כוכב נולד - הביצוע של אדיר לזה מכבר

caspit

New member
כוכב נולד - הביצוע של אדיר לזה מכבר

בליווי מתי כספי, עלה לאתר שלהם כאן

smart one

New member
חבל...

התכנית פספסה. הקהל פיספס. האסאמסים פיספסו. לא רק את אדיר. הוא בהחלט רמה אחת אחת מעל (כמעט) כל מי שנותר בחצאי הגמר. גם אחרים שהופרשו. קשה להבין איך חבר'ה כמו חן ודורון ממשיכים לשחק אותה בעוד אחרים, יוצרים של ממש, כבר לא. מילא. איש איש וטעמו. לגבי הביצוע - נחמד, מזכיר את הביצוע בהופעות הרצות היום ("את האשה שלי", השיר הפותח את ההופעה) של מתי למעט מספר מקומות שעובדו שונה. אהבתי את אדיר יותר ב"הדפוק הזה" (ירמי קפלן) ובודאי בשיר שביצע בתכנית האחרונה, פרי עטו ומכחולו.

מה קשה להבין ?

שהמצביעים לא פועלים לפי שיקול ביצוע מוסיקלי ? אין מה לעשות, ברגע שההחלטה בידי הקהל ו-SMS, אין קשר בין ההצבעה לביצוע בחלק מהמקרים.

trilliane

Well-known member
מנהל
יש קשר בין ההצבעה לטעם הקהל, כך זה אמור להיות

הוא לא טעם של איש מקצוע והרבה פעמים לא הטעם הפרטי שלי ושל אחרים, והוא מורכב משיקולים שונים כאלה ואחרים שלא חייבים להיות אך ורק השירה... אבל זה בדיוק מה שהוא אמור להיות: המדד הדמוקרטי והנכון לפופולריות, ופופולריות זה מה שהופך זמר לכוכב.
(אני רק מוסיפה ומחזקת את דבריך, כמובן)

moahe100

New member
אדיר

אדיר פשוט זמר ענק, מבצע ענק ויודע לתת פירושים מעניינים ומרתקים לכל ביצוע שלו. הוא הזמר היחיד מבין כל משתתפי כוכב נולד לאורך כל הדורות (כל 5 העונות) שהוא היחיד שבאמת מעניין אותי מה יקרה איתו בהמשך, ובטוח כמעט לגמרי שאגיע להופעות שלו וארכוש אלבומים שלו. כמובן תלוי מה ייצור מעכשיו, אבל יש לי הרגשה, שהוא יעשה רק טוב למוזיקה הישראלית, ושוב, מדבר בבן אדם היחיד לאורך כל דורות כוכב נולד שבאמת יש בו משהו כזה שאני פשוט מקווה לשמוע ממנו ומה שיקרה איתו. חבל שלא נשאר בתוכנית.

Shykedmi

New member
אתה די צודק

הרי בסופו של דבר, כמעט כולם שם זמרים עם פוטנציאל באמת טוב - רק שאנשים שוכחים שני דברים: א) הם עוד לא זמרים. הם עוד לפני תחילת הדרך שלהם, כך שיש כל כך הרבה מקום לביקורת, מה שחבר השופטים שם מתעלם ממנו לחלוטין. ב) זה לא משנה עד כמה הם זמרים טובים או לא, מה שמשנה זה מה הם יעשו אחרי שהתכנית תסתיים. אני רוצה להאמין בכל ליבי שאוחיון לא ייפול למלכודות שמחכות לו בחברות התקליטים, ושהוא ימשיך לעמוד על שלו כמו שהוא עשה בסיטואציה אולי קשה הרבה יותר, סיטואציה של מגה-הפקה בדמותה של כוכב נולד. אפילו שזה לא מרגיש שהוא שר ככה דווקא כמובן בשום מובן, אחד הצעדים שהוא חייב לעשות זה שבסיטואציה של אלבום, למתן קצת את אופן השירה שלו. נדמה לי, ויכול להיות ואטעה, שלשיר בפלצטים (היפהפיים שלו לכשעצמם, כן?) לאורך אלבום שלם, זה משהו שיעיד שמשהו הלך לאיבוד שם. יש לי הרגשה שהוא יעשה את הבחירות הנכונות ולא ייקלע למלכודות שמצפות לו. אני מקווה שלא אטעה. בסה"כ, אני מסכים איתך באופן די גורף. שי

למעלה