כוכב נולד שבדי? מישהו יודע אם יש כזה דבר??? מעניין לראות את "נינט" השבדי/ת
L liatswe New member 5/7/05 #1 כוכב נולד שבדי? ../images/Emo68.gif מישהו יודע אם יש כזה דבר??? מעניין לראות את "נינט" השבדי/ת
L liatswe New member 5/7/05 #3 שבדית מעניין רק חבל שזה בשבדית. זה כמו הFF של אנגליה? התוכנית הזו ב BBCPRIME היתה מה זה יפה!
P p i n g o New member 6/7/05 #7 *חבל* שזה בשוודית?! אם כבר, זאת הסיבה היחידה שתהיה לי לצפות בזה מתישהו, אם בכלל.
E Eurogirl New member 5/7/05 #5 בטח שיש! ../images/Emo99.gif אני לא עוקבת אחרי כל העונות (נראה לי שהיו כבר יותר מידי), אבל אחת הזוכות לפני כמה תוכניות הייתה שרה לופגרן, שממש דומה חיצונית לנינט ויש לה אלבום מ-צ-ו-י-י-ן!!!
בטח שיש! ../images/Emo99.gif אני לא עוקבת אחרי כל העונות (נראה לי שהיו כבר יותר מידי), אבל אחת הזוכות לפני כמה תוכניות הייתה שרה לופגרן, שממש דומה חיצונית לנינט ויש לה אלבום מ-צ-ו-י-י-ן!!!
L liatswe New member 5/7/05 #6 די! היא מזה דומה לנינט! ../images/Emo68.gif כאילו שהעבירו את נינט במכונה שבדופילית ויצאה נינט שבדית...
די! היא מזה דומה לנינט! ../images/Emo68.gif כאילו שהעבירו את נינט במכונה שבדופילית ויצאה נינט שבדית...
P p i n g o New member 6/7/05 #8 היא הרבה יותר טובה מנינט!!! יש לה קול ויש לה אחלה שירים!! היא הזמרת השוודית האהובה עליי (ובערך היחידה שאני מכיר )
היא הרבה יותר טובה מנינט!!! יש לה קול ויש לה אחלה שירים!! היא הזמרת השוודית האהובה עליי (ובערך היחידה שאני מכיר )