כוכב הצפון 2-שבוע 5

Roei152

Well-known member
מנהל
אממ כמו שמירי ואני אמרנו
מיכל לא ראתה הכרח להכניס צלע נוספת בין שון למאיה .... נראה לי שזו הסיבה......

dar dahan

Member
מה משעמם?
אותי כצופה זה משעמם לראות שלישיות כל הזמן, במיוחד שמדובר על פרק זמן של חודשיים ולא שנה שלמה, אל תשכח שזה אותו קיץ, איך אתה מצפה שהם ייפרדו אחריי שהם חודש ביחד ועוד שיכנס לעניין צלע שלישית?
נו באמת..
לדעתי העניין עם שון מאיה ורוני/עלמה נהדר ואני מת על זה....
לא צריך להכניס שום אינטרגות בין מאיה לבין שון...
&nbsp

שיר m

Well-known member

גם אני אוהבת את הסיפור, זה חדש ומרענן ולא היה לנו כזה בשום מקום:)

dar dahan

Member
כן אני מסכים איתך
ושוב פעם אל תשכחו שמדובר על תקופה של חודשיים בסך הכל מתחילת העונה הראשונה ועד עכשיו, וייתכן שגם פה אני מגזים ואולי עבר חודש וחצי ועדיין תוך חודש לא יכולה להכנס צלע שלישית אחריי שהיה כבר סיפור עם דניאל מאיה ושון ובן.
הסיפור עם צלע שלישית כרגע זה בסיפור של בן עומר ודניאל, הסיפור עם מאיה ושון לא צריך להשבר אחריי שהם יוצאים בקושי חודש בסך הכל.
זה דבילי ולא אמין.
"הנה אנחנו יוצאים חודש, הופך אנחנו נפרדים..."
מילא זה היה נמרח על פניי שנה שלמה אז עד היה הגיון באכזבה שלך, אבל זוגיות של חודש?
נו באמת.....

שיר m

Well-known member
נכון
הבעיה היא שרגילים לדברים משונים מסדרות אחרות, אז עד שבאה סדרה נורמלית כבר קשה לקבל את זה

סתם נו, אתה צודק לגמרי. הכל קורה בחופש גדול אחד.

Roei152

Well-known member
מנהל
פרק 71-הסרטון

צפייה מתוקה עם הרבה נועה.....

אוקיי, וואו.
ממש הופתעתי לגלות שבן רץ מיד לספר לה, והכל התגלגל מהר עד לסיום הרע. חשבתי שהוא הרבה יותר חכם מזה.

תשמעו, כל הסיפור הזה של דניאל, עומר ובן הוא פשוט לא אמין, ואפילו מגוחך.
החל מההתאהבות המהירה שלה בו, שזה פשוט לא הגיוני כשלא מדובר באהבה ממבט ראשון, דרך השיחה ההזויה שהייתה להם, כשהוא אשכרה אמר לה שתבחר בין שניהם (?!), וכלה בסצנה הפרק.

כאילו איך, איך דווקא דניאל הפיקחית מסוגלת להיות עד כדי כך תמימה?!
דניאל היא בחורה שטחית, אבל גם לא טיפשה בכלל. אתם מבינים את כוונתי. אבל זה כבר לא אמיתי מה שקורה עכשיו. לא נדלקת אצלה שום נורה אדומה לגבי עצם העובדה שהוא צילם אותה ללא רשותה? היא עוד מגיעה למצב בו היא מאשימה את בן, ומשתכנעת להאמין שזה עוד ניסיון שלו להשיג אותה? אין, זה נורא כל ה"סאגה" הזאת.

טוב, אז מה עכשיו? עומר הספיק לגבות את הסרטון, או שהוא באמת נמחק כליל והוא יפנה לדרכים אחרות, תוכנית אחרת לגמרי?
מה יהא על מסיבת היומולדת בסוף? האם ההיעלמות של לוקה, שלא ברור מתי יימצא, תשפיע על קיומה?

נעבור למאיה - הבלשית האמיצה בפעולה.

תרגיל נחמד הם עשו לעורך דין עם המסמך, כי באמת תהיתי איך היא תתפוס שוב אותו ואת השר, עכשיו כשגם שון יודע.

אבל וואלה, פרק שלם בלי עלמה. נראה לי שהרגשתי בחסרונה.

גם פרק שלם בלי נשיקה של נועה ועידו. את רואה, שיר? אמרתי לך שהם ממש לא מהזוגות האלה.

שיר m

Well-known member
אבל היה יופי של ריקוד הא?:)
מצד אחד עומר דפוק שהוא שומר ככה את הכל על הדסקטופ בלי שום סיסמא, מצד שני ברור שיש לו גיבוי.
&nbsp
ובן תמים מדי

&nbsp
בקשר לאמינות, דניאל מאוהבת כנראה שזה משפיע. האמת שלא מרגיש לי לא אמין. אולי בגלל שאני לא אוהבת את דניאל אז לא כזה אכפת לי.

