כוכב נולד 4...

כוכב נולד 4...

אני לא עוקבת בעיקרון ולא רואה, אבל היום ראיתי עם המשפחה, והייתה איזו אחת, הנבחנת האחרונה אם אני לא טועה (לפחות האחרונה שראיתי) ביצעה את "למחרת" (ומאוד לא פשוט לחכות) בעיבוד די מזעזע ויחסית לגרסה המקורית גם בצורה לא משהו. והכי מעצבן, זה שהשופטים אהבו את זה... הרגשתי צורך לחלוק. ואני מקווה שאם מישהו ראה את זה, שיגיב... לטוב או לרע.

YA2007

New member
../images/Emo46.gifהיא הייתה איומה...

ו'עיגלה פינות' בשירה שלה, עשתה את השיר צווחני מדי.

והתגובה של...

אחד השופטים, נראה לי צביקה פיק אמר שהיא היחידה מכל המתמודדות שמבינה ברוק.. בולשיט!

לא ראיתי, תכף אעלה לראות.

אבל כל מי שביצע יהודית עד היום בתוכנית הזו עשה את זה זוועה. כל התוכנית הזאת זוועה:\

זה היה כזה נוראאאאאאא,

בדיוק נכנסתי כדי לדווח את הזוועה וראיתי שכבר פתחו שירשור על כך...

הלו הלו חברים...

לפחות תתנו לה קצת קרדיט על בחירת השיר לא? לפחות היא (שלא כמו שאר המתמודדים) לא בוחרת לשיר שירים כמו "רוקד לקול הבנות". המתמודדת הזו - שמה מאיה רוטמן. מסכימה שלא אהבתי את הביצוע לשיר הזה אבל היא אחת החזקות שם בנבחרת. ובהזדמנות שאני כבר פה.. מישהו יודע מתי יהודית מוציאה דיסק חדש?

רוזט

New member
את צודקת

ביצעה את זה בצורה מגעילה, בלי שום רגש,אפילו הילדים שלי ששמעו הזדעזעו מדרך בה היא שרה , לא פסיק מיהודית רביץ, לעומתה עדי כהן מכוכב נולד 2 אם אני לא טועה שרה את שבתות וחגים ואת סוף הסיפור הרבה יותר יפה ומרגש מזאת ששרה שבוע שעבר את למחרת, אגב לדעתי אם אחד המתמודדים היה שר את וידוי,או את אופלייה,או את עד קצה המסלול,או שיר ללא שם, כמובן לשיר יפה ולעלות נכון ובטונים הנכונים היה מקבל ניקוד גבוה מהשופטים

gilishai

New member
../images/Emo45.gifאת כל כך צודקת לגבי כוכב נולד

זה אחד השירים הכי יפים שנכתבו , ומשום מה תמיד יש להם את הכישרון להרוס שירים של יהודית רביץ כמו שעדי כהן הרסה את שבתות וחגים, עיבוד מגעיל ושום התחברות למילים של המבצעת חבל.... והאמת שהיא לא רעה לדעתי זו הייתה מורן

bזוהר

New member
לא ממש מסכימה

בעיניי צריך לתת לה קרדיט (לא רק בגלל שזו מאיה רוטמן), אני מאוד אהבתי את הביצוע שלה. נראה לי שזה פשוט מעצבן לשמוע שמישהו אחר מהתוכנית הזו (שכולם כ"כ מתנגדים לה) מבצע שיר של זמרת שאתם מאוד אוהבים... אבל לדעתי זה לא צריך להיות ככה.. היא אוהבת את השיר ושרה אותו ממש יפה.. ברור שלא ציפינו שתתעלה על המקור.. אני לא רואה אתזה ככה שהיא הרסה אותו בקיצור, הבנתם..אבל זו רק דעתי

למעלה