אחלה של פרק.
עם לא מעט התרחשויות, והתפתחות רצינית בכל הגזרות.
עידו ונועה - לא, זה לא אמיתי. מה זה זה?! עידו התחרפן לגמרי. לאיזה טונים הוא הגיע תוך שניות !!!
טוב, זה לא סוד שחששתי שזה יגיע אצלם. זה באמת לא היה ריאלי, במונחים של הסדרה, שהכל יילך ביניהם כל כך טוב עד הסוף.
אז הפעם, הג'ינג'י (המעצבן לפעמים
) לא דורש סטירה, כי אם בוקס רציני. רק להרביץ לו. אוף, הוא פשוט דיביל. כשזה נוגע לפסטיבל, הוא לא רואה בעיניים, ומאבד את זה לגמרי.
מה אני אגיד לכם? אני אומרת זאת בצער רב, אבל אולי עדיף שהם ייפרדו, או יתרחקו שוב, על מנת שבסוף יגיע האיחוד הכי יפה ושלם שיש, עוד יותר מנשיקת הבכורה והתהוות הזוגיות שלהם.
כמו שחשבתי, ההיעלמות של לוקה גרמה לו לבטל את "מסיבת היומולדת". אחלה.
אבל וואלה, הבחור אפילו לא גיבה את הסרטון. נו, מזל שיש את יותם.
אגב, שיר, הוא כנראה למד איתם, כי עומר דיבר על "להפיץ את הסרטון בין כל השכבה". זה קטע שדניאל לא הספיקה לשמוע אותו.
אז מסתבר שהוא הרבה יותר טיפש ממה שחשבנו - גם לא חסם את הגישה למחשב, ועכשיו זה. משהו. הוא כלום ושום דבר ליד רותם, לפחות רוב הזמן שלה בגאליס.
מה שכן, זה לא ייאמן, אבל הסיפור של דניאל ועומר חזר שוב לבלבל אותי. זה באמת מתעתע עוד מלכתחילה, או שזו רק אני שמרגישה ככה?
נראה שדווקא ההיעלמות של לוקה גורמת לו לריכוך משהו ביחס אליה. עובדה שהוא אמר לה שתלך להצטלם לקליפ. גם ראו שהוא פתאום מסתכל עליה אחרת לגמרי. היה קשה לפספס את זה. אז אולי בכל זאת הדברים ילכו בסוף לכיוון עליו חשבתי בהתחלה, והוא יתאהב בה באמת? או שזה נועד רק להטעות במקצת? טוב, לא שאני רוצה בזה, כמובן. אם כבר, אז אך ורק בן, וזהו.
כאילו, מצד אחד, בן יהיה חייב לסיים עם מישהי, ואין אופציה אחרת מלבדה, אבל מצד שני, כאמור, עדיין מבלבל אותי כל העניין עם עומר, ולאיזה כיוון בדיוק זה הולך...
או שהכל יסתיים בזה שהיא זו שתגרום לו להשתנות (הכי אירוני שיש, אבל זה המצב הנוכחי), והוא יתחרט רגע לפני שהוא ירצה לממש את הנקמה?
אולי בכל זאת הוא יתנצל בסוף, יודה לה על היחס החם והכל, אבל
האהבה האמיתית שלה תהיה בסוף רק בן. אולי. רק תהייה שלי...
בכל מקרה, לוקה הנעדר גורם לטלטלה מסויימת אצל עומר, זה ברור. רק השאלה אם זה יהיה לטובה או לא ממש.
לגבי בן עצמו - או! הנה החוכמה שדיברתי עליה. אחלה של בן, למרות שהוא משחק באש. עלול להיכוות בסוף... האם הוא הולך רחוק מדי? האם הוא יגלה סודות נוספים שאנחנו טרם יודעים על עומר? Be careful
האמת שהוא די אובססיבי בכל הנוגע לדניאל (בלי קשר לרצון שלו לגלות את האמת על עומר), אולי אפילו יותר מאיך שהוא היה עם מאיה. ממש רודף שמלות, כמו שדר כינה אותו. מדוייק להפליא.
אחלה של עלמה, עושה למשטרה בית ספר. היא ומאיה עוד יהיו בסוף החברות הכי טובות. יופי של שיתוף פעולה ועזרה הדדית אחת לשנייה! אחוות בנות שכזאת.
אבל אתה רואה, רועי? הנה
המפתח להצלת הבית של שון, וההצלה של המשפחה שלו בכלל. מי היה מאמין ש"גלגלי ההצלה" יהיו חבריה הטובים ביותר של האישה?
ככה שלא יהיה ביניהם שום ריחוק, בטח לא מבחינה גיאוגרפית.
מה שנקרא - שחיתות מנצנצת במיוחד של השר. זה ממש נס משמיים, ועוד בארץ! איפה המפעל המיוחד הזה? אני בדרך...
תראו מה זה, את הכל מניעים זהב, יהלומים ומיני אוצרות... ככה זה. אז בדומה לבית של עלמה אצל הסוסים, גם שון לא יאבד את הבית שלו, והכל יבוא על מקומו בשלום.