לגמרי

אין, הוא הרג אותי עם ה"בשבילך אני מוכן הכל". אאוץ'.

אני אחדד קצת את התהייה שלי לגבי הסיפור שלהם, ושל עומר בכלל.
אנחנו לא רואים אצלו שום קונפליקט פנימי - אולי בכל זאת לא לעשות לה את זה. היה מצופה לראות גם חלק כזה אצלו, בדרך למימוש הנקמה. יכול להיות שזה עוד יגיע מתישהו, למרות שאת לא מאמינה. בכל אופן, כרגע הוא נראה לגמרי רע וחמום מוח, ללא שום מצפון או התייסרות לגבי זה.

אולי אני עוד אתבדה (הלוואי), אבל לפחות עד כה, רע לי לחזות בכל הסיפור הזה. לתחושתי, הם יכלו לפתח אותו אחרת לגמרי, בצורה קצת יותר אמינה והגיונית.
גם מרגיש לי שהם הרבה יותר מדקלמים את הטקסט שלהם, בסיטואציה המוזרה לא פחות, מאשר זה שהם משדרים אמינות, כמו שהיה צריך להיות. לא יודעת..

בנוסף, אני חוזרת שוב לתהייה הדי מוצדקת של דר, וממש חבל שאין אצל עומר משהו שהוא קצת מעבר לרצון שלו לצלם אותה לקטע וחצי וזהו. אין שום בעיה, שתהיה נקמה, אבל עם קצת יותר תוכן בפנים. קצת יותר עסיסי, נקרא לזה.
היה חייב להכניס עוד רובד ליצר הנקמה הזה שלו, אחרת זה יוצא סתם דבילי כזה.

לא יודעת, זה די מוזר שהקרנה של שניות ספורות בלבד תהיה הדבר הזה שיספק וירצה אותו? כלומר, ברור שבשבילו, הכמה שניות האלה שוות זהב, אבל עדיין, זה לא מספיק בשביל לבנות סיפור שלם סביב רצון לנקמה.
הסיפור של רותם בגאליס, וזו כמובן דוגמא רלוונטית מאין כמוה, היה הרבה יותר מעניין בהשוואה לכאן, עם לא מעט פלפל. הוא היה מורכב מכמה וכמה שלבים שהיו לה בתוכנית להרס יולי ולפגיעה בה, ופה ממש כלום מעבר לשני הצילומים הקצרים.

טוב, אני חושבת שחפרתי בעניין הזה בשביל כל הפרקים שנותרו... נראה לי שמיציתי את הנושא הזה על כל צדדיו והיבטיו...

למרות הכל, אני מקווה מאוד שיהיה אצלם מעניין קצת יותר. בכל זאת נותרה עוד קצת למעלה מחצי עונה, ככה שזה אמור להיות מספיק משמעותי. שלא יתבחבשו שם.

Roei152

Well-known member
מנהל
לגבי ההקבלה לרותם....
זה שונה....
רותם רצתה לקחת ליולי את הקריירה והזוגיות .. אומנם גם להשפיל אותה בפומבי ....
דניאל אין לה חלום או מטרה שהיא נאבקת למענו, עומר רוצה רק להשפיל אותה ..

אתה כמובן צודק לגבי זה.
אבל זו בדיוק הנקודה שלי.
אמנם סוג של "נקמה" מבחינתו של עומר, אבל זה פשוט נראה לי הרבה יותר ילדותי כזה, שהוא רק רוצה להשפיל אותה, וזה מסתכם בסרטון וקצת. זה מרגיש לי הרבה יותר "דווקאי" כזה, בניגוד למה שרותם שידרה לגבי יולי.
אז למרות שזה לא המקרה של רותם, עם נקמה שהייתה מקיפה - ממש לפרטי פרטים, עדיין חובה לפתח את הסיפור קצת מעבר למה שהיה במהלך חצי העונה. זו דעתי.

שיר m

Well-known member
אז אנחנו לא חושבות אותו דבר.
אני לא רואה שום צורך בקונפליקט אצל עומר. אם כבר השוואה- אצל רותם היה? היא היתה חדורת מטרה ולא הסתכלה ימינה ושמאלה.
וגם לא הרגשתי שהם "מדקלמים את הטקסט"... להפך, כולם ממש השתפרו מהעונה הראשונה.
לא יודעת, אני לגמרי מבינה את סיפור הנקמה של עומר.
&nbsp
ובקשר לרותם, דווקא בגלל שהסיפור שלה היה מורכב מתוכנית בעלת כמה שלבים, זה מוזר שהיא לא עצרה לרגע לחשוב. אצלה זה היה מוגזם, פה זה לא. זאת נקמה פשוטה ומתוקה (רק להבהיר, אני לא אוהבת את עומר ולא בעדו).

