|כוכב| משחק חדש |כוכב|

• פותח הנושא t@li
  • פורסם בתאריך

t@li

New member
|כוכב| משחק חדש |כוכב|

טוב, אז אני לא מקורית במיוחד, אבל הנה משחק - מצאו לי שירים שמופיעות בהן..
קיצר.... חיות.. אני מצאתי רק ציטוט אחד: R.E.M - Imitation of life "like a goldfish in a boal" בהצלחה

t@li

New member
אין |כוכב| ?!

אה, זה ככה
אוף.. מרגיז טוב לא נורא. קבלו
לאות פיוס :)

Esmena

New member
החתול שמיל ../images/Emo8.gif

" והחתול שלי מתחיל לעוף".

solitude

New member
ובלי המילה חיות

אבטיפוס: בוקר טוב עולם יש ברבורים האגם (בוקר טוב עולם); העכבר מרחוב אילת 6 זה עם הרגש אומר שהוא אוהב אותה (מועקה) דני סנדרסון: לא הברווזים עפים כשהאגם קפוא (זה הכל בשבילך) אביב גפן: פרפר ביקש אל החופש הציפורים ביקשו אל המעוף ואני ביקשתי את ליבך לקטוף (השיר שלנו); אבא תרנגול; אני פרפר משינה: סתם הזיות זה גן חיות אריות ונמרים ואחרים (שלח לי מלאך) אינפקציה: עכשיו אני בועט שוב בכלב של השכנים... עוד מאז שדרסתי שני נמרים (עוד יום בחיי); מסעדות דגים eye of the tiger שייגעצ: את דומה לכלב נובחת בלי סיבה (את דומה לכלב) שרון חזיז: מסתכל על הירח כמו חתול מכושף (קח אותי לשם) איפה הילד: ושפן ממושקף נגע לי ביד (מסיבת התה של עליזה) גידי גוב: ציירתי לו עץ וכבשה על נייר (הנסיך הקטן) מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג´מה נושאי המגבעת: הבא בתור הוא סוס אצא לי השוקה תרנגול קטן אקנה לי וכו´ לעולם בעקבות השמש לעולם בעקבות האור השמש את יומי רושמת וליבי ציפור המכשפות: תן מילל בערפל ערפד מקלל (המכשפות) יש לי ציפור קטנה בלב והיא עושה בי מנגינות יזהר אשדות: עם כינור וטמבורין לטאה קטנה תופסים (איש השוקולד) אתניקס: נסתדר אם קשה איזה יום יפה ציפורים מצייצות יש סיבה לחיות (לחיות בניו זילנד) ריטה: ודגים בסגול, באדום וזהב (בביתי הנעול) וכמובן - פה קבור הכלב

קולאז

New member
פרפר - מוניקה סקס

אוכלת מהצד-כל כלב בא יומו. בשיר סיום מוזכרים צרצר ונמלה. בשיר גלי מוזכר חתול. באגדה יפנית מוזכר ברבור. טנגו צפרדעים של כוורת. גוליית-יום אביב בכפר קטן ציפורים שרות בגן נמלה עוברת אך המנגינה נשארת...כל התנך פחד ממנו כמו מפיל...חוץ משני גמלים ופיל עוד לא ידעו אז מיהו... לאריאל זילבר יש שיר שלם על הכלבה שלו (אני לא זוכרת את השם) בשמלה אדומה ושתי צמות - אריות ונמרים. למתי כספי יש שיר על נחניאלי...

M I R A G E

New member
ועוד...

אני לא אצליח לזכור את כולם, אז תסלחו לי אם אחזור על משהו
מי יודע מדוע ולמה לובשת הזברה פיג´מה) פורטיס:
חתול מפלצת
איפה הסוסים
כוכב הקופים
שועל במנוסה
שקיעתה של הזריחה ("כלב מתרוצץ על גבעה כתומה", "הארנבות שוב במסע קשת בענן נמלה ציפור") ברי:
רעש לבן ("התפוח רקוב מלא תולעים")
נפתלי הדג
הדמעות של לילי ("על כתפה ינשוף עיוור")
חסרים לי רגעים ("כלבים בשלכת נהיה לי עצוב")
בשבילך ("זוחל אליך כמו תולעת")
עד כלות ("אני לא חתול")
חם על הירח ("בשמיים זרקורים בעניים פרפרים")
בעל זבוב משינה:
היא התווכחה איתו שעות ("שניהם נולדו מזל סרטן")
שלח לי מלאך ("אריות ונמרים ואחרים")
בלדה לסוכן כפול (גמל, חמור)
ברחובות שלנו ("החתולים מיללים")
ד"ר קספר - בואי דינה ("צאי לטבע תראי ציפורים")
החברים של נטאשה - ספורט ("להיות חתול ליפול נכון לקום")
קורין עלאל - אנטארטיקה ("אין סוסים שמדברים עברית")
כוורת - היויה ("היה הולך לנמלה חוזר בלי מצברוח")
אריאל זילבר - בטי בם ("כמו כלב בלילות ירח")

