כוכב הצפון -שבוע 7

שיר m

Well-known member
טוב רועי, אני יודעת שאתה לא אוהב את בן...
אבל באמת כואב לי הלב עליו.
הוא פשוט עושה טעות לסמוך על שון כל פעם... נכון ששון לא מתכוון לעשות רע, אבל איכשהו זה פשוט לא עובד.
&nbsp
אני מחכה כבר לפרק שליאור תתקומם מול דניאל...

Roei152

Well-known member
מנהל
זה לא שאני לא אוהב את בן
אלא שכפי שכבר כתבתי בפורום שכונה היום אהבה צריכה להיות הדדית זה שמאיה אוהבת את שון ולא את בן זה לא אשמתו של שוןן זה ששון התאהב במאיה בחזרה ובחר לעזוב את דניאל זו לא אשמתה של מאיה נכון שמאיה עשתה לו עיניים לא במכוון אבל הוא למד ללהכיר אותה והתאהב בה
בן ודניאל צריכים להבין את זה ....

שיר m

Well-known member
כל זה נכון
אבל אתה יכול להבין את זה שבן נפגע נכון? זה כל מה שאמרתי, שכואב לי עליו...

שיר m

Well-known member
פרק 33
המראיינת הזאת דיברה עם נועה כל הזמן ולרגע לא הזכירה את "אחותה" דריה?
זה כל כך לא הגיוני.
&nbsp
אבל כן זאת עלילה מעניינת

שיר m

Well-known member
פרק 35
נכון שאמרתי שאני אוהבת את בן? אז כבר לא. מה נהיה ממך בנאדם...

שיר m

Well-known member
אני מקווה שהוא יתחרט ברגע האחרון...
עוד לא ראיתי את הפרק של היום..
&nbsp
עוד משהו ששכחתי, איך נועה ראתה את הראיון שלה בטלויזיה ולא אמרו כלום על זה שהיא אחותה של דריה? היה פה פספוס גדול לצערי... זה היה כיוון טוב...

אוי, את כל כך צודקת שיר...
בדיוק רציתי גם אני לכתוב על זה שמאוד לא מוצא חן בעיניי התפנית השלילית הזאת בדמותו של בן. ממש לא לעניין ולדעתי אפילו חסר טעם לחלוטין !
כאילו WTF ?! זו סתם כתיבה טיפשית בעיניי. אפשר ואף רצוי בהחלט להעביר שינויים בדמות אבל לא כאלה עלובים וגובלים בפתאטיות

למרות שבפרק אתמול הוא כן התחרט ממש בשנייה האחרונה וסירב לשבור את התמונות, אחרי הצעתה ודחיפתה של ה"בוסית הנאמנה" שלו דניאל חחח

לא נעים לי לומר, אבל במידה ולמישהו מאיתנו עוד לא היה ברור עד עכשיו (את ואני, בכל אופן, רצינו אותו עם מאיה) אז כעת, אחרי השינוי הזה שהתסריט העביר אותו, זה כבר ברור כשמש שהם ביחד כבר לא יהיו בכלל !
מה גם שהוא בעצמו כבר מודה, כמו שאמר לדניאל בפרק אתמול, שמאיה ושון באמת מאוהבים והוא מעולם לא היה שלה...

ועכשיו יש לי שאלה - האם אתם, שיר ורועי, רוצים שאני אחשוף בפניכם כמה ספויילרים בנוגע להמשך מה שנותר + סוף העונה ?
אני בכוונה שואלת קודם כדי לא לעשות לכם, חלילה, ספויילרים לשווא וללא התרעה.
פשוט נתקלתי באותם כמה גילויים בעלילה כבר בכמה מקומות ברחבי הרשת והדברים ככל הנראה אכן נכונים ויקרו בהתאם...
במידה ותגיבו לי שאתם מעוניינים, אני כבר אפרט.