טוב.
תראי, גם אם לא קונפליקט בתוך תוכו, אז לפחות כן היו בונים לו סיפור קצת יותר רציני, עם קצת יותר "בשר", מעבר לצילום של סרטון וחצי. לא יודעת.. אני תוהה לאן הסיפור הזה עוד יכול להתקדם במשך חצי העונה שנותרה! זה לא הולך ברגל...
הרי אנחנו לא נתבחבש על הסרטון הזה עד סוף הסדרה, נכון? וברור שדניאל ובן יהיו ביחד רק ממש בסוף. זה עיקר התהייה שלי בעניין.

כשכתבתי לגבי הדקלום (קצת), התכוונתי יותר לדניאל ועומר. בן, או ליתר דיוק גל, באמת השתפר מאוד וכבר ציינתי את זה. גם איאן טובה, אבל לא יודעת, משהו בסצנות המשונות שלה עם עומר פשוט לא תמיד מסתדר לי כל כך.
טוב, עזבי. זה כנראה רק אני.

מעבר לזה, אחרי שתצפי בפרק הבא, תקראי את החפירה שלי, ותגיבי.
וכן, ברור לי לגמרי שאת לא בעדו.

שיר m

Well-known member
אני מניחה שסבלנות זה שם המשחק

נחכה ונראה לאן זה ימשיך:)
&nbsp
כן אני צריכה להשלים כמה פרקים...

Roei152

Well-known member
מנהל
דניאל לא התאהבה בעומר ממבט ראשון....
היא הייתה מגעילה אליו ... בגלל ההיסטוריה המשותפת , אבל נאלצה1 להודות שהוא מוצא חן בעיניה ... כמו שאומרים הרבה על אהבות ילדים ... הילדה ההיא שפעם משכת לה בצמות והיום אתה מאוהב בה .. רק שבמקרה הזה זה בא מהמין הנשי...
סוף סוף הזוג הראשי מקבל סיפור אבל מעניין אם הם יפרדו "רק" בגלל המרחק.. או בגלל שהזוגיות תעלה על שרטון .. אם הקושי היחד בזוגיות יהיה רק המרחק.. שאפו למיכל... הצליחה להחזיק זוג ראשי ביחד עונה שלמה!!! איך שהיא מיהרה להפריד בין תמר לגור על הפרק הראשון של יומני ואילו כאן היא מחזיקה את שון ומאיה בזוגיות מספר מכובד מאוד של פרקים......
&nbsp

זה בדיוק מה שכתבתי.
כתבתי שהתאהבות כזאת מיידית, כמו שהייתה לדניאל, היא פשוט לא הגיונית והרבה פחות אמינה כאשר לא מדובר באהבה ממבט ראשון.

האמת שפחות נראה לי שהיא התאהבה בו בגלל זה, אלא יותר כמו ששיר כבר כתבה - הוא היה שם כדי "לתמוך בה" אחרי שכולם כעסו עליה בעקבות החשדות שהיו לה בעלמה, ואז קרתה ההתקרבות, רק שהיא הייתה יותר מדי מהירה. על זה אני מדברת. הם רצו מהר, ואנחנו עוד לא באמצע העונה, אז לאן עוד ממשיכים מכאן

לגבי שון ומאיה - מה כוונתך ב"מרחק"? איזה מרחק? אתה חושב שנספיק לראות אותו ואת אמא שלו עוזבים את הבית ועוברים לגור אצל הסבתא? כי אני לא חושבת שנגיע לשם, ככה שלדעתי, הם ימשיכו לחקור את עניין השר והעורך דין, כשהם זה לצד זו. נראה לי שברגע שמיכל ראתה שאין לה עניין להכניס בחורה או בחור ביניהם, אז היא פשוט לא ראתה הכרח אמיתי להפריד אותם מאיזושהי בחינה אחרת. סתם מחשבה שעלתה לי. אני באמת לא חושבת שהם ייפרדו בכלל.

שיר m

Well-known member
מה נסגר
בן, היא לא לרמה שלך המעצבנת הזאת. אבל היי, "נקמה" בעומר בלי להתכוון

&nbsp
הכל מסתבך ואוף.

אחלה של פרק.
עם לא מעט התרחשויות, והתפתחות רצינית בכל הגזרות.