אתנה33

New member
ועוד כמה.....למרות הכמות שכבר נכתבה

ישוב טלה אל חיק האם ישכב בדיר וירדם והכבשה .... אילו ציפורים אשר עפות מעל הים נוח - האריה והממותה הגמל והשיבוטא וגם ההיפופוטם / שלח את היונה הילדים של חורף שנת 73 - הבטחתם יונה באת העיט הבא אל האוח להראות לו בחושך את כל הדברים יונתי בחגוי הסלע הצריף של תמרי הנגר - וגר איתו חמור אחד חמור באמת די מיוחד ואיזמרלדה חתולה כול כך יפה ונקיה וצב איטי ופיוטי ששמו הוא סוד ממש פרטי על גדות הנחל חיים ביחד אוגר ועכברוש צפרדע ירוקת הראש וצב חנן ועליזה יצאו לשדה חנן הרועה ועליזה השה עגלה עם סוסה בשדות תרוץ לפרה האדומה יש עגלה קטנה חומה פרפרים בכול מיני צבעים בוא אלי פרפר נחמד ונצואלה - שם נחשי האנקונדה כלבלב הובידי בם בם ניכנס לאיטליז וגנב לו עצם שמנה החתול הומה בנחת איזה יום איזה יום פיל פילון אפו ארוך לא ידע כיצד לדרוך העגורים חולפים מעל העיר נחניאלי קטן ריח דבש וריח מנתה - ויעל ויעל בפרות תטפל רפתנית תהיה יעל הרחוב במסחה - איך הרים את הפרד של נוח כמו כמו היה זה אפרוח שובך יונים מן הלול מודיע גבר כי העיר היום בדרך לתבור - הפנתי את ראשי ראיתי לידי רוכב צעיר ישוב על גב סוסה הוא מחלל שירת רועה לשה לגדי לסיח תועה שועליו של שמשון שוב פשטו במרחב שמשון ודלילה - ויראה אריה שואג בסבך ויסשעו כגדי ויראה נחיל דבורים בגב מקהלה עליזה - שם כל הציפורים בעיר / העפרונית הסולנית / פשוש אחד זעיר / רגזו הבולבולים דונה - עגל רך קשור בחבל שם שועלים יש בחור טוב שלי דובי דוברמן אקנה תוכי ושמו יהיה שוקי יותר טוב ציפור אחת ביד משתי ציפורים על העץ סוס לבן כזה עם כתם על המצח וכתם על הגב ושערה של כסף עוברת בזנב יוסי בשדרה פוסע פתע מה רואות עיניו גור כלבים שלושה תרנים לאוניה ומפרשי זהב ועל סיפון האוניה טווס יפה זנב / ודגי זהב יפי סנפיר מהמצולה עולים לשמוע אגדה ושיר על מדרגת גלים והחמור הקטן בלעם שני קבצננים וחמורון אחד

שייני

New member
אוקיי.....

"אילו ציפורים" "ארץ חדשה" / שלמה ארצי : " שתי כבשים עולות על אם הדרך... לא נדרוס אותן אנחנו לא דורסים" "בוא אליי פרפר נחמד" יש שיר אחד שהולך בערך ככה "5 שנים על מיכאל עברו ב...(משהו) ואז אזכור של כמה חיות... יונה צחורה, כלבלב לאקי..."

ג´קי מצאה לה איזה כלב...../images/Emo107.gif

כלבלב הוווו בידי בם בם... חתולים מייללים כלבים לא נרדמים- ברחובות שלנו too many pupies!!! smelly cat...smelly cat- זה נחשב? ברווזים ברווזים בואו הביתה!! כמו ציפור את חופשיה רוצה לגעת בשמיים הדרך ארוכה ואני ציפור.... יש לי ציפור קטנה בלב...

t@li

New member
ברור שסמלי קט נחשב!

וואו, עשיתם המון.... פששש... עכשיו אני מרגישה קצת מטומטמת.. אבל הנה עוד שלושה- "וכבשה ואיילת עודנה עדות, שליטפתן אותן והמשכת ללכת..." "מה עושות האיילות בלילות?" ... "בוקר טוב עולם יש ברבורים באגם"

אם כבר מדברים על פיבי בופה...

And The Cow Say Moooo Andd The Duck Say Kua Kua חחחחחחחחחחחחחחחח

Subil

New member
שיר עם חיות

שיר עם ציפורים- "על ראש הברוש שבחצר שמחה והמולה כאן כל הציפורים בעיר הקימו מקהלה" ביייי Mr.Sub

Subil

New member
שיר עם חיות

אצא לי השוקה תרנגול קטן אקנה לי bye bye Mr.Sub

roger

New member
ועוד ועוד..

1. "רוץ בין סוסים"!!!! -שאגב גם מתאים להודעה עם כלי הרכב כי בעבר השתמשו בהם גם ככלי תחבורה.. : ) 2. לא שיר אבל עדיין אי אפשר בלעדיו- ריקוד הציפורים!! -ואי הפורום הזה ממש מגניב!, גאון מי שהמציא אותו!!!

למעלה