Roei152

Well-known member
מנהל
אני כבר יודע מאיפה זה ...
בגלל שזה ערוץ דיסני ובדיסני נוהגים להוציא ספרים ע"פי ההפקות שלהם |(הספרים האלו המצוירים שמבוססים על הסרטים ולנוער ממש רומנים ע"פי הפקות כמו היי סקול מוזיקל) גם בדיסני ישראל עושים זאת עם הסדרות המקוריות רומנים ע"פי עונה הכותבת שלהם היא סמדר שיר גם לכוכב הצפון יש ספר וכך אלו שאוהבים ספולירים קוראים את הספר....

יפה יפה! אכן כך רועי...

בדומה למה שעשו לפני עם "יומני החופש הגדול" .
אז אם ככה, אני מניחה שאתה כבר יודע על כל הספויילרים שאני מדברת עליהם, נכון ?
רק תסביר לי בבקשה, מה המטרה להוציא ספר לפני עליית סדרה?! סתם להרוס למי שכבר קרא?! הכל רק רייטינג וכסף?
למה לא פשוט להוציא ספר עם עלילה אחרת , בחיי...

שיר m

Well-known member
העיקר שהוא התחרט!
ועוד דבר שמוזר שלא הזכירו- כל כך מתאים לבן לחשוב שאם יסגרו את המלון אז לא תהיה לו עבודה וגם אבא שלו לא עובד... אבל הוא בכלל לא היה בכיוון.
&nbsp
האמת שאם מאיה ושון ביחד עכשיו, אז כן יש סיכוי שבסוף מאיה תרצה את בן... (ואולי אז בן לא ירצה אותה?)
&nbsp
בקשר לספויילרים אני מתלבטת:) מצד אחד אני אוהבת לדעת מה יקרה, מצד שני את הסדרה הזאת אני רואה בכיף ולא הכי מטריד אותי איך זה ייגמר... אז נראה לי שלא... (זאת פעם ראשונה שאני מסרבת לספויילר
)
&nbsp
ובקשר למה שאמרתם על הספר, לא קראתי אבל ראיתי שהוציאו יחסית בהתחלה עם צאת הסדרה... זה באמת קצת מטומטם.

השאלה אם הוא התחרט "חד פעמית" ויחשוב אולי שוב לפגוע בשניהם..
כלל לא בטוח ובמידה ולא, השאלה היא לאן ייקח אותנו התסריט שלו מכאן ואילך... נראה כבר. בכל אופן, העניין שהוא לא חשב על ההקשר שלו בסגירת המלון אכן תמוה מאוד.
שוב, לצערי, אני לא חושבת שמאיה תרצה אותו מתישהו... כמובן שאני כן הייתי הולכת תסריטית בכיוון שלו, הפוך לגמרי, אבל זה המצב.
לגבי הספויילרים - אז אם כך, לא אספר. אני בעצמי בכלל נתקלתי לא בכוונה באיזו נערה שכתבה את הפרטים כי כנראה לא בדיוק אכפת לה להרוס לאחרים שלא מעוניינים, אבל את יודעת, אין לנו שליטה על אחרים...
אני משתדלת, בדרך כלל, להחזיק את עצמי הכי חזק מלא להפתות לספויילרים ואפילו לרוב גם נמנעת מתקצירי פרקים טרם שידורם.
אז אני אפילו לא ארמוז לך כלום לגבי האם אני מרוצה מההמשך או לא, שיישאר לך טעם לעוד...

שיר m

Well-known member
תודה שאת לא רומזת:)
אני דיי בטוחה שהוא לא מתכוון לפגוע בהם יותר בכלל.
אבל, מה שאני חושבת שיקרה עכשיו, זה שיאשימו אותו במה שדניאל עשתה.

אגב, מה היא עשתה בכלל בנוגע להזמנות ?
כי רק ראו אותה על המחשב, אחרי שעלה במוחה השטני והמעצבן (חחח) איזשהו רעיון בעקבות השיחה עם בן, מבלי להראות מה בדיוק היא הקלידה שם...
או שפספסתי משהו ?

שיר m

Well-known member
לא פספסת, נדע בפרק הבא:)
אני מניחה שהיא שינתה תאריך או משהו כזה...

למעלה