ואומר לו תקשיב אני מנסה לעזור לך אני יודע שאתה בתקופה קשה אבל אתה גם רוצה את מאיה נכון?? אז תתיחס למה שאני אומר לך" עובדה ששוןן כרגע יותר חושב על איך לחזר אחרי מאיה "בשביל" בן מבן עצמו../וגם לשון לא חסרות צרות יחד עם כל הבעיות הכלכליות

שיר m

Well-known member
נכון
אבל נראה לי שלשון אכפת מבן והוא באמת רוצה לעזור לו... וזה גם משכיח ממנו את הבעיות של עצמו אז עוד יותר הוא נהנה מזה...
&nbsp
רק בסוף הוא יבין שהוא רוצה את מאיה

Roei152

Well-known member
מנהל
סוף סוף שון ומאיה !!!!!1
לגבי זה יש לי משהו להגיד אמרתי למישהי פעם בפיסבוק ששון היה חייב לעבור איזשהו תהליך כדי להתאהב במאיה ולא לראות אותה כסתם בחורה יפה שהיא סתם ידידה טובה....
שון היה חייב לעבור איזשהו ניפוץ של הבועה בה הוא חי והבעיות הכלכליות ,ולראות את דניאל כפי שהיא, ועבודה בשביל עצמך עזרו מאוד להתבגרות נפשית....

שיר m

Well-known member
זה מעניין מה שאתה אומר
ונראה לי שזה נכון, למרות שת'כלס הוא לא באמת עבר שינוי. אני חושבת שהוא פשוט השקיע יותר מדי בחיזור אחרי מאיה בכאילו

אני מבינה את מה שאתה אומר כל הזמן עליו...
אבל עדיין, מתחילת הסדרה אני בדעה שהיא צריכה להיות עם בן ולא איתו !
לא יודעת... לדעתי, הוא הרבה יותר מתאים לה, או אפילו רק הוא מתאים לה, ולא שון. גם מבחינת הדמות עצמה ואולי זה קצת מצחיק לומר, אבל גם מבחינה חיצונית - כאשר שון ה"חסון" (יצא לי חרוז
) פחות משתלב לי עם מאיה הצנומה והעדינה. אבל זו, כמובן, רק דעתי, גם אם היא במיעוט.
בכל אופן, אני מקווה ששניהם אכן יהיו יחד, גם אם זה יהיה רק בסוף, כי אולי גם עצם הנשיקה בשלב זה של התסריט יכולה לרמוז על הבאות...

Roei152

Well-known member
מנהל
בן נורא אובסטיבי וחמום מוח
לא היתי אומר שהואת הבחור בשביל מאיה גם שון לא ממש בשבילה היא צריכה מישהו חתיך אבל לא אדיש ולא נדבק ......

תראה...
יש משהו בדברייך - לא הייתי מכנה אותו "חמום מוח" אבל בהחלט לא מעט תגובות והתנהגויות שלו הן די חד גוניות , בין אם זה קשור לכתיבה בתסריט או למשחק עצמו של השחקן גל.
אבל היות ואין כאן בחור אחר בשבילה מלבד שניהם, אז אני בוחרת ב"רע במיעוטו" וזה בכל זאת רק בן.
רק שלא יביאו בסוף את בן להתאהב בדניאל, אם חלילה הם איכשהו יתקרבו...

חחח לגמרי...
אני באמת מקווה, לטובת דניאל, שעד סוף העונה היא תתאפס על עצמה, תשנה את דרכה ואורחות חייה - מהפך של 360 מעלות של ממש, לבנאדם חדש ואחר לגמרי, רק אז היא תוכל לחזור אל שון...

שיר m

Well-known member
אני מקווה שלא
נמאס לי שלוקחים דמויות ומשנים להם את האופי, מצידי שתישאר מגעילה ותקבל את מה שמגיע לה

למעלה