כוכב כפול

כוכב כפול

סיימתי לקרוא ברגעים אלו ממש את כוכב כפול של היינלין. חלקכם ודאי יודע כי זהו אחד מספריו הראשונים של היינלין ולדעתי גם אחד הטובים. העלילה, בכלליות, היא על שחקן מובטל שמקבל את תפקיד חייו בתור כפיל של ראש השרים (מקביל לראש הממשלה/נשיא). ספר מדהים, מצחיק, כתוב בצורה קולחת עם אקשן שאינו פוסק ולו לרגע. ממליץ בחום על קריאתו. (אני מתחיל עכשיו את מנהרה בשחקים).

הייזל

New member
לאזרוס שני דברים

אחד: מה דעתך לתת ביקורת על הספרים של היינלין שאתה קורא(יש לי הרגשה שאתה מחסל אותם אחד אחד) שנית: החבר שלך שכתב את הפואמה על הארי פוטר מה הכינוי שלו? משום שהכנסתי את הפואמה למארים וכתוב המחבר: החבר של לאזרוס לונג.

:)

אני אשמח לנסות ולשרבט ביקורת על ספריו של היינלין - אני רק מקווה שהיא תהיה טובה... אני לא מפחד להודות שאני כותב בצורה איומה! :) אני נהנה מאוד "לחסל" את ספריו של היינלין ולשמחתי יש עוד הרבה מה לקרוא. אני גם בהליכי איתור הספרים וקניתי כבר לא מעט מספריו (בעברית). הבחור הצעיר שכתב את הפואמה הוא חבר שלי מהבסיס, הוא לא חבר בפורום הזה ואף אינו מתעניין במדע בדיוני (אני מקווה שלא תחרצו את גורלו בשל כך). לכן, הרגישי חופשי לקרוא לו "החבר של לאזארוס לונג" - שנינו מוחמאים על כך שהפואמה נכנסה למאמרים. :)

הי, גם אני קראתי את זה ממש לא מזמן

אחרי שמצאתי עותק מרופט באמגלית בספריה של ידיד שרוב הספרים האחרים שלו הם של מרסדס לאקי. ספר קריא מאד. ולמרבה האושר כמעט ואין בו מההטפות של היינליין המאוחר. היה מאד מוזר ומעניין איך מד"ב יכול להיות רלוונטי אחרי שכל ההנחות המדעיות שלו הופרכו.

למעלה