"כוכב נוגה" חוויה קוסמית

x ו ר ן

New member
"כוכב נוגה" חוויה קוסמית

הי נוגה, אני עדיין צריך להתאושש מהספיישל היוצא מן הכלל הזה ששודר ביום שישי האחרון מבית היוצר של נוגה קדמי הפקות בע"מ...ועכשיו ברצינות,נוגה לא חדלה מלהפתיע כל פעם מחדש. התכניות שלה פשוט פיגוזיות והספיישל הזה באופן ספציפי היה מקורי,מיוחד ויפהפה! בטוחני שאפילו מדונה עצמה היתה מופתעת ומתרגשת אם היתה יכולה לשמוע את האוסף המדהים של הקטעים שנבחרו לתכנית הזאת שאפילו משהו שהוא לא מעריץ מושבע של מדונה לא יכול שלא לאהוב ולהתענג עליהם בשילוב עם הסיפורים המרתקים והמעניינים,סקופים ודברים שלא הרבה יודעים על מדונה.קרדיט חשוב מגיע גם למושיקו,אחד האנשים המוכשרים והמדהימים ביותר שעשה עבודה מעולה בפירוט נתוני המכירות של מדונה,הוא ערך את זה בצורה מקצועית מאוד וגם חידש עם עובדות מעניינות על הצלחתה של מדונה המסחררת במצעדי הבילבורד ובכלל... פלוס הגרסאות,הרמיקסים הנדירים והמדהימים שהושמעו בעיקר בחלקו השני של הספיישל עם שו"ס אדיר: מחרוזת שירים של מדונה שהדבר שהיה הכי מיוחד ששמתי לב זה שהקטעים מתוך המגה מיקס הושמעו בתחילה בגרסאות האלבום המקוריות והמגה מיקס היה מעין סיכום של הספיישל,בהחלט דבר מיוחד במינו, יוצא מגדר הרגיל! אין דבר שיכול היה לפתוח את החג העליז והמיוחד הזה בצורה יותר מושלמת מהספיישל הנפלא הזה. לנוגה, המון המון תודה לך על נפלאות שאת עושה,אני ועוד רבים פשוט אוהבים ומעריצים את מה שאת עושה,התכניות שלך פשוט מעלות חיוך גדול על פניי והזמן תמיד עובר מהר מדי עם הרבה חשק לעוד... ובאסה שעוד תכנית מסתיימת. אז מה שנותר הוא לאחל שיהיה חג חנוכה שמח עם המון המון אור ועם עוד הרבה ספיישלים מיוחדים כאלה.

שלום לך../images/Emo23.gif

שמתי לב כבר כמה פעמים ברציפות שאתה כותב על התוכנית שלי בפירגון עצום. זה מאוד מחמיא לי ואפילו מביך... אם יש לך דברים נוספים לומר לי מלבד בפורום אתה מוזמן לשלוח מסר אישי בתפוז או למייל כמו שעושים מאזינים שרוצים "לדסקס" ולהתכתב איתי בפרטיות. כל מי שכותב אלי מקבל תשובה באופן אישי אני אמשיך לעשות הכל על מנת שמאזיני "כוכב נגה" ברדיו ירושלים יקבלו הנאה רצופה ותמידית. תודה על הפירגון וההערכה חג שמח נגה קדמי
נשתמע "בכוכב"...

למעלה