כוכב השבוע

אמא לה3

New member
כוכב השבוע

את מי אתן הייתן רוצות לראות אצלנו "כוכבות/ים"? מי המתעמלים או המתעמלות שהייתם רוצים לקרוא עליהם? לשאול אותם שאלות? תחרותי? או אולי ליגה? האם מישהו מהגברים או אולי המאמנים? האם תרצו לקרוא ראיונות עם המאמנים מהתחומים השונים בענף? או אלי מישהי מהבינלאומיות (אמליה רקאה, בת' טוודל ועוד....) ספרו לנו ואולי נגשים לכם את החלומות....

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כן אני הייתי רוצה ראיון בלעדי לפורום עם בת' טוואדל. יש לי כמה שאלות לשאול אותה. את יכולה להגשים לי את החלום??

daksha2

New member
את יכולה להגשים אותו בעצמך...

יש לה אתר, תשלחי להם מייל, תגידי שאת מייצגת פורום מישראל ושהיית רוצה לקיים איתה ראיון דרך המייל או משהו, לשלוח להם שאלות בכתב, היא עונה בכתב ומחזירה לך במייל :)

אמא לה3

New member
יש דרכים הרבה הרבה יותר פשוטות...

השאלות נשלחו כבר לבת' באופן אישי לאחר שהיא הביעה נכונות ורצון להתראיין, בימים הקרובים אני מצפה לתשובה אישית ממנה. כמו כן, בהמשך לאחר שיפורסם הראיון, תהיה אפשרות למעוניינות להעביר דרכי שאלות נוספות (אפשר גם בעיברית ואני אתרגם עבורה). אגב, כוכבות בינלאומיות נוספות הביעו רצון להתראיין עבור הפורום שלנו.

Tammie

New member
בכלליות הייתי שמחה לשמוע כל מתעמלת

מתחרותי, מליגה, מאקרובטיקה, מג'נרל. זה נראה לי מעניין לשמוע את החוויות השונות, השאיפות השונות והתנאים השונים בהם מתאמנים. מה אם ראיון עם אלכס שטילוב? זה יכול להיות ממש נחמד ומעניין. ונראה לי שאין פורום כל כך תומך בו בכל האינטרנט :)

למעלה