כוכב הקופים

pirate

New member
כוכב הקופים

אני מניח שרוב מבקרי הפורום ראו את הסרט האחרון של כוכב הקופים ובכן אני ראיתי אותו לפני כחודש וחצי ואני עדיין לא מבין את הסוף של הסרט כלומר הרגע שבו הוא חוזר לכדה"א והכוכב נשלט ע"י קופים מישהו יכול להסביר לי ??? תודה מראש

התאוריה שלי היא שכל "כוכב הקופים"

היא בעצם כדוה"א בעבר. כלומר, כשהחללית הגדולה נחתה על הכוכב, והקופים יצאו והתחילו להשתלט, זה היה בעבר הרחוק מאד, פרה-היסטורי אפילו של כדוה"א, ואז כשהוא חזר לזמן הרגיל העולם נשלט ע"י קופים.

pirate

New member
די ברור שזה בעבר ....

הרי ברור שזה בעבר אחרת כשהוא היה חוזר זה לא היה משתנה מה שאני לא מבין זה מה הקשר ?? מה הקשר בין מה שהיה בכוכב בקופים למתי שהוא חזר לכדה"א בעתיד??

zarn

New member
אין קשר ואין הגיון

טים ברטון הניח כנראה שלא נשים לב לעוד חור בגודל פלאנטה שלמה בסרט המחורבן שלו. אני ממליץ לך לצפות בכוכב הקופים המקורי, שהוא סרט טוב. ממש לא ברור למה היינו צריכים את החידוש הזבלי של ברטון.

preacher

New member
ברטון כלל לא כתב את התסריט

אחד מהאחראים באולפן "הסביר" את הסוף פעם כשהוא אמר שהסוף כלל לא אמור להיות הגיוני אלא אמור לגרום לצופים לחשוב, או משהו כזה. בקיצור, אין שום פתרון לסיום. ***עוד ספוילר*** בכל הסרט יש את העניין של עבדות, בצורה שמאוד מזכירה את מלחמת האזרחים האמריקאית והמאבק על שחרור העבדים. ומה רואים בסוף? את ראשו של תייד במקום הראש של לינקולן שניצח במלחמה ההיא. אז המסר הוא כאילו "אנחנו (האדם הלבן?) = הקופים". נו שיהיה. למה הם נזכרו לעשות מחאה על מלחמת האזרחים באיחור של 140 שנה? אין לי מושג.

pirate

New member
לא יודע..

אולי אבל בכל זאת אני חושב שיש לזה תשובה הגיונית אולי זה סוף מסחרי ומתישהו יגיע כוכב הקופים 2

אם יש דבר שמעציב אותי יותר מחורים

בעלילה, זה אנשים שמחפשים חורים בעלילה כלכך חזק שהם לא מנסים אפילו להבין אותה...

pirate

New member
יופי בכל זאת

מעניין אותי להבין את הסוף ולדעתי יש הסבר והסוף נעשה ומכוון וזה לא חור בעלילה ואני מתיימר להבין את אותו סוף

יש שתי אפשרויות:

1) המקום שהוא היה בו זה הפרה-היסטוריה של כדור הארץ ועם השתלטות הקופים על הכוכב העתיד נהיה עולם של קופים. 2) המקום שהוא היה בו זה העתיד הרחוק של כדור הארץ, אחרי שהאנושות (של הקופים) נחרבה מחמת מלחמות וכאלה. אני יותר תומך ב- 1, אבל אז נוצר פאראדוקס קלאסי של: אם בהווה הם כולם קופים, אז גם הוא, אמור היה להיות קוף, ואז בעתיד לא היו משתמשים בקופים בתור שפני ניסוי אלא בני אדם, ואז האדם היה משתלט על העולם במקום הקופים וחוזר חלילה.

pirate

New member
האפשרות הראשונה לא נראית לי ...

מכיוון שמתי שהוא חזר לכדה"א עם החללית היה אפשר לראות את השנים על המחוג של החללית רצות קימה !!!!!

Shenok

New member
מה היה רע בסוף המקורי?

מודה שלא ראיתי את הסרט. אחרי ש"גלדיאטור" שיחזר את ספרטקוס וקצר יותר מדי שבחים חידוש של כוכב הקופים נראה לי מוגזם. אבל בינינו, הסוף המקורי היה חזק ולפי מה שאני קולט כאן גם הרבה יותר מובן.

vonagut

New member
יש לי פיתרון ? ../images/Emo58.gif

תייד (הקוף ה"רע") גילה את רכב החלל שהיה שקוע באגם, ורצח את שני הקופים שהיו עדים לגילוי. יש אפשרות קלושה,שמסתמכת על רעיונות ששאבתי מתוך ההמשכים ל"בחזרה לעתיד", שתייד הצליח להתגבר על פחד הקופים ממים, לחלץ את רכב החלל,ולהשתמש בו כמכונת זמן עוד לפני הסוף, שבו הוא נהרג,וכך למרות "מותו", תייד העתידי, מצליח להרוס את השלום עם בני האדם, ולהשתלט על העולם .

dusk

New member
אין פתרון הגיוני

פשוט רוצים סוף "מתוחכם" וכל השאר טפל. אולי גם מכינים אותנו להמשך (חס וחלילה) ובמקרה כזה אני מעדיף להסתכל על דשא צומח.

gl

New member
../images/Emo58.gif

הסוף של הסרט היה כדי שתחשבו למה הוא היה ככה למרות שאין סיבה חוץ מזה הסוף של הראשון לא היה שהעולם נחרב? זה עוד יותר לא ברור עזבו תתקשרו למערכת ותשאלו
תתבעו את היוצרים אבל בבקשה די לטחון את זה GREEN LANERN השימפנזה הניסיונית הייתה הכי מודה

למעלה