עידו ונועה - לא, זה לא אמיתי. מה זה זה?! עידו התחרפן לגמרי. לאיזה טונים הוא הגיע תוך שניות !!!
טוב, זה לא סוד שחששתי שזה יגיע אצלם. זה באמת לא היה ריאלי, במונחים של הסדרה, שהכל יילך ביניהם כל כך טוב עד הסוף.
אז הפעם, הג'ינג'י (המעצבן לפעמים
) לא דורש סטירה, כי אם בוקס רציני. רק להרביץ לו. אוף, הוא פשוט דיביל. כשזה נוגע לפסטיבל, הוא לא רואה בעיניים, ומאבד את זה לגמרי.
מה אני אגיד לכם? אני אומרת זאת בצער רב, אבל אולי עדיף שהם ייפרדו, או יתרחקו שוב, על מנת שבסוף יגיע האיחוד הכי יפה ושלם שיש, עוד יותר מנשיקת הבכורה והתהוות הזוגיות שלהם.

כמו שחשבתי, ההיעלמות של לוקה גרמה לו לבטל את "מסיבת היומולדת". אחלה.
אבל וואלה, הבחור אפילו לא גיבה את הסרטון. נו, מזל שיש את יותם.
אגב, שיר, הוא כנראה למד איתם, כי עומר דיבר על "להפיץ את הסרטון בין כל השכבה". זה קטע שדניאל לא הספיקה לשמוע אותו.
אז מסתבר שהוא הרבה יותר טיפש ממה שחשבנו - גם לא חסם את הגישה למחשב, ועכשיו זה. משהו. הוא כלום ושום דבר ליד רותם, לפחות רוב הזמן שלה בגאליס.

מה שכן, זה לא ייאמן, אבל הסיפור של דניאל ועומר חזר שוב לבלבל אותי. זה באמת מתעתע עוד מלכתחילה, או שזו רק אני שמרגישה ככה?
נראה שדווקא ההיעלמות של לוקה גורמת לו לריכוך משהו ביחס אליה. עובדה שהוא אמר לה שתלך להצטלם לקליפ. גם ראו שהוא פתאום מסתכל עליה אחרת לגמרי. היה קשה לפספס את זה. אז אולי בכל זאת הדברים ילכו בסוף לכיוון עליו חשבתי בהתחלה, והוא יתאהב בה באמת? או שזה נועד רק להטעות במקצת? טוב, לא שאני רוצה בזה, כמובן. אם כבר, אז אך ורק בן, וזהו.
כאילו, מצד אחד, בן יהיה חייב לסיים עם מישהי, ואין אופציה אחרת מלבדה, אבל מצד שני, כאמור, עדיין מבלבל אותי כל העניין עם עומר, ולאיזה כיוון בדיוק זה הולך...
או שהכל יסתיים בזה שהיא זו שתגרום לו להשתנות (הכי אירוני שיש, אבל זה המצב הנוכחי), והוא יתחרט רגע לפני שהוא ירצה לממש את הנקמה?
אולי בכל זאת הוא יתנצל בסוף, יודה לה על היחס החם והכל, אבל האהבה האמיתית שלה תהיה בסוף רק בן. אולי. רק תהייה שלי...
בכל מקרה, לוקה הנעדר גורם לטלטלה מסויימת אצל עומר, זה ברור. רק השאלה אם זה יהיה לטובה או לא ממש.

לגבי בן עצמו - או! הנה החוכמה שדיברתי עליה. אחלה של בן, למרות שהוא משחק באש. עלול להיכוות בסוף... האם הוא הולך רחוק מדי? האם הוא יגלה סודות נוספים שאנחנו טרם יודעים על עומר? Be careful

האמת שהוא די אובססיבי בכל הנוגע לדניאל (בלי קשר לרצון שלו לגלות את האמת על עומר), אולי אפילו יותר מאיך שהוא היה עם מאיה. ממש רודף שמלות, כמו שדר כינה אותו. מדוייק להפליא.

אחלה של עלמה, עושה למשטרה בית ספר. היא ומאיה עוד יהיו בסוף החברות הכי טובות. יופי של שיתוף פעולה ועזרה הדדית אחת לשנייה! אחוות בנות שכזאת.

אבל אתה רואה, רועי? הנה המפתח להצלת הבית של שון, וההצלה של המשפחה שלו בכלל. מי היה מאמין ש"גלגלי ההצלה" יהיו חבריה הטובים ביותר של האישה?

ככה שלא יהיה ביניהם שום ריחוק, בטח לא מבחינה גיאוגרפית.
מה שנקרא - שחיתות מנצנצת במיוחד של השר. זה ממש נס משמיים, ועוד בארץ! איפה המפעל המיוחד הזה? אני בדרך...

תראו מה זה, את הכל מניעים זהב, יהלומים ומיני אוצרות... ככה זה. אז בדומה לבית של עלמה אצל הסוסים, גם שון לא יאבד את הבית שלו, והכל יבוא על מקומו בשלום.

למעלה