כוכב הצפון שלי...

כוכב הצפון שלי...

האמת היא שדי מעצבן אותי לכתוב לך, מכתב שלא ישלח אבל אני יכתוב בתקווה שזה יוציא לי החוצה רגשות לא רצויים ולא ברורים ויסדר לי קצת ת´מוח הבעייתי כ"כ שלי. אז ככה - כוכה הצפון היקר- אתה לגמרי לא יודע שככה אני קוראת לך לפעמים כשאני מתעצבנת , קצת מצחיק ... לקרא לבנאדם כוכב הצפון כשכועסים עליו, אבל ככה זה , אתה כוכב הצפון שלי הרבה פעמים. אתה מרגיע אותי, אתה מעלה לי את הדימוי העצמי,מלמד אותי כ"כ הרבה והכי הכי חשוב ... אתה פשוט איתי. יש לי הרבה חברים. אפילו כאלה שאני מבלה איתם יותר, ושיותר קרובים אלי, אבל אתה אחר. ואתה יודע את זה. למרות שאף פעם לא אמרתי לך את זה . כי אתה פשוט כוכב הצפון שלי. אז תגיד לי הפעם, איך זה שבנאדם לא רוצה את כוכב הצפון שלו? כלומר, הוא רוצה להיות איתו , הוא אוהב אותו אבל הקשר שלהם כבר די נמאס לו ? הקשר שלהם לא נראה לו אמיתי. הוא מרגיש שהוא מפספס אותו. והכל בגללו. וזה די נמאס לו. ויותר גרוע מזה . הוא מרגיש תלוי בו. אז ילד , אני חושבת שאני יצא לפגרה. אני יחשוב עליך מבטיחה. אבל הקשר הזה כ"כ לא בריא בשבילי. הוא הורס אותי ( רס אותי רס אותי רס אותי )) ויותר גרוע מזה . הוא הורס את הקשר שלנו. אז סליחה. סליחה שבגללי אתה נאלץ לסבול ואם ירצה היושב במרומים. אני עוד יחזור.

ה מוזה

New member
לפעמים ......

כוכב הצפון שלנו .. אמור להיות תלוי לו שם בשמי הלילה .. במרחק של הושטת יד ...שאם נאבד נוכל לאחוז בידו ולמצוא שנית את הצפון . כשהקשר לא בריא לך ..הצעד הנכון הוא צעד אחד קדימה . דברים נראים שונה ממרחק של זמן ומקום . זה נקרא - אוויר לנשימה . אז קחי נשימה עמוקה , תני גם לו לנשום אוויר ... כמו להסתכל בתמונה ...כשאת מצמידה אף ומביטה תראי פרט אחד או שניים אך קחי לך מרחק ...הסתכלי מחדש .....ומולך תתגלה תמונה שלמה . סופ"ש טוב לך .

למעלה