כוכב נולד, קרן ושעמום טוטאלי

כוכב נולד, קרן ושעמום טוטאלי

עדי כהן היטבה לחדש את שירה של יהודית רביץ 'שבתות וחגים'. קרן הטיבה לציין כי תמיד התפוס נראה יותר אטרקטיבי. למה באמת תמיד מתאהבים 'במה שאי אפשר'?? מה כל כך מושך בלהיות האשה האחרת? בלהיות 'בצל'? בלחלוק את תשומת הלב?

k e r e n m

New member
סקארלט..

יקירתי, שימשתי לך השראה לשירשור אה?
,נושא בהחלט מעניין , אז חבר'ה שתפו אותנו. הבהרה:בכל אופן מבחינתי לא הייתי ב"צל" אף פעם, ולא נטיתי לחלוק את תשומת ליבי עם אף אחת(וזה גם לא יקרה בחיים), רק ציינתי עובדה שלפעמים רווקות בגילי נוטות להתייחס אליה מפאת זה שהן לא תמיד מוצאות את "מיסטר רייט שלהן" ולא מבינות איך זה קורה אצל אחרות, למי שטעה בכל אופן במשפט "המפורסם" שלי,ו"נסחף".(סקארלט
).

k e r e n m

New member
תודה..

באמת "שהקדשת" לי שירשור(חלקית),לגבי לשתוק? עוד לא קם האדם שהצליח להשתיק אותי,(אני מקווה שהתכוונת לכך בהומור), כי אם זכרוני אינו מטעני זאת היית "את" זו שייעצה לי להיות סבלנית כלפי תגובות של אנשים לא? לא נראה לי שיאה לך בתור מנהלת פורום, ל"השתיק" אנשים.(ואם אני טועה תקני אותי).

k e r e n m

New member
../images/Emo13.gifאוקיי חזרתי בי..

אם כי לפי משמעות הדברים והסמיילי שהשתמשת בו זה היה נראה אחרת,(יש לי חוש הומור, וזה לא נראה לי בהומור כ"כ, וכל אדם אחר היה מבין זאת באופן שאני הבנתי), בכל אופן, יש לך ולתומר(יקירי המקסים) אחלה פורום,וכיף לכתוב בו מקווה שכך ארגיש תמיד.

אוקיי, אז כמה הבהרות -

אני לא נוטה להעליב את באי הפורום [לא שלי ולא של אחרים]. במידה ואני משתמשת באייקונים, זה כבר אומר שאני עוסקת בהומור, שכן אם לא כן לא הייתי משתמשת באייקונים. אני שמחה שכיף לך בפורום ומקווה שבעתיד תלמדי להכיר את המוזריות שלי כפי שכבר רבים אחרים למדו.

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif כן אה?

תומרררר אתה כאן? "איפה אתה? לא רואים אותך, לא שומעים אותך, מה איתך (דארלינג)?"

s h i r k u s h

New member
מותר להצטרף לשרשור../images/Emo35.gif ../images/Emo8.gif

אני חושבת שאנו נמשכים אל הבלתי מושג בשל היותו בלתי מושג, כי מה שבא בקלות לא מאתגר ואולי אפילו משעמם קצת. אני אישית לא רוצה להיות בחיים בצל, או לחלוק את התשומת לב של החבר עם עוד מישהי- מי שייצא איתי ועם עוד בחורה ואני אגלה את זה - יקבל סטירה מצלצלת ויעוף כמו טיל מחיי. אישית אותי לא מושך להיות "האישה האחרת", זה לא נותן הרגשה טובה, להיפך- הרגשה די מגעילה לחלוק את הבחור ביחד עם עוד מישהי.

למעלה