כוכב הצפון שבוע 9

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 43 המחליפה

איזה פרק1!!!! הבנים מאשימים את דניאל שלא בצדק.. .. מסכנה דניאל אטבל אם חשבתם שעכשיו אני בעד ששון יחזור אליה אתם
טועים ובגדול !!1
אניממש אוהב את הסדרה הזאת בגלל הביחס שלה לעלילת מבוגרים איך שגם שם יש דרמה והם לא משמשים רק כדי להראות שהם שם כדי להוכיח מצייאות בסדררה...
אי הבנות מפריעעה גם לעידו וגל וגל הקנאית יוצאת למעקב אחרי עידו כדי לגלות מי הבחורה איתו ההוא נפגש ולא יודעת שזה בעצם בשבהילה...
אריאל

Roei152

Well-known member
מנהל
המשך
שחקנית מדהימה!! איך ששחקה את הנערה המתביישת והמגמגמת מול האישה החדשה של אבא.... ובאותו הזמן שאאפו למאיהה הדמממות שנסעה עד לעירה של ייולי כדי להחזיר את יולי לאביה...

שיר m

Well-known member
פרק מעולה
דניאל-שון ואח"כ גם בן היה קטע חזק ביותר.
&nbsp
יש לי עוד שני פרקים להשלים... נראה היום או מחר...
בכל מקרה, כבר איזה אלף פרקים אני מחכה לראות את הפרצוף של גיל כשהוא יראה את התמונה ששון קנה... הם מושכים את זה!!!

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 43 (באמת) הסטודיו

ההפתעה שמאיה ויולי ארגנו לאהוד היה מקסימה באמת איזו הפתעה נחמדה זו שמאיה כככה דואגת לאבא שלה לא יהיה מבואס ובמקביל היא מאוAשרת עם שון.... הסדרה הזאת היא אופריה מתוקה... אני אוהב אותה... הקונפליטים מציקים כרגע לאיריס ,גיל ומושיק שצריכים להתמודד עם בעיותהם הכלכליות
נראה לי שהעונה השניה תעסוק ייותר בהתמודדות עם נפילה כלכלית של הורים נושא מאוד רלוונטי וחשוב.....

שיר m

Well-known member
יש עונה שניה? איזה כיף:)
סוףסוף גיל רואה את התמונה... חיכיתי לרגע הזה:)
&nbsp
הוא בטח ינסה להגיע איכשהו לחדר של מאיה, וככה שון יתפוס אותו... או בן.
&nbsp
נראה לי שזה באמת הדבר שאני הכי אוהבת בסדרה, ההתייחסות למבוגרים. לא חושבת שזה היה אי פעם בסדרת נוער.
&nbsp
(אגב, עדיין נראה כאילו כולם מנסים לחנך כל הזמן. אני מקווה שזה עובד על הנוער...)

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 44 נמלים
(אין נמלה)
דניאל ובן ממשיכים להתחבר אילו מתוקים הם ביחד!!!! במקביל שון ומאיה לא מודעיםםם כלל למה שמתרחש סביבם וכאשר דניאל באיה למאיה מאיה תקפה אותה מה שהראה שמאיה היא לא נסיכת דיסני המושלמת מאיה לא היתה צריכה לתקוף אותה ככה ...
שדניאל רבה עם אבא שלה על לעבור לגור איתו ועםפ אשתו החדשה היא בעצם כעסה על כך שניתק איתה את הקשר ...
אני כבר מחכה לפרק בו האמת תפפצוץץ בפנים של שון ומאיה

כדי להפוך את קו העלילה הזה לקצת יותר מעניין...
הם לא היו צריכים לשכתב את זה שהפסל בכלל לא שייך לאהוד ומאיה אלא ל"יוגיסט" ומשפחתו (כבר שכחתי את שמו מרוב שעבר כל כך הרבה זמן מאז...)
וכן היו צריכים להחליט שהוא כן רכוש שלהם מאמא של מאיה ז"ל , ככה שלפחות גיל היה ממשיך בניסיונות החיפוש שלו אבל אחרי חפץ שבאמת קיים עוד במלון ולא כבר מזמן לא באזור הזה בכלל...
וכמו ששיר כתבה, כך בדיוק גם אני חושבת שהם לגמרי מתחו כמו מסטיק את החלק הזה בעלילה של גיל, גם אם הוא משני יותר מבחינת הכותבים של הסדרה, כי אני ממש ציפיתי שזה כן יתפוס קצת יותר נפח מהדי כלום שזה עשה, בייחוד כל החלק עם הפסל.
ציפיתי לראות כמה וכמה סצנות עם גיל מול מאיה, מה שקרה לראשונה רק היום, שניה לפני הסוף, וחבל כי דווקא השילוב של שניהם בסצנות היה יכול להיות מעניין...

שיר m

Well-known member
את! בגללך!
זרקת את הרעיון שבן ודניאל יהיו ביחד ומאז הם כל הזמן ביחד! ומה שהכי גרוע זה שהם חמודים ביחד!

&nbsp
אה, לדעתי דווקא בגלל שהפסל לא שם, זה מה שעושה את זה מעניין יותר.
&nbsp
גל שחקנית ממש טובה, החוסר ביטחון באודישן היה מעולה.
&nbsp
וחוץ מזה, אני סקרנית לדעת אם מאיה ושון ישארו ביחד עד סוף העונה. כי זה לא הגיוני לי אבל נראה שכן...

