כוכב מנייר איך מכינים בעזרת קיפולי נייר בלבד?? אשמח לקבל את המתכון... חחחח :}
N NiraGonGa New member 19/8/04 #1 כוכב מנייר איך מכינים בעזרת קיפולי נייר בלבד?? אשמח לקבל את המתכון... חחחח :}
N NiraGonGa New member 19/8/04 #3 הבעיה היא שאני לא מבינה איך לעשות את זה מהציורים שבאתרים... כי אין שם הסברים ...... מראים בציור מלא חצים וזה מבלבל אותי.. מישהו יכול אולי להסביר לי בבקשה?
הבעיה היא שאני לא מבינה איך לעשות את זה מהציורים שבאתרים... כי אין שם הסברים ...... מראים בציור מלא חצים וזה מבלבל אותי.. מישהו יכול אולי להסביר לי בבקשה?
I ittaih New member 22/8/04 #9 מה זאת אומרת FAQ. סליחה על הבורות. כלומר, אני יודע ש-FAQ זה "Frequently Asked Questions", אבל מה צריך לעשות מישהו שרוצה לעשות מה שאמרת: "להסתכל ב-FAQ". האם יש מקום כזה באיזשהו חלק מהדף של הפורום, או באיזה מקום אחר? תן לי כיוון!
מה זאת אומרת FAQ. סליחה על הבורות. כלומר, אני יודע ש-FAQ זה "Frequently Asked Questions", אבל מה צריך לעשות מישהו שרוצה לעשות מה שאמרת: "להסתכל ב-FAQ". האם יש מקום כזה באיזשהו חלק מהדף של הפורום, או באיזה מקום אחר? תן לי כיוון!
N NiraGonGa New member 20/8/04 #6 ואיי תקשיבו הגעתי מהאתר הזה עד לשלב הזה שמצורף בקובץ ומשם אני מסתבכת בקיפולים ולא יודעת לאן להמשיך... פליז תעזרו לי
ואיי תקשיבו הגעתי מהאתר הזה עד לשלב הזה שמצורף בקובץ ומשם אני מסתבכת בקיפולים ולא יודעת לאן להמשיך... פליז תעזרו לי
ג גילה או New member 20/8/04 #7 קיפלת לפי ההוראות או לפי הסרטון? בצד שמאל של הקישור לכוכב בלחיצה על העגול הורוד עם החץ הפונה ימינה יש אפשרות לראות סרטון שמסביר את ביצוע הקיפולים .אם לא הפעלת זאת תנסי .אולי זה יעזור.
קיפלת לפי ההוראות או לפי הסרטון? בצד שמאל של הקישור לכוכב בלחיצה על העגול הורוד עם החץ הפונה ימינה יש אפשרות לראות סרטון שמסביר את ביצוע הקיפולים .אם לא הפעלת זאת תנסי .אולי זה יעזור.