Guilty as charged!

ועוד חששתי שאיזשהו חיבור יקרה ביניהם אפילו עוד לפני שנתקלתי באותם ספויילרים שכתבה אותה נערה שקראה את הספר של הסדרה...
האמת שהם באמת די חמודים יחד - מי היה מאמין שזה מה שנחשוב בסוף ?!

כנראה שמבחינת הכותבים, החיבור ביניהם היה אלמנטרי ובלתי נמנע כיוון שגם אחרי שבן לא ממש האמין לה שאין לה שום קשר לניסיון להפיל את המלון, עכשיו לשניהם יש מטרה משותפת - הוא בגלל אבא שלו והיא בגלל אמא שלה, ויחד נכנסו לשיתוף הפעולה הזה נגד גיל...
רק חסר שנראה אותם מתנשקים בסוף

ולמען האמת , גם לשון ומאיה אני כבר די מתרגלת יחד ככה שאולי, מהבחינה הזאת לפחות , התסריט כן נבנה בצורה טובה.
השאלה היא רק איך ימשיכו את הכל בעונה השנייה. אני מקווה שהיא אפילו רק תשתפר ותהיה טובה יותר, בדומה למה שהיא עם "יומני החופש הגדול", לא יודעת אם ראית, שאת העונה השנייה אהבתי הרבה יותר, בעיקר בגלל ה"משולש" הזה שהיא עם גור-תמר-רוי.

אה, ועוד משהו...
שמשום מה שכחתי לכתוב עליו - נועה המקסימה

אני פשוט אוהבת אותה, את הדמות שלה, את המשחק המצויין והרגיש של לין ויהיה לי ממש עצוב אם היא ועידו לא יהיו ביחד בסופו של דבר...
כבר כמה סצנות שהיא ממש גרמה לי להתרגש.
משום מה, יש לי הרגשה שזה אכן לא יקרה, בייחוד לאור הפרקים הספורים שנותרו, וממש לא ברור לי למה ככה...
חבל - זה כל כך מגיע לה וגם לו והם מתאימים ולא הוא וגל. וזהו.

שיר m

Well-known member
נועה מדהימה
בתור דמות ובתור שחקנית. היא באמת מעולה.
&nbsp
ובקשר למה שכתבת קודם, לא ראיתי יומני החופש הגדול... אבל זה קצת מוזר לי, כי בדר"כ לוקח זמן עד שה"זוג של הסדרה" באמת ביחד... ופה זה קרה יחסית באמצע, אז מוזר לי שזה ימשיך עד הסוף ככה (והם כאלה דביקים)

את צודקת לגמרי...
כשעוד לא רציתי בכלל לאמין שמאיה ושון יהיו ביחד, חשבתי שגם במידה וזה יקרה, יחכו אם זה ממש לסוף.
אבל את רואה איך שהעלילה גם סביב בן ודניאל התפתחה לה מאז הנשיקה שלהם, אז כנראה שככה זה היה צריך להיות...
וכן, אני מאמינה שהם יישארו ביחד והיא פשוט תתמוך בו אחרי שהמזימה של אבא שלו תתגלה בפניהם. יהיה להם האחד את השניה בשביל ההבנה והתמיכה ההדדית.

שיר m

Well-known member
אולי...
זאת פשוט סדרה שונה בכל מובן, וזה דווקא נחמד.

שיר m

Well-known member
פרק 45
אני חוזרת על עצמי, אבל אני ממש אוהבת את התשומת לב למבוגרים. זה חתיכת דבר, להכיר לאבא של אשתך המתה את החברה החדשה שלך. וזה היה משעשע ויפה.
&nbsp
איך קראו לשחקן שהיה אמרו לקחת את הפסל? הוא מוכר לי ואני לא זוכרת מאיפה.

את מתכוונת לאבא של שון, גיל ?
אם כן, אז זה השחקן אמנון וולף. אכן שחקן ותיק וטוב.
הוא גם מדובב לא מעט סדרות וסרטים מצויירים, הרבה פעמים בתור דמויות רעות , והוא כבר דיבר על זה פעם באיזה ראיון בטלוויזיה שבאמת אוהבים לתת לו לדבב את הרעים.
מתאים לו לשחק מישהו רע אפילו עוד יותר, לדעתי.

שיר m

Well-known member
לא, אותו אני מכירה:)
הבחור שאלון שלח כדי לקחת את הפסל, זה שניסה להיכנס לחדר של מאיה וסבא שלה היה שם...

אויש, יצאתי טונה!
תיקון טעות שלי.
רק עכשיו אני קולטת שדיברת בכלל על הפרק של היום שבכלל טרם ראיתי.
אז אם את מתכוונת לזה שגיל מפעיל, המתולתל, אז מדובר במי ששיחק בזגורי, זה אני יודעת למרות שאני לא צופה בסדרה.
קוראים לו דניאל סבג

או שאולי את בכלל שואלת על מישהו חדש שהופיע רק היום?
טוב, אז אולי כדאי באמת שאלך לצפות בפרק...

סורי על הבלבול.

למעלה